‘Peaky Blinders’: Sam Claflin keert terug als de kwaadaardige Oswald Mosley in seizoen 6

Inhoudsopgave:

‘Peaky Blinders’: Sam Claflin keert terug als de kwaadaardige Oswald Mosley in seizoen 6
‘Peaky Blinders’: Sam Claflin keert terug als de kwaadaardige Oswald Mosley in seizoen 6
Anonim

De criminele escapades van de familie Shelby worden afgesloten met het komende seizoen, een actie die fans van over de hele wereld heeft weggejaagd. Cillian Murphy speelt voor de laatste keer zijn rol als bendeleider Thomas Shelby en neemt de kijkers mee in weer een reeks complexe avonturen.

Oswald Mosley is terug

De finale van seizoen 5 zag Tommy's gevaarlijke plan, waaronder de moord op Oswald Mosley, een beruchte politieke figuur. De moordpoging ging vreselijk mis nadat de sluipschutter die de opdracht had gekregen werd gedood voordat hij op Mosley kon schieten, wat Tommy Shelby afschuwelijk maakte.

Het mislukken van de missie leidde onmiddellijk tot vragen over een verrader die het plan weggaf, aangezien niemand buiten Tommy's binnenste cirkel ervan op de hoogte was. De finale eindigde met de patriarch van de familie Shelby die een pistool op zijn hoofd richtte, waarbij zijn PTSS en mentale trauma het volledig overnamen.

Verschillende foto's van achter de schermen gedeeld door regisseur Anthony Byrne bevestigen dat Tommy nog leeft, maar Peaky Blinders heeft onlangs onthuld dat een ander belangrijk personage terugkeert in seizoen 6. Natuurlijk is het Mosley.

De Engelse acteur Sam Claflin speelt Oswald Mosley, een kwaadaardige, fascistische politicus die Tommy wil elimineren. Hij was eigenlijk een echte politicus die in de jaren twintig bekendheid kreeg en uiteindelijk de British Union of Fascists oprichtte, een extremistische partij. In mei 1940 werd de organisatie ronduit verboden door de regering.

Op de foto die is gedeeld door het officiële account van Peaky Blinders, is Claflin te zien in een marineblauw pak, met zijn kenmerkende snor van het vorige seizoen. Hij lijkt in gesprek te zijn met iemand… misschien is het Tommy Shelby zelf?

De acteur deelde de foto ook op zijn sociale media-profielen en maakte zijn volgers enthousiast. "De duivel is terug…", schreef hij naast de foto.

De Engelse auteur Jojo Moyes (Sam Claflin speelde in de verfilming van haar boek Me Before You met Emilia Clarke) moedigde hem aan en schreef: "Go Sam! Je bent geweldig als je slecht bent."

@lindagge schreef: "Ik was bang dat je niet terug zou komen, vooral omdat ze de serie hebben ingekort. Zo blij dat je dat bent!"

Peaky Blinders eindigen misschien met seizoen 6, maar ze gaan niet weg zonder fans het beste hoofdstuk tot nu toe te geven!

Aanbevolen: