De gelukkige manier waarop Annie Murphy 'Schitt's Creek' landde

Inhoudsopgave:

De gelukkige manier waarop Annie Murphy 'Schitt's Creek' landde
De gelukkige manier waarop Annie Murphy 'Schitt's Creek' landde
Anonim

Hit-tv-shows die de wereld stormenderhand veroveren, komen niet vaak voor, en als ze dat doen, is elke artiest zowel blij als een beetje jaloers als ze die in de hoofdrollen zien. Sommige shows, zoals The Office en Friends, zijn in staat om relatieve onbekenden te gebruiken en ze om te zetten in bekende namen nadat ze een enorm succes zijn geworden.

Annie Murphy is nu een bekende handelswaar, maar voordat ze de rol van Alexis Rose op Schitt's Creek kreeg, was ze een worstelende actrice die op het punt stond het beroep volledig achter zich te laten. Dankzij een beetje geluk kon Murphy de baan van zijn leven krijgen.

Laten we eens kijken naar een deel van het geluk waarmee Murphy het optreden kreeg!

Abby Elliott had aanvankelijk de baan

Het is vrijwel onmogelijk om te voorspellen hoe een show eruit zal zien op het kleine scherm, maar dit doet niets af aan de kans die gepaard gaat met het landen van een hoofdrol in een aanstaande show. Voordat Annie Murphy de baan als Alexis Rose op Schitt's Creek kon krijgen, had Abby Elliott de baan eigenlijk.

Voordat hij de rol van Alexis Rose kreeg, had Abby Elliott al jaren op het kleine scherm gespeeld, met name op de legendarische Saturday Night Live. Volgens IMDb was Elliott een castlid van 2008 tot 2012 en was ze verschenen in 81 afleveringen van de beroemde show, wat haar een schare fans en een gevestigde naam opleverde.

Elliott had niet alleen haar mannetje staan op Saturday Night Live, maar ze had ook deelgenomen aan andere succesvolle projecten op het grote en kleine scherm. Elliott was te zien in projecten als How I Met Your Mother, 2 Broke Girls en de film Teenage Mutant Ninja Turtles. Deze waren in secundaire rollen, dus we kunnen ons alleen maar voorstellen dat ze er op uit was om een hoofdrol te krijgen.

Hoewel ze Schitt's Creek in de tas had, verliet Elliott de show nadat ze had besloten een ander project op het kleine scherm na te streven. Dit opende de deur voor andere actrices om de baan te krijgen, waaronder Annie Murphy, die op dat moment in financiële problemen zat.

Destijds had Murphy slechts $ 3 op haar naam

Annie Murphy is nu misschien een populaire naam, maar vóór Schitt's Creek was ze niet bepaald een bekend handelsartikel. Ze had kleinere rollen kunnen krijgen, maar er was een merkbare kloof in het werk voordat ze de rol van Alexis Rose kreeg. Dit was iets dat de artiest financieel onder druk zette, aangezien ze $ 3 op haar bankrekening had staan. Niet alleen dat, maar haar appartement was onlangs ook afgebrand.

Als hij met Kelly Clarkson sprak, zou Murphy zeggen: "Ik had net mezelf aan het huilen in de Stille Oceaan, een heel snotterige kreet, en het universum zei:" Doe dit niet meer. Dit is niet voor jou.”

Dat klopt, Murphy stond op het punt om helemaal te stoppen met acteren voordat Dan en Eugene Levy haar het aanbod van hun leven deden. Natuurlijk, er was absoluut geen manier om te weten wat de show zou worden, maar acteurs die al een paar jaar werkloos zijn, zouden gek zijn om een aanbod om in een show te schitteren af te wijzen.

In een interview met Marie Claire erkende Murphy haar geluk toen Elliott stopte met werken en zei: Godzijdank was ze een succesvolle actrice die andere dingen te doen had. Ik heb mijn carrière te danken aan die van Abby.”

Schitt's Creek verandert alles

Schitt's Creek is een zeldzaam voorbeeld van een show die alleen maar in populariteit groeide naarmate de tijd verstreek. Niet al te veel Canadese shows ontploffen in de Verenigde Staten, maar zie, de geweldige verhalen en personages uit Schitt's Creek wonnen uiteindelijk het publiek in de Verenigde Staten zodra het op Netflix kwam en een paar seizoenen binnen was.

Annie Murphy bleek de perfecte keuze om Alexis Rose te spelen, en ze schitterde, vooral naarmate de show vorderde. Veel mensen zijn dol geworden op de karakterontwikkeling die Alexis onderging, en Murphy's komische timing hielp een aantal regels om te zetten in regels die fans regelmatig citeren.

Na het spelen van Alexis Rose van 2015 tot 2020, bevindt Annie Murphy zich nu in een positie om echt geld te verdienen met andere projecten. Ze is geen onbekende artiest meer. In plaats daarvan is ze nu iemand die een ster was en een integraal onderdeel van het succes van een grote show, wat haar buitengewoon waardevol maakt.

Het was een onconventionele weg om de baan te krijgen, maar Annie Murphy hield het vol en veranderde haar leven.

Aanbevolen: