Dit is de favoriete romcom van Emma Roberts en het blijft in de familie

Inhoudsopgave:

Dit is de favoriete romcom van Emma Roberts en het blijft in de familie
Dit is de favoriete romcom van Emma Roberts en het blijft in de familie
Anonim

De American Horror Story-actrice, die onlangs haar zwangerschap aankondigde, gaat de hoofdrol spelen in een eigen romcom op Netflix. Emma Roberts zal in feite de hoofdrol spelen in Holidate, die op 28 oktober op de streamer in première gaat.

Ze speelt hoofdpersoon Sloane, een alleenstaande vrouw die het zat is om ongepaste vragen over haar privéleven te krijgen. Terwijl de feestdagen naderen, sluit ze een deal met Jackson (Luke Bracey): ze zullen samen naar feestjes gaan als 'feestdagen', dat wil zeggen, niet-romantische partners in crime.

Emma Roberts over 'Holidate' en haar favoriete Romcom

"Een vakantie is naar mijn mening datgene wat je het meest nodig hebt rond de feestdagen, en dat is een date die niet romantisch is", zei Roberts op Jimmy Kimmel Live! vandaag (20 oktober).

Ondanks dit uitgangspunt, weet iedereen die minstens één romantische komedie in zijn leven heeft gezien dat de twee personages hoogstwaarschijnlijk voor elkaar zullen vallen.

En Roberts is zelf een fan van romcoms en vertelt over haar favoriete troost-romcom in een gesprek met Jimmy Kimmel. De actrice is een grote fan van My Best Friend's Wedding, met in de hoofdrol haar tante Julia Roberts, evenals Rupert Everett, Cameron Diaz en Dermot Mulroney.

"Het is geruststellend voor mij", legde ze uit toen Kimmel erop wees dat ze er een voorliefde voor had vanwege de cast.

"Die film maakt me zo aan het lachen en ja, mijn tante zit er toevallig in en is geweldig, maar het is net de enige film die op mijn computer staat die ik kijk als ik heimwee heb, "ze ook zei.

De moeder van Emma Roberts heeft per ongeluk haar zwangerschap onthuld

De actrice onthulde ook dat ze een zoontje verwacht met haar vriend, acteur Garrett Hedlund. Ze had de zwangerschap eerder deze maand via een Instagram-bericht aangekondigd.

"Mensen komen de hele tijd naar me toe en raken me gewoon aan of zeggen dingen", vertelde ze aan Kimmel.

Ze legde ook uit dat haar moeder degene was die voor het eerst de bonen tijdens haar zwangerschap morste, ondanks dat ze probeerde het laag te houden. De moeder van Roberts dacht ten onrechte dat haar dochter de zwangerschap had aangekondigd en reageerde op Instagram op vragen van fans.

"Mijn vrienden stuurden me schermafbeeldingen, het was ongelooflijk", zei ze over haar moeder die berichten met haar fans stuurde.

Dit misverstand bracht Roberts ertoe om het nieuws zelf te onthullen in een Instagram-bericht op 31 augustus.

“Ze viel helemaal voor het nepnieuws”, zei Roberts ook.

Holidate gaat op 28 oktober in première op Netflix

Aanbevolen: