Beverly Hills Troop' krijgt een vervolg en fans hebben gedachten

Inhoudsopgave:

Beverly Hills Troop' krijgt een vervolg en fans hebben gedachten
Beverly Hills Troop' krijgt een vervolg en fans hebben gedachten
Anonim

Twitter gonsde vanmorgen over het onlangs aangekondigde vervolg op de enorm populaire komedie uit de jaren tachtig, Beverly Hills Troop. Oorspronkelijk met Shelley Long en Jenny Lewis in de hoofdrollen, is deze film een icoon van de komedie uit de jaren tachtig.

Het begon of verlengde ook de carrières van vele opmerkelijke namen in de Hollywood-beroemdhedenscene. Namen als Tori Spelling, Frankie Avalon, Cheech Marin, Carla Gugino en Annette Funicello.

Sony Pictures

Sony kondigde op 4 september aan dat het de bedoeling is om een vervolg te maken op de zeer geliefde film en Twitter werd overspoeld met hoop op het aanstaande vervolg.

Fans van de culthit spraken de hoop uit dat zowel Jenny Lewis als Shelley Long zouden schitteren in het tweede deel van deze comedyserie en het klinkt alsof er hoop is dat anderen hun rol ook opnieuw zullen opnemen. Een jonge Tori Spelling en Carla Gugino, bijvoorbeeld, zouden een andere briljante dimensie toevoegen aan wat fans hopen dat het een geweldige en erg grappige tweede act is.

Het waren echter niet alleen de jonge sterren die deze film zo grappig maakten. Het waren ook de cameeën die hun intrede deden om hun eigen flair aan het project toe te voegen. Namen als Cheech Marin, Kareem Abdul-Jabar, Dr. Joyce Brothers, Frankie Avalon, George Christy en Annette Funicello; om er maar een paar te noemen.

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Vanity Fair gaat Laurence Mark de komedie produceren. Mark is het meest bekend om zijn werk aan films zoals: Working Girl, Julia and Julia, Dreamgirls en Jerry McGuire.

Het zal het regiedebuut zijn voor één, Oren Zegman, en de hoop is groot dat, hoewel er nog geen bevestiging is van de castingrollen, veel van de originele filmsterren hun rol kunnen hernemen voor het vervolg.

Met de originele cast die vorig jaar in Hollywood herenigd werd voor een Entertainment Tonight-special, is het waarschijnlijk dat velen van hen zullen terugkeren voor een tweede poging voor comedy gold. En voor het geval je denkt dat Beverly Hills Troop zijn dag in de zon heeft gezien, organiseerde Kim Kardashian of reality-tv-faam onlangs nog een verjaardagsfeestje met Beverly Hills Troop-thema.

Beverly Hills Troop is misschien niet je persoonlijke kopje thee, maar voor veel fans op Twitter is het een stukje jeugdkomedie dat mogelijk voor altijd zal voortleven. De hoop is zeker groot dat deze tweede aflevering net zo lachwekkend zal zijn als het origineel en ongetwijfeld zullen alle betrokkenen hun beste beentje voorzetten om ons bij elke beurt aan het lachen te maken.

Aanbevolen: