Wat doet 'Revenge'-ster Emily Van Camp nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet 'Revenge'-ster Emily Van Camp nu?
Wat doet 'Revenge'-ster Emily Van Camp nu?
Anonim

Zes jaar nadat Revenge het kleine scherm verliet, is Emily VanCamp overgestapt op grotere en betere dingen. De ster vond liefde op de set van de ABC-dramaserie en trouwde met haar Revenge-collega Josh Bowman. Dankzij de erkenning die ze kreeg van het ABC-drama, kreeg ze een ondersteunende rol in de MCU en zal ze in maart 2021 opnieuw verschijnen in de Disney+ miniserie The Falcon and The Winter Soldier. Emily speelt ook in de medische dramaserie Fox. de bewoner.

De 34-jarige zit in het vak sinds ze 15 jaar oud was, Emily kreeg haar grote doorbraak op Everwood en speelde daarna in verschillende producties op groot en klein scherm. Haar terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe zou mogelijk meer carrièremogelijkheden voor de ster kunnen opleveren. Ze heeft het in zich om een van Hollywood's meest gewilde leading ladies te worden. Emily heeft het publiek dat keer op keer laten zien.

Ze hielp haar vader om dierenvoer aan zijn klanten te bezorgen

Lang voordat de roem op haar deur klopte, was Emily een meisje uit een klein stadje dat haar vader, een dierenvoedingsdeskundige, hielp om voer aan zijn klanten te bezorgen. De in Canada geboren knaller onthulde dat ze uit een hardwerkend gezin komt en heeft geleerd hard te werken voor een dollar. Sommige beroemdheden werden geboren met zilveren lepels in hun mond, terwijl anderen zich een weg naar de top moesten banen.

Per The Wall Street Journal, "Voordat haar dagen werden gemarkeerd met de 'actie' en 'cut' van televisie, werkte VanCamp, samen met haar drie zussen, voor haar vader, een dierenvoedingsdeskundige. Niet de typische een reeks klusjes voor een pre-tiener, VanCamp leverde meestal voer aan klanten in en rond Port Perry, Ontario, Canada, haar geboorteplaats."

Werken voor haar vader, leerde haar een aantal waardevolle lessen die ze meenam toen de roem aankwam.

"VanCamp schuwde al snel haar taken nadat ze was toegelaten tot de University of Contemporary Ballet of Montreal. Ze verhuisde naar Montreal, maar ze nam de beloningen van haar baan bij haar vader met zich mee."

Ze keert terug naar het Marvel Cinematic Universe

Vier seizoenen lang speelde VanCamp Emily Thorne/Amanda Clarke in het tv-programma Revenge, een femme fatale die de dood van haar vader wilde wreken. Veel mensen waren ervan uitgegaan dat de ster veel hoofdrollen zou krijgen na haar geweldige optreden in de show. Dat was echter verre van realiteit. Ze vond wel liefde op de set, Emily trouwde met haar Revenge-collega Josh Bowman.

Ze heeft misschien niet veel prestigieuze rollen gekregen, maar Emily speelde in verschillende producties. Met name de medische dramaserie van Fox - The Resident. Ze is sinds de oprichting in 2018 in de show te zien en portretteert nog steeds verpleegkundige Nicolette Nevin.

Emily speelde in Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War. Hoewel ze in beide films niet veel schermtijd kreeg, speelde ze een interessant ondersteunend personage. De ster zal haar rol als Sharon Carter opnieuw opnemen in The Falcon and The Winter Soldier. Fans hopen dat haar personage een prominentere rol krijgt wanneer ze deze keer terugkeert naar de MCU.

Volgens ScreenRant: "Nu VanCamp terugkeert als Sharon Carter in The Falcon and the Winter Soldier, heeft de MCU de kans om zichzelf te verlossen en het personage een meeslepende emotionele boog te geven. Het is logisch dat ze terugkeert, aangezien ze heeft bewezen dat ze net zo'n bondgenoot is van Sam en Bucky als Steve, maar de show zou haar geen liefdesbelang moeten maken voor een van die personages."

Emily's terugkeer naar het MCU wordt lang verwacht, zowel zij als haar karakter verdienen het om meer te zijn dan alleen een liefdesbelang.

"Burgeroorlog ondermijnde haar vaardigheden als CIA-agent al door zich te concentreren op de vermeende romantische relatie tussen haar en Steve, het zou zonde zijn om dat nog eens te zien gebeuren."

Aanbevolen: