Een kijkje in de training van 'Bridgerton' Star Regé-Jean Page

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de training van 'Bridgerton' Star Regé-Jean Page
Een kijkje in de training van 'Bridgerton' Star Regé-Jean Page
Anonim

Gecreëerd door Chris Van Dusen en geproduceerd door Grey's Anatomy showrunner Shonda Rhimes, Bridgerton is een inclusieve, seks-positieve periodeserie. Hoofdpersonen Daphne (Phoebe Dynevor) en Simon (Regé-Jean Page) doen alsof ze het hof maken om hun zin te krijgen op de moordende huwelijksmarkt, en worden uiteindelijk verliefd.

Netflix publiceert BTS-foto's van 'Bridgerton'

De nieuwe foto's laten het harde werk zien achter de mooie pastelbeelden van de serie. Cameramensen, haarstylisten, visagisten, trainers en choreografen worden afgebeeld met een deel van de cast terwijl ze hun magie creëren.

Page, die met Rhimes had gewerkt aan de juridische serie For The People, onderging een bokstraining voor zijn rol. In de serie ontspant Simon zich vaak door te boksen met zijn vriend Will, gespeeld door Martins Imhangbe.

Onder de nieuwe afbeeldingen die door de streamer zijn vrijgegeven, is er een van Page-training op de set voor aflevering vier.

In 'An Affair of Honor' daagde Daphne's broer Anthony (Jonathan Bailey) Simon uit voor een duel om de eer van zijn zus te beschermen. In de nieuwe afbeelding is Page te zien terwijl hij traint op de locatie waar het duel plaatsvindt.

Regé-Jean Page over zijn bokstraining voor 'Bridgerton'

“Het was echt leuk om zoiets fysieks en vermoeiends te doen en om in visceraal spel te komen met de andere acteurs,” zei Page in een interview.

“Ik kon het heel goed vinden met Martins Imhangbe, die Will de bokser speelt, en we hadden een geweldige tijd in die scènes,” vervolgde hij.

Page erkende dat de zweterige, intense boksscènes niet gemakkelijk te filmen waren.

“Het waren enkele van de meest uitdagende dagen in termen van het doen van veel takes die zo dicht mogelijk bij het echte werk kwamen, maar we hadden een aantal fantastische trainers,” zei hij.

"Er is een heel specifiek soort beloningsgevoel wanneer je aan het eind van de dag fysiek uitgeput van je werk wegloopt, en wetende dat dat er geweldig uit gaat zien," voegde hij eraan toe.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: