Godzilla vs Kong': wat we tot nu toe weten

Inhoudsopgave:

Godzilla vs Kong': wat we tot nu toe weten
Godzilla vs Kong': wat we tot nu toe weten
Anonim

Fans van het ontluikende MonsterVerse, mede geproduceerd door Legendary Entertainment en Warner Bros., hebben lang moeten wachten op concreet nieuws over de nieuwste aflevering – Godzilla vs. Kong. De film komt twee jaar na Godzilla: King of the Monsters en vier jaar nadat Kong: Skull Island de tweede hoofdpersoon van de aankomende film introduceerde.

Volgens een rapport in de Hollywood Reporter, zijn de twee studio's zeer dicht bij het uitwerken van de laatste details van de deal waardoor de release kan doorgaan zoals gepland, na een periode van zakelijke onderhandelingen.

Zoals met veel verhalen over films in 2020/2021, is de pandemie op zijn minst gedeeltelijk de oorzaak van de vertraging.

Godzilla-Vs.-Kong
Godzilla-Vs.-Kong

Legendarische vs. Warner

Het COVID-tijdperk heeft studio's gedwongen om hun gebruikelijke strategieën voor het uitbrengen van films te heroverwegen. Warner Bros. verbaasde de industrie toen ze op 3 december 2020 aankondigden dat ze al hun aankomende 2021-films tegelijk in de bioscoop en op de HBO Max-streamingservice zouden uitbrengen.

Godzilla
Godzilla

De verhuizing maakte Legendary boos, die eigenaar is van de Godzilla-franchise. Legendary besteedde 75% van het budget van de film en probeerde na de pandemie in november een deal te sluiten om Godzilla vs. Kong aan Netflix te verkopen voor een befaamde $ 225 miljoen. Warner Bros. kwam tussenbeide om de deal voor de rechtbank te blokkeren. Nadat Warner hun controversiële releasebeleid voor 2021 aankondigde, dreigde Legendary een rechtszaak aan te spannen. Door eenzijdig te beslissen om de film op zijn eigen streamingdienst uit te brengen, had Legendary kunnen beweren dat Warner Media "zelfhandelend" was.

Vanwege het nieuwe beleid ten tijde van de pandemie heeft WarnerMedia uitgebreide onderhandelingen gevoerd, niet alleen met de betrokken studio's, maar ook met de sterren die rekenden op een percentage van de kassa-inkomsten.

Een rapport in Deadline zegt dat er deals zijn gesloten met Patty Jenkins, Kristen Wiig en Gal Gadot over Wonder Woman 1984 die waren gebaseerd op wat ze zouden hebben gekregen als de film net had gebroken. Het geschatte budget voor Godzilla vs. Kong is $ 180 miljoen, en de deal garandeert betaling, ongeacht de werkelijke inkomsten.

Het Verhaal

Er is niet veel bekend over het verhaal, behalve dat het zich afspeelt na de gebeurtenissen van Godzilla: King of the Monsters, en zich in het heden afspeelt. De scène na de aftiteling in Kong Skull Island zorgde voor de botsing van de twee monsters. Alan Jonah (Charles Dance) koopt het hoofd van koning Ghidorah - zal Mechagodzilla verschijnen?

Begin december toonde Warner Bros. een paar afbeeldingen en een korte blik op enkele beelden van de aankomende film op het virtuele CCXP-evenement. Hoewel het niet veel was, onthullen de afbeeldingen en beelden enkele belangrijke details van het verhaal. Op Twitter geposte screenshots laten duidelijk de boeien om Kongs nek zien.

De synopsis van de film luidt: In een tijd waarin monsters over de aarde lopen, zet de strijd van de mensheid voor haar toekomst Godzilla en Kong op een ramkoers waarbij de twee machtigste natuurkrachten op de planeet in een spectaculaire botsing zullen botsen strijd voor de eeuwen. Terwijl Monarch op een gevaarlijke missie gaat naar onbekend terrein en aanwijzingen naar de oorsprong van de Titanen opgraaft, dreigt een menselijke samenzwering de wezens, zowel de goede als de slechte, voor altijd van de aardbodem te vegen.”

Een oude stad wordt ontdekt onder de oceaan. Monarch gaat op onderzoek uit en leidt de organisatie naar de oorsprong van de Titans. Volgens het promotiemateriaal dat werd uitgebracht voorafgaand aan de roman van de film in 2021, zal de titanenstrijd de mensheid zelf bedreigen.

In de uitgebreide trailer die later wordt uitgebracht, is het nog duidelijker dat de twee monsters grote gebieden verwoestten in hun strijd - en dat het Godzilla is die de razernij begint.

Godzilla vs Kong sterren Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall en Kyle Chandler, en staat gepland voor een release op 21 mei 2021 in theaters en HBO Max in de VS. De film wordt uitgebracht door Legendary in China.

Aanbevolen: