Waarom hield Chelsea Peretti de details van haar verontrustende Brooklyn Nine-Nine Exit stil?

Inhoudsopgave:

Waarom hield Chelsea Peretti de details van haar verontrustende Brooklyn Nine-Nine Exit stil?
Waarom hield Chelsea Peretti de details van haar verontrustende Brooklyn Nine-Nine Exit stil?
Anonim

Chelsea Peretti groeide behoorlijk wat vermogen en populariteit dankzij haar tijd als Gina Linetti op Brooklyn Nine-Nine. Na haar vertrek uit de show bleef haar carrière bloeien. Het vertrek was echter niet populair…

De details van haar vertrek zijn nog steeds vaag, hoewel Peretti onthulde dat er een specifieke reden is voor het gebrek aan details.

Dit is wat we weten over het vertrek, waarvan werd gezegd dat het wederzijds was.

Chelsea Peretti zei dat haar vertrek geen 'solobeslissing' was

Het staat ter discussie, maar voor degenen die Brooklyn Nine-Nine religieus hebben bekeken, vooral in het begin, was Gina Linetti duidelijk een van de betere en meer populaire personages in de show. Dat gezegd hebbende, fans waren geschokt toen werd besloten dat ze zou vertrekken, in ieder geval op een fulltime basis.

Fans waren niet blij met de aankondiging en in werkelijkheid was er nooit een concrete reden waarom of wat er achter de schermen gebeurde.

Peretti besprak de exit met The Hollywood Reporter, hoewel ze heel voorzichtig was met haar diplomatieke antwoord en geen controverse wilde veroorzaken.

In haar verklaring verklaarde Peretti dat de keuze helemaal van haar was en in plaats daarvan tot op zekere hoogte wederzijds. "Het was niet alleen een solo-proces. [Lacht.] Ik had niet zoiets van:" Ik ga weg!" en ik zwaai met mijn cape. Ik kan niet precies uitleggen hoe het allemaal is verlopen, maar het was niet alleen mijn solo-beslissing, "verklaarde ze.

"Ik ben bevriend met Dan, ik ben bevriend met Andy [Samberg], ik heb in de loop der jaren met hen over de situatie gesproken. Ik denk dat het bij elkaar kwam, dit was het moment om het te doen. niet altijd gemakkelijk om veranderingen in het leven aan te brengen, maar ik heb het gevoel dat iedereen op een punt kwam waarop iedereen dacht: "OK, dit is het moment."Dat is de essentie."

Er waren geruchten over een exit, zoals mislukte contractonderhandelingen tussen de partijen. Desalniettemin wilde de actrice om een heel specifieke reden zwijgen.

Chelsea Peretti hield de details stil omwille van haar toekomst in Hollywood

Chelsea had de weg kunnen inslaan om in meerdere talkshows te verschijnen en haar grieven over het vertrek te uiten. Uiteindelijk besloot ze hier echter van af te wijken omwille van haar carrière.

De actrice wilde niet dat er een slechte reputatie bij haar vertrek zou komen - in plaats daarvan was ze gefocust op het opbouwen van het volgende hoofdstuk van haar carrière, zonder enige controverse.

"Ik ben hier maar een nederige acteur zonder veel status. Iedereen zegt: "Hé, doe een heleboel interviews." En ik zei: "Oké. Ik weet niet hoe ik erover moet praten."

"Maar ik heb het gevoel dat het een van die dingen is … je schrijft de hele tijd over Hollywood. Niemand kan ooit het hele verhaal vertellen van wat er aan de hand is. Maar de essentie is dat het enigszins wederzijds was. vriendschappelijk. Dat is de beste manier waarop ik het kan zeggen."

Een zeer slimme beslissing die niet alle acteurs nemen - sommige geven verklaringen af over emoties. Ondanks de minnelijke exit, maakte het haar laatste dag op de show er niet gemakkelijker op.

De laatste shoot op Brooklyn Nine-Nine was een emotionele ervaring voor Chelsea Peretti

Net als elke andere professionele acteur of actrice deed Peretti haar best om de emoties van haar vertrek te maskeren, tot de allerlaatste scène.

"Het was emotioneel. Ik praatte er met mensen over op een gespreide manier. Ik denk dat het verrassend was, en we hebben wat tranen gelaten. En dan, natuurlijk, de week waarin die laatste aflevering werd opgenomen, denk ik dat veel acteurs doen dat, je sluit je emoties eromheen tot het einde, "vertelde ze aan THR.

De populaire sitcom-ster bekend als Gina zou ook een emotioneel eerbetoon krijgen van de cast achter de schermen na haar laatste regel.

"Voordat ze zeiden dat de laatste scène geknipt werd, was er een rare vertraging, en ik dacht: "Oh mijn god, gebeurt het?" Ze verzamelden mensen bij elkaar."

"En toen hielden Dan en ik betraande toespraken voor iedereen. Er was taart. Het was een proces. Het is nog steeds een proces, want ik voelde het toen allemaal, en nu wordt het allemaal uitgezonden."

Een emotioneel afscheid en één fans kregen nooit een afsluiting.

Aanbevolen: