Een niet-uitgebrachte 'The Office'-clip van Dwight die 'The Matrix' doet, is opgedoken en fans verliezen het

Een niet-uitgebrachte 'The Office'-clip van Dwight die 'The Matrix' doet, is opgedoken en fans verliezen het
Een niet-uitgebrachte 'The Office'-clip van Dwight die 'The Matrix' doet, is opgedoken en fans verliezen het
Anonim

Een nooit eerder vertoonde clip van Jim's laatste grap uit The Office is opgedoken op internet en heeft fans van de geliefde show (van wie de meesten al jaren geen nieuwe inhoud voor de show hebben gezien) naar een online razernij.

Op 1 januari vond de NBC comedy sitcom een nieuw thuis op Peacock, de nieuwe streamingsite van het kanaal na jarenlang op Netflix te zijn geweest. Omdat NBC eigenaar is van de show en alle bijbehorende inhoud, hebben ze ook besloten om bonusbeelden en verwijderde scènes bij de show vrij te geven, om mensen te verleiden zich aan te sluiten bij de premiumversie van hun service.

Een van de nieuwe onthulde scènes was de niet-uitgebrachte finale-opening, waarin Jim (John Krasinski) Dwight (Rainn Wilson) probeert te overtuigen dat hij in de Matrix zit.

Voordat Peacock de beelden uitbracht, was er online een clip te vinden van de cast die een walkthrough van de scène deed. Om de aankomst van de show op het streamingplatform te vieren, heeft Peacock officieel de nooit eerder vertoonde clip vrijgegeven die fans op Twitter kunnen zien.

De vijf minuten durende clip laat zien hoe Jim en Pam (Jenna Fischer) samenwerken om Dwight ervan te overtuigen dat hij in de Matrix zit. Ze zoeken hulp bij Hank (Hugh Dane) om zich te verkleden als "Morpheus' broer, Dorpheus", en overtuigen Dwight om te kiezen tussen de rode pil of de blauwe pil.

Voor degenen die The Matrix niet hebben gezien, de "rode pil" zal Dwight blootstellen aan de "waarheid" over de wereld buiten de Matrix, en de "blauwe pil" zal hem in de huidige realiteit houden.

In elke andere aflevering van de show is het duidelijk dat de door avontuur geobsedeerde, heldenminnende Dwight de rode pil zou kiezen. In plaats daarvan besluit Dwight in deze laatste aflevering de blauwe pil te nemen en "in het programma te blijven", om het publiek te laten weten dat hij eindelijk geluk heeft gevonden.

Jim is teleurgesteld dat zijn grap is mislukt. Om Dwight te redden van het nemen van de blauwe pil, rent Jim naar buiten om hem te stoppen. De video eindigt met een eerbetoon aan Dane, die in 2018 is overleden.

Brian Baumgartner, die Kevin speelde in de show, besprak deze scène met The Office-redacteur Dave Rogers voor een aflevering van zijn podcast An Oral History of The Office. Rogers vertelde dat de scène alleen uit de finale was geknipt omdat er niet genoeg tijd voor was.

"Er loopt een kat voorbij en er komt weer een kat langs in het kantoor van Michael, en Jenna zegt: 'Het duurde zes maanden om de kat te trainen'", zei Rogers. “En dan hebben we de bewaker langslopen, het was de grote man, en hij had een tweelingbroer en we gebruikten hem ook, als een storing. En dan [Dwight's] gaat de rode pil of de blauwe pil nemen.”

Fans van de geliefde sitcom waren enthousiast om de niet-uitgebrachte beelden te zien, en velen voelden een gevoel van nostalgie bij het zien van nieuwe inhoud na al die jaren. Sommige fans gingen naar Twitter om hun liefde voor de show te uiten en zich te verwonderen over de komische scène:

De eerste twee seizoenen van The Office zijn nu gratis te bekijken op Peacock. De rest van de show, inclusief extra clips achter de schermen en meer ongeziene beelden, is echter alleen beschikbaar voor Peacock-abonnees.

Aanbevolen: