Een kijkje in 'Full House' Star John Stamos' landgoed van $ 5,75 miljoen

Inhoudsopgave:

Een kijkje in 'Full House' Star John Stamos' landgoed van $ 5,75 miljoen
Een kijkje in 'Full House' Star John Stamos' landgoed van $ 5,75 miljoen
Anonim

Wanneer de meeste mensen denken aan de meest rijke acteurs, zullen namen als Tom Cruise, Tom Hanks, Julia Roberts, Denzel Washington of Robert Downey Jr. waarschijnlijk in je opkomen. Hoewel dat zeker logisch is, moet worden vergeten dat veel tv-acteurs rijk zijn, en dat wil nog niet zeggen over alle 'reality'-sterren die in het geld rollen. De sterren van de meest succesvolle sitcoms en dramaseries krijgen tenslotte een flink bedrag betaald voor elke aflevering waarin ze verschijnen, en vaak duren die shows vele jaren.

Voornamelijk bekend als tv-acteur, werd de lange carrière van John Stamos benadrukt door zijn hoofdrollen in verschillende series. Met dat in gedachten zou het bijna vanzelfsprekend moeten zijn dat Stamos een indrukwekkend fortuin heeft vergaard.

Zoals het geval is met de meeste rijke mensen, heeft John Stamos in de loop der jaren een lange geschiedenis van het beschieten van grote hoeveelheden geld om werkelijk indrukwekkende dingen te kopen. Zo kochten John Stamos en zijn geweldige vrouw Caitlin McHugh de afgelopen jaren een ongelooflijk huis voor zichzelf en hun schattige zoon.

Opmerkelijk vanaf het begin

John Stamos, een kind van de jaren zestig, werd geboren en getogen in Cypress, Californië. Als zoon van een restaurateur werkte Stamos in zijn jeugd voor zijn vader, maar hij wist al op jonge leeftijd dat hij acteur wilde worden. Gelukkig voor hem steunden de ouders van Stamos zijn dromen en lieten ze hem zelfs zijn eerste semester van de universiteit overslaan om auditie te doen voor rollen. Hoewel dat op dat moment duidelijk een riskante beslissing was, kostte het John slechts 3 weken om zijn eerste opmerkelijke optreden te landen toen hij een terugkerend personage uit het General Hospital begon te spelen.

Nu zijn carrière al goed is begonnen, hebben sommige acteurs misschien op hun lauweren gerust. Aan de andere kant van het spectrum koos John Stamos ervoor om verder te gaan dan General Hospital toen hij auditie deed voor en zijn eerste hoofdrol won. Helaas kon Stamos' eerste sitcom, Dreams, geen publiek vinden. Ondanks die vroege misstap sloeg de carrière van Stamos geen seconde over, want hij bleef consistent werk vinden tot het moment dat hij de baan kreeg die hem tot een ster maakte.

Meestal onbekend toen Full House debuteerde in 1987, het duurde niet lang voordat het duidelijk was dat kijkers zwijmelen voor het werk van John Stamos in de populaire sitcom. In feite zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Stamos, afgezien van de Olsen Twins, de onbetwiste doorbraaksterren van de show, het populairste castlid van Full House werd. Natuurlijk komt er een einde aan alle goede dingen, dus halverwege de jaren '90 zond Full House zijn laatste seizoen uit en Stamos werd gedwongen om nieuw werk te vinden.

Heruitvinding geperfectioneerd

Telkens wanneer een acteur jarenlang nauw verbonden is geweest met een enkele rol, is er altijd een grote kans dat hij er niet aan voorbij kan gaan. Gelukkig voor John Stamos is hij zo beminnelijk als acteur dat het heel weinig tijd kostte om de kans te krijgen om op zijn deur te kloppen toen Full House eindigde. In staat om gastrollen te verdienen in The Larry Sanders Show, Clone High en Friends gedurende de volgende jaren, is het duidelijk dat Stamos verre van vergeten was.

Gezien de kans om in 2005 twee keer naar de top van de tv-serie te stijgen, kopte John Stamos dat jaar een sitcom genaamd Jake in Progress en nam hij een hoofdrol op zich in ER. Terwijl de comedy-serie maar 2 seizoenen duurde, raakte Stamos in de prijzen toen hij begon te schitteren in dat medische drama. Gecast als Dr. Tony Gates van ER, was het een heel andere rol voor een acteur die de meeste waarnemers associeerden met sitcoms en het stelde hem in staat zijn acteerspieren te buigen.

In staat om een hoofdrol te verdienen in een lange lijst van series sinds het aanbreken van de jaren 2010, verscheen John Stamos in dat decennium in shows als Grandfathered, Scream Queens en You. Ondanks al die kredieten kreeg Stamos de meeste aandacht toen hij hielp Fuller House tot leven te wekken en weer als oom Jessie begon te verschijnen. Een hitshow sinds het debuteerde op Netflix, er zijn veel geweldige dingen gebeurd achter de schermen van Fuller House.

Leven in luxe

Toen John Stamos en zijn vrouw Caitlin McHugh besloten om het huis van miljoenen dollars dat hij in Beverly Hills kocht voor 3,57 miljoen achter te laten, moesten ze een ongelooflijke nieuwe plek vinden om te wonen. Gelukkig vonden ze in 2019 een nieuwe woonplek in de wijk Hidden Hills van Los Angeles. John Stamos en zijn vrouw, een plaats waar al verschillende andere beroemde mensen woonden, betaalden $ 5,75 miljoen voor hun nieuwe verblijfplaats op een indrukwekkend landgoed van 1,5 hectare.

De familie Stamos, de trotse eigenaren van een enorm huis en een gastenverblijf dat ze kunnen delen met bezoekers, heeft 5.8000 vierkante meter om in te wonen. Binnen al die ruimte, de 2 huizen die op hun eigendom staan bevatten 6 slaapkamers en 5,5 badkamers ertussen. Gezien de bekende liefde voor muziek van John Stamos, lijkt het ook duidelijk dat hij dolblij moet zijn geweest om te horen dat zijn pension een volwaardige opnamestudio bevat. Bovendien omvat het landgoed van de familie Stamos ook een groot zwembad, een ingebouwde spa, een kleine schuur, een speeltuin voor kinderen en een basketbalveld.

Aanbevolen: