Liam Payne Trends op Twitter temidden van gesprekken over een eenrichtingsreünie

Liam Payne Trends op Twitter temidden van gesprekken over een eenrichtingsreünie
Liam Payne Trends op Twitter temidden van gesprekken over een eenrichtingsreünie
Anonim

Liam Payne is trending op Twitter, met veel fans enthousiast over zijn recente gesprekken over een One Direction-reünie.

Payne onthulde onlangs dat hij met voormalig bandlid, Louis Tomlinson, had gesproken over de toekomst van de band. Toen hem werd gevraagd naar een mogelijke reünie, zei hij tegen The Mirror: "'Ik heb er met Louis over gesproken en we zeiden dat het eerder vroeger dan later moest zijn."

Veel fans op Twitter zijn enthousiast over het nieuws en delen het opnieuw.

Sommige fans waren wat sceptischer en zeiden dat ze deze keer niet opgewonden raakten van het nieuws over een reünie.

Fans waren teleurgesteld dat de band niet herenigd is voor hun 10-jarig jubileum in 2020. Het is dus niet moeilijk in te zien waarom sommigen aarzelen om weer hoop te krijgen.

Payne plaagde eerder een reünie van de band en zei in een Instagram Live in juni: "Ik zou graag willen dat we op een gegeven moment in een kamer komen, ik denk dat dat het beste zou zijn."

Zelfs Simon Cowell, die de groep op The X-Factor vormde, vertelde The Mirror in juni: "Ik denk dat het zal gebeuren. Als ze samenkomen, of het nu gaat om het maken van platen of om te touren, het zou de beste zijn geweldig ding."

Zayn Malik stopte in maart 2015 met One Direction om een solocarrière na te streven, en de overige vier leden gaven hun laatste optreden in december 2015. Sindsdien wachten fans op een reünie. In mei zei Niall Horan dat de gesprekken voor een reünie waren vastgelopen. Hij zei in The Jonathan Ross Show dat hij het niet zou willen doen "tenzij iedereen er helemaal in was" en dat het moeilijk zou zijn om er allemaal dezelfde mening over te hebben.

Payne was ook trending op Twitter omdat zijn debuutalbum, LP1, meer dan 2,5 miljard streams op Spotify overtrof. Veel fans gaven aan hoe trots ze waren en hoe ze Payne verdiende met de prestatie.

Payne las onlangs ook fanmail op MTV Music. Hij beantwoordde vragen over zijn fans en de naam van zijn fandom, zijn mislukte poging tot The X-Factor de eerste keer en zijn keuze in muziekstijl voor LP1.

Aanbevolen: