Hoe 'Schitt's Creek'-ster Annie Murphy van $ 3,00 naar $ 3 miljoen ging

Inhoudsopgave:

Hoe 'Schitt's Creek'-ster Annie Murphy van $ 3,00 naar $ 3 miljoen ging
Hoe 'Schitt's Creek'-ster Annie Murphy van $ 3,00 naar $ 3 miljoen ging
Anonim

Gedurende de hele geschiedenis van Hollywood is er een hele reeks verschillende acteurs geweest waarvan algemeen werd aangenomen dat ze van de ene op de andere dag successen waren. In al die gevallen was de artiest in kwestie vrijwel onbekend totdat ze een opmerkelijke rol kregen die hen introduceerde bij de massa. Wat veel mensen zich echter niet lijken te realiseren, is dat de meeste acteurs die plotseling beroemd werden, jarenlang hebben gezwoegd om hun doorbraakrol te vinden.

Verbazingwekkend genoeg was Schitt's Creek verschillende seizoenen in de lucht voordat de meeste mensen de hilarische en ontroerende serie ontdekten. Toen Schitt's Creek de wereld stormenderhand veroverde, werden acteurs als Jennifer Robertson, Dan Levy, Emily Hampshire en Annie Murphy plotseling allemaal heel belangrijk.

Annie Murphy Rode Loper
Annie Murphy Rode Loper

Aangezien Annie Murphy nu een beroemde en bekroonde acteur is, zal het waarschijnlijk voor niemand een verrassing zijn dat ze een fortuin van $ 3 miljoen heeft vergaard. Natuurlijk zou iedereen graag willen opscheppen dat ze dat soort geld waard zijn. Het moet echter vooral spannend zijn voor Annie Murphy, aangezien ze slechts drie dollar op haar bankrekening had toen ze de kans kreeg om te schitteren in Schitt's Creek.

Ongunstig begin

Geboren en getogen in Ottawa, Ontario, Annie Murphy begon op te treden in toneelproducties toen ze nog jong was en ging daarna trainen aan het Canadian Film Centre Actors' Conservatory. Na haar afstuderen kreeg Murphy haar debuutrol in een lang vergeten televisiefilm uit 2007 genaamd Lethal Obsession.

In de jaren die volgden op het filmdebuut van Annie Murphy, kreeg ze sporadische rollen in verschillende tv-shows en verscheen ze in een paar indiefilms. Aan de televisiekant verscheen Murphy onder meer in series als The Beautiful Life: TBL, Beauty & the Beast, Flashpoint en Rookie Blue.

Annie Murphy Het plateau
Annie Murphy Het plateau

Op een gegeven moment dacht Annie Murphy misschien dat ze haar grote doorbraak had gevonden toen ze een hoofdrol kreeg in een tv-serie genaamd The Plateaus. Helaas voor haar was die serie die de heldendaden volgde van een fictieve band die probeerde succes te vinden, niet in staat om een groot genoeg publiek op te bouwen om in de lucht te blijven. Aan de positieve kant, The Plateaus bood Murphy een unieke kans toen een van de nummers die de titulaire band in de serie uitvoerde als single werd uitgebracht.

Een dieptepunt raken

Hoewel Annie Murphy tussen 2007 en 2014 een handvol rollen wist te bemachtigen, is het sporadisch werken als acteur geen geweldige manier om veel geld op de bank te zetten. Tijdens een optreden in 2020 in The Kelly Clarkson Show, onthulde Annie Murphy hoe wanhopig het voor haar was geworden net voordat ze haar rol in Schitt's Creek belandde.

Annie Murphy en Kelly Clarkson
Annie Murphy en Kelly Clarkson

“Vlak voor Schitt's Creek was het behoorlijk somber. Um, mijn huis was net afgebrand, ik had zo'n drie dollar op mijn bankrekening. Het was zo dat ik bijna twee jaar niet had gewerkt. Oh, en ik had net mijn allereerste screentest verpest. Zoals geblazen, geblazen, geblazen, geblazen. En dat was ik ook, ik merkte dat ik huilde in de Stille Oceaan, een heel snotterige kreet, en het universum zei: 'Doe dit niet meer. Dit is niets voor jou.' Maar twee dagen later kreeg ik de auditie voor Schitt's Creek.'

Het grote geld verdienen

Tijdens de eerste paar seizoenen van Schitt's Creek leek het alsof het grootste deel van de wereld geen idee had dat de show zelfs maar bestond. Desondanks begonnen de zaken voor Annie Murphy op dat moment te veranderen, aangezien ze de ster was van een blijvende show, wat betekende dat ze constant geld binnenkwam. Toen werd Schitt's Creek een verrassingssensatie toen heel veel mensen het op Netflix ontdekten enkele jaren op de vlucht.

Zodra een show zo ongelooflijk populair wordt, zijn de sterren in staat om voor zichzelf nieuwe deals te sluiten. Met dat in gedachten lijkt het heel veilig om aan te nemen dat het vermogen van Annie Murphy van de grond kwam toen Schitt's Creek ongelooflijk populair werd en bleef groeien tot de serie eindigde. Helaas voor alle fans van Schitt's Creek en Murphy's bankrekening, kwam de show in 2020 ten einde.

Aan de positieve kant is Annie Murphy veel kansen blijven vinden om geld te verdienen sinds het einde van Schitt's Creek. Zo kreeg ze een hoofdrol in een donkere comedyserie van het AMC genaamd Kevin Can F Himself, en zal ze verschijnen tijdens het tweede seizoen van de Netflix-serie Russian Doll. Gezien hoe geweldig het eerste seizoen van Russian Doll was, is de kans groot dat de serie de carrière van Murphy op een grote manier zal bevorderen.

Annie Murphy HelloFresh
Annie Murphy HelloFresh

Naast de acteerrollen die Annie Murphy de laatste tijd heeft gekregen, speelde ze de laatste tijd ook in zoveel commercials dat ze geld moet verdienen. Murphy speelde bijvoorbeeld in een reeks Nintendo Switch-commercials, zij en Catherine O'Hara herenigd voor een advertentie in Hudson's Bay en ze heeft veel samengewerkt met HelloFresh. Gezien alle manieren waarop Annie Murphy geld heeft verdiend, is het logisch dat ze een fortuin heeft van $ 3 miljoen volgens celebritynetworth.com

Aanbevolen: