Wat te verwachten van de 'Resident Evil'-reboot

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van de 'Resident Evil'-reboot
Wat te verwachten van de 'Resident Evil'-reboot
Anonim

Verrassend genoeg heeft Resident Evil, ondanks het feit dat de meeste filmproducties zijn stopgezet vanwege zorgen over het coronavirus, de belangrijkste fotografie voltooid. Sony Pictures heeft op hun Twitter-pagina aangekondigd dat de reboot niet lang geleden is afgerond. Dat betekent niet dat de film binnenkort op het grote scherm zal verschijnen, maar een release in de late zomer klinkt haalbaar, dus zolang de theaterketens eerder heropenen. Zo niet, dan is herfst 2021 de volgende beste gok.

Releasedata terzijde, Johannes Roberts' kijk op de zombiethriller brengt een meer loyale aanpassing van Capcom's zeer populaire videogame tot leven. De reboot maakt gebruik van personages en verhaallijnen die elke fan op het scherm wil zien. Sommigen van hen maakten hun live-action debuut in de serie geregisseerd door Paul W. S. Anderson, hoewel niet alle goed werden ontvangen. Chris Redfield (Wentworth Miller) verscheen bijvoorbeeld maar in één aflevering. Als hij net zo populair was geweest als zijn tegenhanger in de videogame, hadden we Miller terug zien komen voor nog minstens één inzending. Redfield is tenslotte een integraal personage in het verhaal.

Het goede nieuws is dat Chris Redfield deze keer zeker prominenter is. Gespeeld door Robbie Amell, zal hij de T-Virus-uitbraak in Raccoon City aanpakken samen met zijn mede-resident Evil-alums, wat blijkt uit setfoto's die online zijn geplaatst.

Origins Of Raccoon City

Afbeelding
Afbeelding

De afbeeldingen in kwestie tonen het hoofdkwartier van de politie van Raccoon City, omringd door ondoden die ernaartoe lopen. Anderen tonen een vervallen versie, wat suggereert dat we de uitbraak zelf en de daaropvolgende nasleep konden zien, waardoor de stad gedecimeerd werd. Een vervallen toegang tot Raccoon City geeft deze beweringen nog meer geloofwaardigheid.

Wat andere personages betreft, zijn Claire Redfield (Kaya Scodelario), Wesker (Tom Hopper), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), Leon Kennedy (Avan Jogia) en William Birkin (Neal McDonough) allemaal bevestigd om in de film te zijn.

Wat dat ons vertelt, is dat de avonturen van de originele S. T. A. R. S-politiemacht die ondode golven afweert, de focus zullen zijn van de reboot, vergelijkbaar met hoe de eerste twee games zich afspeelden. De eerste bevatte niet zoveel zombies als de tweede aflevering, dus het publiek zal waarschijnlijk meer van de straatactie meemaken die Resident Evil 2 omvatte.

Houd er rekening mee dat de inpakaankondiging van Sony Pictures een terugroepactie naar de originele videogame bevatte. Een kleine televisie met ruis op het scherm is in de afbeelding te zien, wat suggereert dat de Spencer Mansion ergens bij betrokken was.

De andere reden waarom we Spencer Mansion veilig kunnen afsluiten als decor in de Resident Evil-reboot, is dat zowel William Birkin als Albert Wesker in de film zitten. Hun rollen blijven onbekend, maar als ze ook maar enigszins lijken op hun tegenhangers in videogames, kunnen we erop rekenen dat ze een rol spelen bij de productie van het T-Virus en de geheime onderzoeksfaciliteit die onder het landhuis verborgen is.

The Mansion

Afbeelding
Afbeelding

Afhankelijk van hoeveel van het landgoed Spencer erin staat, kan het publiek Tyrant ook zijn live-actiondebuut zien maken. De eerste film had het iconische monster moeten introduceren, maar Anderson besloot om met een Licker als primaire B. O. W. (Bio-organisch wapen) in plaats daarvan. Het was voldoende om de spanning te vergroten die werd veroorzaakt door de hordes die Alice (Jovovich) en haar bondgenoten in de val hadden gelokt. Natuurlijk zullen sommige fans beweren dat de afwezigheid van de tiran hen niet aansprak.

Gelukkig lijkt Roberts' kijk op de Capcom-serie zo trouw mogelijk aan een aanpassing. De tekenen tot nu toe wijzen in die richting, en als de reboot een mashup is van de eerste twee games, dan is de kans groot dat we ook de Tyrant zullen zien meedoen aan het plezier.

Voor nu is dat alle informatie die beschikbaar is over de reboot van Resident Evil. Fans moeten de komende maanden echter de sociale media-pagina's van Sony Pictures blijven controleren voor verdere updates. De studio maakt zich op om de release van de film te promoten en kort daarna zullen teasers volgen.

Aanbevolen: