Twitter reageert op Nicole Kidman en Javier Bardem in gesprekken voor biopic

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Nicole Kidman en Javier Bardem in gesprekken voor biopic
Twitter reageert op Nicole Kidman en Javier Bardem in gesprekken voor biopic
Anonim

Beschreven en geregisseerd door Sorkin, Being the Ricardos zal zich richten op de relatie tussen de I Love Lucy-sterren.

Volgens de officiële synopsis zal de film zich afspelen tijdens een productieweek van de sitcom uit de jaren 50, vanaf een voorgelezen maandagtafel tot en met de live-opnames op vrijdag. Binnen vijf dagen krijgen Lucy en Desi te maken met een dubbele crisis die hun carrière op zijn kop kan zetten en een einde kan maken aan hun huwelijk.

Fans Slam Casting Javier Bardem As Desi Arnaz As Whitewashing

Kidman en Bardem zijn in onderhandeling om Ball en Arnaz te spelen, maar Twitter was niet bepaald enthousiast.

Sommigen hebben de productie van het witwassen van Arnaz, een Cubaans-Amerikaanse acteur, beschuldigd door Bardem, die Spaans is, te casten.

Sommige fans suggereerden dat Raúl Esparza van Law & Order: Special Victims Unit een betere keuze zou zijn geweest. Esparza is geboren uit Cubaanse ouders in Delaware en groeide op in Florida.

“zou het verdomd kunnen hebben man. had Raúl Esparza desi arnaz kunnen spelen. had mijn ziel kunnen redden', schreef @rachelleishman, terwijl hij foto's van Arnaz en Esparza plaatste.

Bovendien geloven anderen dat er andere acteurs zijn die meer geschikt zijn voor de rol van Ball dan Kidman. Vooral Will & Grace-ster Debra Messing vertoont een opvallende gelijkenis met de hoofdpersoon van I Love Lucy.

“ALLEEN KEUZE VOOR LUCY=DEBRA MESSING. Ik maak geen ruzie,” schreef @Luvvie.

“Naar mijn mening…Nicole Kidman is een geweldige actrice…maar Debra Messing zou perfect zijn om Lucille Ball te spelen,” merkte @myfabulousfind1 ook op.

Debra Messing of Anna Faris zou een betere Lucille Ball maken, zeggen fans

"Ik zeg dit (tegen mezelf) al JAREN. @debramessing is een briljante fysieke acteur/komiek en IS de Lucille Ball van mijn generatie", schreef @lawsofmurph.

"Debra Messing is beroofd", schreef Valerie Bertinelli.

Anderen suggereerden dat Anna Faris ook een uitstekende castingkeuze zou kunnen zijn.

“Ik begon net naar MOM te kijken en verdomme, Anna Farris is geboren om Lucille Ball te spelen. Dit was een gemiste kans. Ik weet ook niet zeker of Sorkin hier de juiste keuze voor is…' merkte schrijver Laura Bogart op.

"Dit moesten Anna Faris en Raul Esparza zijn, maar oké", schreef criticus Matt Zoller Seitz.

Deals moeten nog worden gesloten voor zowel Kidman als Bardem.

Aanbevolen: