Jennifer Lopez onthult de betekenis achter het nummer 'On My Way' uit haar film 'Marry Me

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez onthult de betekenis achter het nummer 'On My Way' uit haar film 'Marry Me
Jennifer Lopez onthult de betekenis achter het nummer 'On My Way' uit haar film 'Marry Me
Anonim

Jennifer Lopez is 'op haar weg' naar een van de meest verwachte romcoms van volgend jaar: 'Marry Me', met haar originele nummers, waaronder ballad 'On My Way'.

In de film van regisseur Kat Coiro speelt Lopez Kat Valdez, een internationaal bekende zangeres die klaar is om in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend Bastian (Colombiaanse popster Maluma). Het paar gaat een zeer openbare huwelijksceremonie houden voor een live publiek, waaronder de onwillige fan Charlie Gilbert ('Loki'-ster Owen Wilson), in aanwezigheid van zijn dochter en zijn beste vriend.

Vlak voor de bruiloft ontdekt Kat dat Bastian haar had bedrogen en in plaats van het evenement te annuleren, kiest ze een willekeurig persoon - ja, Charlie, die per ongeluk een 'Marry Me'-bord vasthoudt - uit de menigte om haar wettig getrouwde echtgenoot te worden. Charlie accepteert, en de twee totale vreemden moeten het vanaf daar laten werken.

Jennifer Lopez legt de betekenis uit achter haar nieuwe nummer 'Marry Me'

De film bevat nummers van JLo en Maluma, waaronder powerballad 'On My Way'. Voorafgaand aan de muziekvideo die morgen (2 december) uitkomt, heeft Lopez de betekenis van dit nummer gedeeld in een Instagram-bericht.

"Dit nummer betekent zoveel voor mij… op meer manieren dan je ooit zult weten", schreef Lopez in het bijschrift.

"Het gaat over geloof en geloven in elke stap van je reis… en het maakt me zo blij dat het ook al je harten raakt!!" voegde ze eraan toe.

Was Jennifer Lopez op weg naar Ben Affleck?

En het lijkt erop dat Lopez al die tijd op weg is naar haar romance met acteur en regisseur Ben Affleck.

Affleck en Lopez zijn gespot op meerdere, romantische uitstapjes sinds ze dit jaar hun romance uit het begin van de jaren 2000 nieuw leven inblazen, waaronder een dromerig Italiaans uitje op het eiland Capri.

De twee dateerden voor het eerst van medio 2002 tot begin 2004 nadat ze in 2001 samenwerkten aan de film Gigli. Affleck en de zanger kwamen samen in 2002 en verloofden zich in november van dat jaar. Ze gingen hun eigen weg in 2004, waarbij Lopez in 2004 met zanger Marc Anthony trouwde, terwijl Affleck in 2005 in het huwelijksbootje stapte met 'Alias' en 'Juno'-actrice Jennifer Garner.

Affleck en JLo hebben weer contact na Lopez's splitsing van ex-verloofde, voormalig honkbalspeler Alex Rodriguez te midden van valse geruchten van zijn kant.

'Marry Me' wordt op 11 februari 2022 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht.

Aanbevolen: