10 meest verwachte Netflix-originelen van 2021

Inhoudsopgave:

10 meest verwachte Netflix-originelen van 2021
10 meest verwachte Netflix-originelen van 2021
Anonim

Naarmate de wereld vordert door de huidige pandemie, kiezen veel filmmakers en regisseurs ervoor om hun films uit te brengen op online streamingdiensten, zoals Netflix Ondanks de obstakels stopt de entertainmentwereld nooit, en we hebben meer dan geluk dat we dit jaar een overvloed aan gloednieuwe titels en terugkerende shows zien verschijnen.

In deze lijst verzamelen we tien Netflix-originelen, of het nu een documentaire, een film of een serie is, die dit jaar verschijnen, zodat je weet wat je aan je kijklijst moet toevoegen.

10 'The Cuphead Show'

kop
kop

Cuphead is geen vreemde naam voor console- en pc-gamers. Het is een klassieke run-and-gun-videogame die het geanimeerde wezen met dezelfde naam volgt. Het is jouw taak om de onaangenaam bizarre, surrealistische en bijna onmogelijke obstakels te overwinnen.

Nu is de franchise klaar om de Netflix-aanpassing te verwelkomen. De Cuphead Show toont Cuphead en zijn broer, Mugman, terwijl ze de personages buiten het spel verkennen in een eigenzinnig avontuur tegen de duivel.

9 'Terug naar de Outback'

Terug naar de Outback
Terug naar de Outback

Volg Isla Fisher, Guy Pearce, Rachel House, Eric Bana en Angus Imrie naar de jungle van Australië, waar dodelijke wezens een gedurfde en onverschrokken ontsnapping uit de dierentuin in Back to the Outback beramen. De animatiefilm zal eind 2021 zijn wereldwijde debuut maken, zoals de cast aan Variety onthulde.

8 'To All The Boys: Always &Forever'

Aan alle jongens 3
Aan alle jongens 3

Het laatste deel van de To All the Boys-trilogie, To All the Boys: Always and Forever, gaat verder waar de vorige film uit 2020 was gebleven. Het volgt Lara Jean (Lana Condor), de hoofdrolspeler, terwijl ze door haar studieplannen navigeert, met of zonder Peter (Noah Centineo). De serie is uitgegroeid tot een van de best bekeken Netflix-romance-originelen.

7 'Leger van de Doden'

Leger van de Doden
Leger van de Doden

Als je op zoek bent naar een snelle en adrenaline-pompende thriller, dan is Army of the Dead iets om naar te kijken. Het is een moeilijke serie voor een moeilijke tijd. Het verhaal speelt zich af in Las Vegas, waar een groep gekke moordenaars en huurlingen een overval beramen te midden van de zombie-uitbraak. De film speelt Dave Bautista, Ella Purnell, Raul Castillo, Ana de la Reguera en gaat in 2021 in première op Netflix.

6 'Niet omhoogkijken'

Kijk niet omhoog
Kijk niet omhoog

Don't Look Up is een satirische zwarte komische film over slonzige en slonzige astronomen, gespeeld door Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio, die proberen de regering te waarschuwen voor de op handen zijnde meteoorbedreigingen. Er is nog geen releasedatum bevestigd, maar Bluegrass Films heeft wel bevestigd dat het in 2021 een wereldwijde release op Netflix zal zien.

5 'Shadow And Bone'

Schaduw en bot
Schaduw en bot

Een andere bestverkopende roman die Netflix-adaptatie is geworden, Shadow and Bone is een fantasieserie waarin Alina Starkov, een lowlife-soldaat en een wees, tegen haar eigen wil in gaat. Ze zit gevangen tussen het bevrijden van haar land en het aanscherpen van haar macht.

In de serie, die op 23 april van dit jaar in première gaat, zullen Jessie Mei Li (Last Night In Soho), Ben Barnes (The Chronicles of Narnia), Freddy Carter (Free Rein), Amita Suman (The Outpost), Daisy Head (The Syndicate), en vele anderen.

4 'Malcolm &Marie'

Malcolm & Marie
Malcolm & Marie

Wat gebeurt er als een jonge, opkomende, hongerige Hollywood-regisseur tussen de stuwende kracht van zijn carrière en zijn vriendin, die heel veel van hem houdt, in zit? Malcolm & Marie belichaamt het emotionele verhaal van de twee tortelduifjes, gespeeld door Zendaya en John David Washington, in een unieke zwart-witlens. Eerder deze maand bracht Netflix de film uit na beperkte vertoningen wereldwijd.

3 'Resident Evil: Infinite Darkness'

Resident Evil
Resident Evil

Naast de aankomende Resident Evil: Village-videogame die dit jaar naar consoles en pc komt, hebben fans van de Resident Evil-franchise nog iets om blij mee te zijn. Resident Evil: Infinite Darkness is een animatieserie met in de hoofdrollen twee van de meest bekende gezichten van de franchise: Leon S. Kennedy en Claire Redfield. De twee ontmoetten elkaar tijdens de noodlottige nacht in Raccoon City in 1998, en nu ontmoeten ze elkaar weer onder ongemakkelijke omstandigheden.

2 'De kracht van de hond'

Kirsten Dunst op een telefooncel
Kirsten Dunst op een telefooncel

Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Jesse Plemons (Breaking Bad), Kirsten Dunst (Bring it On) en Thomasin McKenzie (Leave No Trace) maken zich op voor The Power of Dog. Het is een verhaal over een paar broers die een ranch bezitten die het tegen elkaar opnemen nadat een van hen in het huwelijksbootje stapt. Er is nog geen releasedatum bevestigd, maar het is veilig om een uitrol medio 2021 te verwachten.

1 'Ik heb een verhaal te vertellen'

Biggie
Biggie

Ondanks zijn kortstondige carrière blijft The Notorious BIG een van de meest invloedrijke en invloedrijke hiphopartiesten die ooit de microfoon sierde. I Got A Story to Tell is een aankomende, verhalende documentaire over de emcee aan de oostkust en zijn opkomst tot grootheid, compleet met ongezien beeldmateriaal en zeldzame uitvoeringen.

Aanbevolen: