Hier is hoe 'Dexter'-ster Michael C. Hall zijn nettowaarde van $ 25 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'Dexter'-ster Michael C. Hall zijn nettowaarde van $ 25 miljoen vergaarde
Hier is hoe 'Dexter'-ster Michael C. Hall zijn nettowaarde van $ 25 miljoen vergaarde
Anonim

Het is moeilijk om door te breken in de acteerwereld, maar het is nog moeilijker om een succesvolle acteercarrière vol te houden. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de oude acteur Michael C. Hall. De 49-jarige heeft een rap-sheet die net zo lang is als enkele van de grootste acteurs op de A-lijst van Hollywood. Om nog maar te zwijgen, hij heeft een enorm vermogen van $ 25 miljoen verzameld. Hall heeft misschien rechten gestudeerd om advocaat te worden, maar hij had duidelijk een andere roeping in het leven. Sinds zijn afstuderen aan de Master of Fine Arts-opleiding aan de New York University, was het duidelijk dat Hall gemaakt was voor de kunsten. Zijn acteercarrière maakte een van de rijkste tv-acteurs van vandaag.

Breaking The Mold & Making Bank

Net afgestudeerd, Michael C. Hall had zijn acteercarrière al in volle gang. De 49-jarige speelde in grote Broadway-producties zoals Shakespeare, voordat hij doorging naar grote televisieshows, zoals de Showtime-serie Dexter uit 2006.

Met de hoofdrol als Dexter Morgan, bevond Hall zich in het epicentrum van Hollywood-faam. De ster had legio fans die om zijn handtekening smeekten. Hij sleepte zelfs een hele reeks Emmy-nominaties in de wacht en won een Golden Globe Award. Gezien het uitgangspunt en de beschrijving van Hall's personage als "een lid van de Miami Metro Police Department overdag, een code-geobsedeerde en zeer efficiënte seriemoordenaar", is het niet moeilijk te begrijpen waarom de serie zo'n mega-hit was.

Dexter gaf een frisse kijk op de sympathieke superschurk-trope, waarbij hij alle traditionele regels overtrad en nieuwe uitrolde voor fans om geobsedeerd door te raken. Seizoen 6 had vooral naar verluidt 2,2 miljoen mensen alleen al afgestemd. Misschien verklaart dat de indrukwekkende reeks van 8 seizoenen, een fret die maar heel weinig tv-programma's tegenwoordig kunnen overtreffen, tenzij ze natuurlijk bovennatuurlijk zijn.

Gezien de populariteit van Dexter bij fans, bracht de show natuurlijk bootladingen geld op voor de acteurs. Michael C. Hall zwom praktisch in zijn salaris van zes cijfers. De ster verzilverde een aantal bijzonder grote cheques tijdens de loop van de afgelopen twee seizoenen en verdiende naar verluidt $ 830.000 per aflevering. Dat betekende dat hij ongeveer $ 10 miljoen mee naar huis nam voor seizoen 7 en 8! Dat zou een misdaad moeten zijn om zoveel geld te verdienen als tv-acteur.

De 49-jarige verdiende echter niet altijd 'meer dan driekwart miljoen dollar' per aflevering. Voor de eerste zes seizoenen van Dexter nam hij $ 295.000 per aflevering mee naar huis. Zelfs op zijn “dieptepunt” maakte Hall nog steeds meer dan de gemiddelde tv-acteur. Van seizoen 1 tot 6 verdiende Hall $ 3,54 miljoen per seizoen! Tel daar de laatste twee seizoenen bij op, en die eerste $ 3 miljoen springt naar maar liefst $ 41,2 miljoen in totaal tijdens de hele show! Let op onze woorden, Michael C. Hall is een kracht om rekening mee te houden in Hollywood.

Michael C. Hall gooit een fit van meer dan $ 4 miljoen dollar

De Dexter-ster heeft zeker een lucratieve acteercarrière gemaakt, een die hem onvoorstelbaar rijker heeft gemaakt. Hall verzilvert elk seizoen enorme salarissen en is gewend geraakt aan het verdienen van een bepaald jaarinkomen. Het lijkt er echter op dat de 49-jarige tijdens seizoen 7 van Dexter een beetje hebzuchtig is geworden met zijn geld nadat hij een verhoging had geëist. Een tijdje vroegen velen zich af of de serie werd verlengd voor een seizoen 7 vanwege de verhitte discussie over de toekomstige inkomsten van Hall in de show. Vlak voordat Hall's contract met Showtime na seizoen 6 afliep, eiste het team van de acteur $ 24 miljoen voor seizoen 7 en 8 van Dexter. Showtime was meer dan bereid om de acteur halverwege te ontmoeten door $ 20 miljoen te bieden voor de laatste seizoenen. Deadline meldde dat Showtime naar opties aan het kijken was om opnieuw te onderhandelen over de voorwaarden voor één seizoen, in plaats van twee.

Na wat heen en weer geklets bereikten beide partijen eindelijk een akkoord. Showtime stopte uiteindelijk en sloot het gat van $ 4 miljoen. Hall kreeg zijn loonsverhoging en kreeg de $ 24 miljoen betaald voor nog eens twee seizoenen. Het lijkt veel om door te gaan voor slechts $ 4 miljoen. Uiteindelijk zou Michael C. Hall nog steeds de wereld van tv-acteurs domineren. Blijkbaar krijgt de acteur wat hij wil.

Wat geld kan kopen

Natuurlijk leiden hoge salarissen vaak tot een nogal uitbundige levensstijl. De Dexter-ster pronkt met zijn immense rijkdom met zijn twee chique huizen, een stijlvol penthouse in New York en een chique herenhuis in Los Angeles. Beide eigenschappen zijn voortreffelijk in prijs en architectuur. In 2016 verkocht Hall echter zijn kostbare Spaanse koloniale uit de jaren 1920 in LA voor maar liefst $ 4,8 miljoen, voordat hij definitief naar zijn penthouse in Manhattan, New York verhuisde. De Dexter-ster kocht het huis naar verluidt in 2017 voor $ 4,3 miljoen. De residentie heeft een waanzinnige 2, 2000 vierkante meter en is uitgerust met 2 slaapkamers en 3 badkamers.

Hij bezit niet alleen twee stijlvolle eigendommen, maar de acteur geeft ook graag zijn $ 25 miljoen uit aan een nieuwe set wielen. Momenteel rijdt de 49-jarige in een Volkswagen W8 Passat.

De misdaadthrillerserie Dexter uit 2006 is verantwoordelijk voor een groot deel van Halls rijkdom, maar zijn acteervaardigheden speelden ook een grote rol. Michael C. Hall heeft zijn vak te danken aan alle miljoenen die hij in de loop van zijn acteercarrière heeft verzameld. De man is net zo'n goede tv-acteur.

Aanbevolen: