De oorsprong van de relatie tussen Javier Bardem en Penelope Cruz kan als zeer problematisch worden gezien

Inhoudsopgave:

De oorsprong van de relatie tussen Javier Bardem en Penelope Cruz kan als zeer problematisch worden gezien
De oorsprong van de relatie tussen Javier Bardem en Penelope Cruz kan als zeer problematisch worden gezien
Anonim

Sinds Penélope Cruz en Javier Bardem allebei beroemd werden, is vrijwel iedereen het erover eens dat ze tot de aantrekkelijkste mensen ter wereld behoren. Als gevolg hiervan is het alleen maar logisch dat ze allebei voorbestemd waren om romantisch verbonden te zijn met hartenbrekers zoals elkaar. Bijvoorbeeld, jaren voordat ze met Bardem trouwde, was Cruz een paar jaar betrokken bij Tom Cruise.

Nu Penélope Cruz en Javier Bardem al vele jaren een stel zijn, hebben fans veel foto's van hen samen te zien gekregen. Op die foto's leken ze altijd buitengewoon gelukkig samen en er zijn veel zoete feiten over het paar. Desondanks is de waarheid dat Cruz en Bardem geen koppel werden op het moment dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. In feite werd het vele jaren voordat ze een koppel werden hete tussen Bardem en Cruz.

Penélope Cruz en Javier Bardem ontmoetten elkaar toen ze minderjarig was

In 2017 sprak Javier Bardem met de Britse GQ over zijn leven en carrière. Tijdens het resulterende interview sprak Bardem over de eerste keer dat hij zijn huidige vrouw Penélope Cruz ontmoette. In 1992 werd een Spaanse romantische komedie genaamd Jamón Jamón uitgebracht met Bardem en Cruz in de hoofdrollen. Verbazingwekkend genoeg, hoewel het lijkt alsof Cruz en Bardem de liefdes van elkaars leven zijn, werden ze pas vijftien jaar nadat die film was uitgebracht een koppel.

Natuurlijk zouden toegewijde fans van Penélope Cruz en Javier Bardem al hebben geweten dat het paar Jamón Jamón jaren geleden maakte, dus mensen kunnen zich afvragen waarom zijn interview in 2017 in het nieuws kwam. De reden daarvoor is simpel, Bardem beschreef de connectie die hij in 1992 met Cruz had, hoewel ze er jarenlang niets aan deden.

“Het was de eerste keer dat we weg gingen om een film te maken, het was haar eerste film. Het leven zelf ging voor ons open. Daarna gingen we verschillende routes en ze deed geweldige dingen. Dus ik denk dat die gevoelens in een doos werden bewaard totdat ze open waren."

Tijdens het eerder genoemde Britse GQ-interview legde Javier Bardem uit dat ondanks de aantrekkingskracht die ze begin jaren 90 deelden, zijn relatie met Penélope Cruz op dat moment platonisch was. Het is goed dat hij dat heeft uitgelegd. Als dat niet het geval was geweest, had Bardem op zijn zachtst gezegd in ernstige problemen kunnen komen. Hoe het ook zij, het feit dat Bardem toegeeft dat hij zich destijds tot Cruz aangetrokken voelde, is behoorlijk verontrustend. Op de vraag of de aantrekkingskracht tussen hem en Penélope Cruz onmiddellijk was, was het antwoord van Javier Bardem behoorlijk verbluffend.

“Ja, maar ze was minderjarig. Er is niks gebeurd. Er was duidelijk chemie tussen ons. Ik bedoel, het is er allemaal op film; het is als een document van onze passie. Op een dag zullen we de kinderen moeten laten zien - stel je voor! ‘Mama, papa, wat hebben jullie samen in de film gedaan?’- ‘Nou, mijn kinderen, jullie zouden deze film moeten vieren omdat je hier bent!’ Het was een erg sexy film. Het is nog steeds. De ouders van Penélope waren dapper om haar toe te staan die film te maken - als mijn dochter van 16 naar me toe zou komen met zo'n script, zou ik geen fing-manier hebben gezegd!"

Penélope Cruz en Javier Bardem kwamen op een problematische manier samen

Op het moment van schrijven zijn Penélope Cruz en Javier Bardem ouders van twee kinderen die de rest van hun leven samen lijken te zullen doorbrengen. Hoewel ze zich begin jaren '90 tot elkaar aangetrokken voelden en vermoedelijk jarenlang over ellebogen wreven op branche-evenementen, werden ze pas in 2007 een koppel.

In hetzelfde Britse GQ-interview waarin hij sprak over de aantrekkingskracht die hij voelde voor de toen minderjarige Penélope Cruz in het begin van de jaren '90, sprak Javier Bardem over hoe ze uiteindelijk bij elkaar kwamen. In 2007 speelden Cruz en Bardem allebei in Woddy Allen's Vicky Cristina Barcelona. Gezien het feit dat Bardem de beschuldigingen tegen Allen "slechts roddels" noemde en hij betrokken raakte bij Cruz tijdens het maken van die film, heeft hij duidelijk geen spijt van zijn rol in Vicky Cristina Barcelona. Het bleek echter dat Bardem onthulde dat zijn relatie met Cruz pas begon aan het einde van het filmproces en onder problematische omstandigheden.

“Geen van ons zou de eerste stap zetten. Ik weet niet of we verlegen waren of te professioneel probeerden te zijn. Hoe dan ook, het kwam tot de allerlaatste dag van het filmen en er was niets gebeurd. Dus ik dacht: 'F! We kunnen maar beter dronken worden!’ Gelukkig gaf een vriend van ons een wrap party en, nou ja, de rest is geschiedenis. Godzijdank!”

Aanbevolen: