Ruby Rose reageert op de "geweldige" cast van Javicia Leslie als eerste zwarte Batwoman

Inhoudsopgave:

Ruby Rose reageert op de "geweldige" cast van Javicia Leslie als eerste zwarte Batwoman
Ruby Rose reageert op de "geweldige" cast van Javicia Leslie als eerste zwarte Batwoman
Anonim

Actrice Ruby Rose heeft haar commentaar gegeven op de aankondiging van Javicia Leslie als de nieuwe Batwoman.

De zwarte actrice, bekend van haar rol in de tv-serie God Friended Me, zal in seizoen twee de cape van het stoere DC-personage aantrekken.

Wie is de nieuwe Batwoman, Ryan Wilder?

Seizoen één van de Arrowverse-show ging in première in 2019 en speelde Rose als Kate Kane. Rose kondigde echter aan dat ze in mei 2020 zou aftreden, te midden van geruchten dat ze werd ontslagen.

Leslie speelt een nieuw personage genaamd Ryan Wilder in de tweede aflevering, die in januari 2021 in première gaat. Kijkers zullen Ryan zien die de positie van Batwoman inneemt, na Kane's plotselinge vertrek.

Haar karakter zal naar verluidt "aardig, rommelig, een beetje maf en ongetemd" zijn, dus het lijkt erop dat Ryan en Kate niets gemeen hebben.

Ruby Rose Proost op Javicia Leslie voor het landen van de rol van Batwoman

Na de castingaankondiging plaatste Rose gisteren (9 juli) een prachtig portret van Leslie.

“Ik ben zo blij dat Batwoman zal worden gespeeld door een geweldige zwarte vrouw”, zei Rose in een Instagram-bericht.

De Australische actrice feliciteerde Leslie en liet zien dat de show geen kwaad kan.

“Je loopt een geweldige cast en crew binnen”, richtte ze zich vervolgens tot Leslie in de post.

Kane was de eerste DC openlijk homoseksuele superheld die haar eigen tv-show regisseerde en het feit dat het werd geportretteerd door genderfluid, gaf queer Rose aan dat een stap voorwaarts was in de vertegenwoordiging van LGBTQ+.

Het queer-fandom zou zich geen zorgen moeten maken over de representatie van queer in de nieuwe serie, aangezien Leslie zichzelf identificeert als biseksueel. Hoewel het niet duidelijk is of Leslie's seksualiteit een rol zal spelen in de verhaallijn van haar personage, beloofden de producenten om nog een LGBTQ+-actrice voor de rol te casten.

Een stap voorwaarts voor zwarte en LGBTQ+ vertegenwoordiging

Leslie werd in 1987 geboren in een militair gezin in Ausburg, Duitsland, en groeide met haar gezin op in Maryland. Ze studeerde aan de Hampton University en verhuisde vervolgens naar LA om een acteercarrière na te streven. Naast God Friended Me, verscheen ze in serie The Family Business en film Always A Bridesmaid.

“Ik ben enorm trots om de eerste zwarte actrice te zijn die de iconische rol van Batwoman op televisie speelt, en als biseksuele vrouw ben ik vereerd om deel te nemen aan deze baanbrekende show die zo'n pionier is geweest voor de LGBTQ+-gemeenschap, vertelde Leslie aan Deadline na de aankondiging.

Leslie plaatste ook screenshots van het interview op Instagram om haar fans op de hoogte te stellen.

"Voor alle kleine zwarte meisjes die ervan dromen ooit een superheld te zijn… het is mogelijk!" Ze schreef.

Aanbevolen: