Het geweldige einde van 'My Name Is Earl' dat fans nooit te zien krijgen

Inhoudsopgave:

Het geweldige einde van 'My Name Is Earl' dat fans nooit te zien krijgen
Het geweldige einde van 'My Name Is Earl' dat fans nooit te zien krijgen
Anonim

Het is ongelooflijk moeilijk om groot te worden op televisie, maar elk jaar slagen een paar shows erin om de mal te doorbreken en hun plaats te vinden naast de andere titanen van de televisie. Of het nu een sitcom of een reality-tv-show is, het v alt niet te ontkennen dat een populaire televisieserie een enorm positieve impact kan hebben op de carrière van een artiest.

Tijdens de jaren 2000 was My name Is Earl in staat om zichzelf in de mix te schuiven en geruime tijd op het kleine scherm te gedijen. De serie gebruikte scherp schrift en een interessant uitgangspunt om fans aan te spreken, en het speelde de getalenteerde Jason Lee in de hoofdrol. Helaas voor fans hebben ze nooit het einde van de show te zien gekregen die oorspronkelijk was gepland.

Laten we eens kijken wat de schrijvers van de show voor fans in petto hadden!

De show bleef op een klifhanger

Mijn naam is Earl
Mijn naam is Earl

Degenen onder ons die de tijd hebben genomen om My Name Is Earl te kijken, herinneren zich zeker hoe hilarisch de show was tijdens de uitvoering, maar we herinneren ons ook dat de serie eindigde met een enorme cliffhanger. Het is duidelijk dat er een aantal grote dingen om de hoek waren voor onze favoriete personages, maar we hebben het nooit allemaal kunnen zien gebeuren.

In een van de meest verrassende annuleringen in de recente geschiedenis, werd My Name Is Earl uit de lucht gerukt, ondanks het feit dat er nog steeds een behoorlijk groot publiek was dat elke week afstemde. De show had absoluut door kunnen gaan, maar nadat deze uit de lucht was gehaald, bleven fans zich afvragen wat had kunnen en had moeten zijn.

Aan het einde van seizoen vier eindigde de aflevering die de show afsloot op een echt "wordt vervolgd" -scherm, verwijzend naar het feit dat er nog veel meer aan de hand was voor Earl Hickey. Dit zorgde voor veel opwinding bij de fans, maar helaas werd de show afgebroken.

Helaas voor fans kwam de vaderschapsverhaallijn met betrekking tot Earl Jr. nooit tot een logische conclusie, en fans hebben ook nooit de kans gekregen om te zien hoe het zich afspeelde tussen Randy en Catalina. Verder waren er ook enkele interessante plannen om Earl af te ronden om al zijn goede karma terug te krijgen door zijn fouten recht te zetten.

Alles zou de cirkel rond gaan

Mijn naam is Earl
Mijn naam is Earl

My Name Is Earl was een show die was gebaseerd op het feit dat Earl Hickey, een voormalig low-life, terugging en zijn fouten rechtzette die hij tijdens zijn leven had begaan. Hij had een harde les over karma geleerd tijdens de pilot-aflevering van de show, en hij wijdde zijn leven aan het herstellen van zijn grootste fouten.

Zoals we in de show te zien kregen, was Earl gestaag dingen van zijn lijst aan het afstrepen, en uiteindelijk zou de cirkel rond zijn in het geplande einde.

De maker van de serie, Greg Garcia, zou praten over de plannen die hij had voor de show, en het is onnodig om te zeggen dat zijn plannen de zaken perfect zouden hebben afgesloten.

In een Reddit AMA zou Garcia zeggen: Maar de waarheid is dat hij de lijst nooit zou afmaken. Het basisidee van het einde was dat terwijl hij vastzat aan een heel moeilijk lijstitem, hij gefrustreerd zou raken dat hij het nooit zou afmaken. Dan komt hij iemand tegen die een eigen lijst had en Earl stond erop.'

Garcia zou verder gaan met te zeggen: Earl realiseert zich uiteindelijk dat zijn lijst een kettingreactie veroorzaakte van mensen met lijsten en dat hij eindelijk meer goeds dan slecht in de wereld heeft gebracht. Dus op dat moment zou hij zijn lijst verscheuren en zijn leven gaan leiden. Loop als een vrij man de zonsondergang in. Met goed karma.”

Jason Lee wil het terugbrengen

Jason Lee
Jason Lee

Fans hebben nooit te zien gekregen wat een ongelooflijk einde van een fantastische show had kunnen zijn, en zelfs de ster van de serie heeft zich uitgesproken over zijn wens om de fans wat afsluiting te bezorgen.

Volgens TV Web zou Jason Lee, die Earl speelde in de show, openhartig zijn over de gesprekken over het verhaal om een conclusie te trekken en te zeggen: Dat zouden we zijn, we hebben erover gepraat, ja. Tenminste, zelfs een kleine driedelige serie om de lijst af te ronden of zoiets, we hebben het erover gehad, ja.'

Lee zou de fans zelfs moed geven om hun steun te betuigen door te zeggen: Start een petitie. Iedereen vraagt me: 'wat is er gebeurd, wat is er gebeurd, wat is er gebeurd'? Die vraag krijg ik waarschijnlijk meer dan welke andere vraag dan ook. Mijn antwoord daarop is 'ik hoop dat we dat doen'.”

My Name Is Earl verdiende een geweldig einde, en hopelijk zullen fans het ooit nog te zien krijgen.

Aanbevolen: