Wat is het vermogen van MCU Star Hayley Atwell?

Inhoudsopgave:

Wat is het vermogen van MCU Star Hayley Atwell?
Wat is het vermogen van MCU Star Hayley Atwell?
Anonim

Een terugkerende rol in een franchise krijgen is een trefzekere manier om wat geld te verdienen in Hollywood, en vanwege het loon en de exposure zijn deze rollen ongelooflijk moeilijk te krijgen. Franchises zoals de MCU, DC en Star Wars hebben allemaal terugkerende personages die fans hebben leren kennen en waarderen.

Hayley Atwell is misschien het best bekend voor haar tijd als Peggy Carter in de MCU, en de actrice heeft veel meer gedaan dan sommigen zouden speculeren. Niet alleen dat, maar ze stapelt cheques op en verhoogt haar vermogen sinds ze uitbrak.

Laten we eens kijken naar het vermogen van Hayley Atwell!

Ze is naar schatting $ 3 miljoen waard

Na al een tijdje een succes te zijn in de entertainmentindustrie, is het logisch dat Hayley Atwell in haar tijd serieus geld heeft verdiend. Volgens Celebrity Net Worth heeft de actrice momenteel een nettowaarde van $ 3 miljoen.

Een van de leuke dingen om te zien aan het carrièretraject van Hayley Atwell is het feit dat ze naam maakte op het podium voordat ze overstapte naar grote film- en televisierollen. Dit is iets dat maar weinig mensen met succes voor elkaar kunnen krijgen en het toont wel het soort talent aan dat Atwell bezit.

Een ander interessant ding om op te merken over de opkomst van de artiest, is het feit dat ze ook radiowerk had gedaan. Stemacteren is iets dat veel voorkomt bij bekende gezichten in het bedrijf, maar dit komt meestal voor bij veel grotere projecten. Radio is niet helemaal wat het ooit was, maar al het werk dat ze in de ether en op het podium deed, hielp haar uiteindelijk haar vaardigheden aan te scherpen en geld binnen te halen op grotere betaaldags later.

Dankzij het opbouwen van een indrukwekkend oeuvre kon Atwell auditie doen voor veel grotere rollen in film en televisie. Hierdoor was ze in staat om uiteindelijk de rol van Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe te krijgen, iets dat haar vermogen ongetwijfeld naar een ander niveau heeft getild.

Ze is een ster geweest in de MCU

In 2011 verscheen Hayley Atwell voor het eerst in de MCU als Peggy Carter in de film Captain America: The First Avenger. Atwell had niet beter kunnen zijn in de rol, en hoewel er andere artiesten waren die in aanmerking kwamen voor Peggy Carter, bleek ze de juiste keuze te zijn.

Dankzij het succes van Captain America: The First Avenger kon de MCU zich door meerdere fasen en miljarden dollars aan kassabonnen ploegen. Atwell zou later verschijnen in enkele van de grootste films in de MCU, waaronder Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron en zelfs Avengers: Endgame.

Peggy Carter werd uiteindelijk een personage dat populair genoeg was om haar eigen show op het kleine scherm te krijgen. Ook al duurde het niet al te lang, Agent Carter blijft net zo geliefd als altijd, en fans zouden niets liever willen dan hem op een dag terug te zien op het kleine scherm.

Natuurlijk was de MCU een enorme zegen, maar Atwell heeft veel meer gedaan dan alleen rondhangen met Captain America.

Ze heeft veel werk op televisie gedaan

Zoals we al zeiden, was Agent Carter een show waar Atwell jaren geleden de leiding over nam, en sindsdien is ze relatief druk op het kleine scherm gebleven.

Van 2016 tot 2017 was Atwell de hele serie de hoofdrolspeler in de show Conviction. Hoewel het geen succes was, toonde het wel aan dat studio's bereid waren om projecten met haar aan de leiding te geven en haar dienovereenkomstig te betalen. Vanaf dat moment zou ze de hoofdrol spelen in twee verschillende miniseries, waaronder The Long Song uit 2018. Deze miniseries waren in staat om de actrice bezig te houden terwijl ze haar indrukwekkende filmografie bleef uitbreiden.

Atwell luisterde naar haar radiowerk uit het verleden en kon het personage Zadra uitspreken op 3Below: Tales of Arcadia, en tot grote opwinding van de fans zal ze haar stem lenen aan Peggy Carter op de aankomende Disney+ show What If …, die een heel andere draai zal geven aan onze favoriete Marvel-superhelden. Net als de strips met dezelfde naam, zal deze show alternatieve realiteiten en situaties bevatten die een aantal werkelijk ongelooflijke vragen beantwoorden.

Hayley Atwell heeft het vrij goed voor zichzelf gedaan sinds ze het podium verliet en naar Hollywood ging, en we denken dat haar vermogen in de loop van de tijd alleen maar zal toenemen.

Aanbevolen: