Wat te verwachten van Cobra Kai seizoen 3

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van Cobra Kai seizoen 3
Wat te verwachten van Cobra Kai seizoen 3
Anonim

Cobra Kai is een nostalgische reis geweest voor iedereen die ernaar heeft gekeken, en velen beschouwen de show als het enige waarvoor mensen YouTube Premium zouden kopen.

Toen de show voor het eerst werd aangekondigd, was het al een hoogtepunt van de rest, maar de meesten hadden het niet veel kans gegeven. Toen het eerste seizoen begin mei 2018 debuteerde, werd iedereen echter weggeblazen. Dit succes werd voortgezet toen seizoen twee in 2019 uitkwam en nu seizoen drie bijna klaar is met de productie en binnenkort wordt uitgezonden, laten we eens kijken wat fans kunnen verwachten van het volgende seizoen van Cobra Kai.

(Spoilers voor seizoen 1 en 2 vooruit!)

Wanneer is de releasedatum?

Met beide eerste twee seizoenen van Cobra Kai die in de lente in april en mei worden uitgebracht, zou je verwachten dat het derde seizoen zou volgen en rond dezelfde tijd zou worden uitgebracht. Helaas voor Karate-fans, staat het derde seizoen van Cobra Kai gepland voor eind november 2020.

De fysieke productie is al klaar en de show is behoorlijk ver in de postproductie. Een van de makers van de show, Jon Hurwitz, heeft verklaard dat als hij kon, hij de show al zou hebben uitgebracht, maar dat hij hoopt aan de slag te gaan en het zo snel mogelijk af te ronden.

Hoe zit het met het teruggeven van personages?

Fans kunnen verwachten dat de hele cast van de afgelopen seizoenen terugkeert voor seizoen drie, aangezien iedereen op de set foto's van sociale media heeft vrijgegeven en op een of andere manier promotie heeft gemaakt voor het nieuwe seizoen. Dat is voor niemand schokkend, maar wat de meeste fans willen weten, is of we personages uit Karate Kid zullen zien die we nog niet hebben gezien. Het einde van seizoen 2 plaagde de mogelijkheid dat Ali Mills, die het middelpunt was van de liefdesdriehoek in de eerste Karate Kid-film, terugkeerde in het derde seizoen.

Hoe zit het met de plotpunten?

Hoewel de cast of crew niets heeft gezegd over hoe het verhaal eruit zou kunnen zien in seizoen 3, kunnen we een paar gissingen doen… Seizoen 2 eindigde met een massale vechtpartij op de eerste schooldag tussen de Miyagi- Kinderen van Do en Cobra Kai, gericht op Miguel, Robby, Tory en Sam. Deze vechtpartij zorgde ervoor dat Miguel in kritieke toestand in het ziekenhuis lag nadat Robbie hem van een richel op een tweede verdieping op een leuning had geschopt.

Jon Kreese was ook in staat om de Cobra Kai-dojo van Johnny te stelen en de meeste studenten ervan te overtuigen dat ze met hem moesten trainen en dat Johnny de reden was dat Miguel zo zwaar gewond was. Daniel is er ook van overtuigd te stoppen met het trainen van zijn studenten uit schuldgevoel, omdat hij zich enigszins verantwoordelijk voelt om het gevecht te beginnen door hen te leren en zijn dochter Sam raakte behoorlijk gewond, met snijwonden die hechtingen nodig hadden en een gebroken rib van Tory.

Seizoen drie zal waarschijnlijk draaien om Johnny en Daniel die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten en samen te werken om Kreese en zijn gehersenspoelde discipelen te verslaan.

Er zal waarschijnlijk ook een groot deel van het seizoen gewijd zijn aan het herstel van Miguel en als fans krijgen wat ze willen, zal Ali verschijnen, waarschijnlijk als de dokter die hem redt. Als Miguel in staat is om volledig te herstellen, zullen we waarschijnlijk een paar scènes krijgen waarin hij en Robby gedwongen worden om samen te werken met hun mentoren om Kreese te helpen verslaan.

Hopelijk krijgen we een vechtscène waarin ze samen werken. De show zou ook de relatie tussen Johnny en Miguel's moeder Carmen moeten oplossen, aangezien ze voor Miguel's blessure begonnen te daten. Het seizoen zou het liefdesplein tussen Robbie, Sam, Miguel en Tory moeten beëindigen.

Aanbevolen: