Tom Hardy's Alfie Solomons is terug in seizoen 6 van 'Peaky Blinders

Inhoudsopgave:

Tom Hardy's Alfie Solomons is terug in seizoen 6 van 'Peaky Blinders
Tom Hardy's Alfie Solomons is terug in seizoen 6 van 'Peaky Blinders
Anonim

Tom Hardy's Alfie Solomons is klaar om zich te herenigen met Tommy Shelby in Peaky Blinders seizoen 6.

Peaky Blinders, de veelgeprezen historische misdaaddramaserie van Steven Knight, keert begin 2022 terug met zijn zesde en laatste seizoen. De serie volgt de heldendaden van de misdaadfamilie Shelby in de nasleep van de Eerste Wereldoorlog. De show eindigde met een enorme cliffhanger in seizoen 5, en kijkers hebben lang gewacht op het komende seizoen.

Na meerdere door Covid-19 opgelegde vertragingen is Peaky Blinders terug, en in een nieuwe clip is Alfie Solomons ook terug.

Tom Hardy Returns

In een nieuwe, korte teaser voor het komende seizoen zie je Tommy Shelby van Cillian Murphy lopen met een plan in gedachten, voordat hij Hardy's Alfie Solomons benadert en zegt: "Ik denk dat ik misschien je laatste act heb geschreven."Iedereen die de show heeft gezien, weet dat dit geen goed nieuws kan zijn voor Alfie.

Hij heeft misschien Tommy's kogel aan het einde van het vierde seizoen overleefd, maar zal hij het deze keer levend redden? Solomons heeft gedurende de hele show een aangrijpende karakterboog gehad en zijn onverwachte terugkeer in seizoen 5 nadat fans dachten dat Shelby hem voor dood had achtergelaten, was een aangename verrassing.

Wat de gezondheid betreft, is Solomons niet in de beste conditie sinds Tommy hem in het gezicht heeft geschoten, en hij kan niet uit zijn linkeroog kijken. Het zal interessant zijn om te zien wat Shelby voor hem in petto heeft, en of hij een doel voor de bende zal dienen en hen zal helpen de verrader in hen te ontdekken.

Seizoen 5 zag het plan van de Shelby een moordaanslag op de beruchte politicus Oswald Mosley, maar de huurmoordenaar die de opdracht kreeg om de klus te klaren, werd vermoord voordat hij op hem kon schieten. Door de mislukte operatie realiseerde Tommy zich dat er een verrader in zijn binnenste cirkel was, aangezien zij de enige mensen waren die op de hoogte waren van de missie.

Shelby wordt geconfronteerd met enorme frustratie en woede, en het seizoen eindigt met de gangster die een pistool op zijn hoofd richt, voordat het scherm zwart wordt.

Clips van seizoen 6 bewijzen dat Tommy nog springlevend is, maar zal hij het seizoen levend doorkomen? Of kost de moordaanslag op Mosley hem het leven? We komen er snel genoeg achter!

Aanbevolen: