Hier is waarom Michael C. Hall zijn kanker stil hield tijdens het filmen van 'Dexter

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Michael C. Hall zijn kanker stil hield tijdens het filmen van 'Dexter
Hier is waarom Michael C. Hall zijn kanker stil hield tijdens het filmen van 'Dexter
Anonim

De diagnose van een ernstige ziekte is altijd verwoestend, en in de openbaarheid zijn maakt het nog moeilijker. Er zijn veel sterren die in het openbaar tegen hun kanker hebben gevochten, zoals Shannen Doherty bij wie stadium 4 kanker werd vastgesteld.

Terwijl fans Dexter keken, het drama over een geheime seriemoordenaar dat van 2006 tot 2013 werd uitgezonden, hadden ze geen idee dat de ster te maken had met zijn eigen gevecht. Michael C. Hall, die een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft, onthulde dat hij kanker had, maar hij hield dit stil terwijl hij de show filmde.

Laten we eens kijken waarom hij zijn gezondheidsproblemen niet meteen deelde.

Filmseizoen 4

Fans zullen in 2021 een beperkte serie van Dexter kunnen zien en dit is absoluut een favoriete show voor veel mensen, omdat het uitgangspunt zo overtuigend is. Hoewel Dexter een goede vent was, omdat hij zich alleen richtte op mensen die vreselijk waren, nam hij nog steeds levens, dus in de kern had deze show een interessant moreel dilemma.

Michael C. Hall zei dat hij niet dacht dat hij iemand over zijn kanker moest vertellen.

In een interview met The Guardian zei de acteur dat hij de diagnose Hodgkin-lymfoom kreeg midden in het vierde opnameseizoen van Dexter. Hij liet niemand weten wat er aan de hand was en begon met chemotherapie toen hij klaar was met het filmen van het seizoen. Het leek gewoon iets waar hij mee om kon gaan en daarna verder kon.

De acteur legde uit: "Ik dacht: 'Nou, ik kan dit met succes behandelen en als mijn haar uitv alt [wat het deed], zal ik een pruik dragen tijdens het vijfde seizoen - en ik zal niet eens om met iedereen te delen dat dit gebeurt.'"

michael c zaal met baard die rechts speelt
michael c zaal met baard die rechts speelt

Toen hij bij de Golden Globes zou verschijnen, veranderde hij van gedachten en realiseerde hij zich dat naar de beurs gaan een goed idee zou kunnen zijn.

Hij zei: "Maar ik dacht dat het opvallend zou zijn als ik (bij de prijsuitreiking) zonder wenkbrauwen zou verschijnen, en dus deed ik een aankondiging."

Uiteindelijk vindt Hall dat hij de juiste beslissing heeft genomen door naar de beurs te gaan, omdat hij een 'bron van inspiratie' was. Hij was blij dat mensen naar hem konden kijken als iemand die gediagnosticeerd was en behandeld werd en aan de andere kant naar buiten kwam.

Het herstel en de nasleep

In 2010 vertelde de ex-vrouw van Hall, Jennifer Carpenter, aan Desert News dat haar man 'ongelooflijk dapper' was. Ze zei ook dat hij "volledig hersteld" was en in remissie was. Hall en Carpenter trouwden in 2006 en scheidden in 2011. Carpenter speelde Dexter's pleegzus Debra.

Volgens de NY Daily News vond Hall het goed om te wachten tot hij aan de andere kant was om mensen te laten weten wat er aan de hand was. Hij zei: "Als het om gezondheid gaat, is het een heel persoonlijke zaak. Ik was van plan om het stil te houden, maar omdat de prijsuitreikingen op handen waren, dacht ik dat ik een statement zou maken. Het was ook leuk om verzeker mensen dat ik echt op weg was naar herstel."

Hall vertelde The New York Times dat zijn vader stierf toen hij 11 jaar oud was. Hij wist niet zeker of hij daardoor zijn 39e verjaardag zou halen en zei: Om te ontdekken dat ik de Hodgkin's had was alarmerend, maar tegelijkertijd voelde ik me een beetje verbijsterd, zoals: Wow. Huh. Wat interessant.”

Hall deelde met NPR dat mensen zeiden dat zijn kanker behandelbaar was en dat hij met zijn behandeling kon beginnen zodra Dexter op pauze stond, dus er was die timing om te overwegen. Hij zei: "Ik was in staat om de pauze door te brengen om door de behandeling te komen en in remissie te komen, en gelukkig verder te gaan met mijn leven en het leven van de show."

Het is logisch dat Hall, na een aantal seizoenen Dexter te hebben geportretteerd, niet zeker was of hij zich zou aanmelden voor een nieuwe langlopende tv-serie. Volgens Looper vertelde hij aan The Hollywood Reporter dat het geweldig was om in de serie Safe for Netflix te schitteren omdat die acht afleveringen had. In 2014 speelde hij in Broadway's Hedwig en The Angry Inch en verscheen hij in Lazarus in 2015 en 2016. Het lijkt er zeker op dat hij het leuk vindt om deel uit te maken van de theaterwereld, aangezien hij in 1999 het personage Emcee speelde in Cabaret, en dit is een groot deel van zijn carrière.

Hoe zal Dexter eruitzien als de show in 2021 terugkomt? Hall vertelde NPR dat "het moeilijk voor te stellen is dat hij ermee wegkomt", maar hij zou het personage niet echt naar de gevangenis willen zien gaan voor zijn acties. Fans zullen op de hoogte moeten blijven.

Aanbevolen: