Dit is hoe arm Annie Murphy was voordat ze op 'Schitt's Creek' werd gegoten

Inhoudsopgave:

Dit is hoe arm Annie Murphy was voordat ze op 'Schitt's Creek' werd gegoten
Dit is hoe arm Annie Murphy was voordat ze op 'Schitt's Creek' werd gegoten
Anonim

Is er een recente show die de wereld stormenderhand veroverde zoals Schitt's Creek? De Canadese sitcom, gemaakt door het vader/zoon-duo Eugene en Dan Levy, heeft onlangs de serie van zes seizoenen beëindigd.

Dan Levy wilde dat de show zijn gang zou gaan, maar mensen hebben zeker gerouwd om het feit dat er geen nieuwe afleveringen meer zullen zijn. De castleden kunnen goed met elkaar overweg en die energie is voelbaar in de show zelf.

Terwijl Catherine O'Hara en Eugene Levy grote sterren waren voordat ze in deze show schitterden als Moira en Johnny Rose, was Annie Murphy, die hun dochter Alexis speelde, eigenlijk heel arm voordat ze werd gecast. Laten we eens kijken.

$3 Naar haar naam

Natuurlijk zijn er andere Netflix-series die fans kunnen binge, maar niets voelt zo grappig of echt als Schitt's Creek. De reden waarom fans zo gek werden van deze show is zeker de cast, waaronder Annie Murphy. Haar karakter, Alexis Rose, is ongelooflijk ditzy, maar heeft ook een eigenzinnige intelligentie die haar heel uniek maakt. Ze heeft heel veel grappige citaten in de show, zoals wanneer ze zegt: "Maar mensen houden van extreme ijdelheid … en ze houden van puppy's!"

Murphy's bankrekening had $ 3 voordat ze bekend werd omdat ze Alexis speelde. Volgens CNBC.com ging ze naar The Kelly Clarkson Show en zei dat ze, na twee jaar niet werken en haar appartement in brand te steken, het absoluut moeilijk had. Ze zei: "Ik had net mezelf aan het huilen in de Stille Oceaan, een heel snotterige kreet, en het universum zei:" Doe dit niet meer. Dit is niet voor jou."

Haar acteerreis

annie murphy als alexis rose op schitt's creek
annie murphy als alexis rose op schitt's creek

Murphy mag nu een Emmy-bekroonde actrice zijn, aangezien ze de 2020 Emmy Award voor Outstanding Actress in een Comedy Series won, maar ze is geen onbekende in worstelen. Ze had het heel moeilijk als actrice voordat deze hilarische show langskwam.

Ze woonde in L. A. met een rare kamergenoot, en volgens haar interview met Variety.com zei Murphy dat haar kamergenoot een actrice was die een soldaat zou gaan spelen. Daarom zou ze de kast als haar bed gebruiken, maar er willekeurig uit springen. Murphy legde uit: "Ik zou soep op de bank eten terwijl ik dacht dat ik alleen was, en dan barstte ze met wilde ogen uit de kast. Het was een van de treurigste, eenzaamste tijden van mijn leven."

De 33-jarige actrice, uit Ottawa, had een rol in een aflevering van Rookie Blue in 2012 en speelde Morgan in de CBC-show The Plateaus voor het seizoen van 10 afleveringen in 2015. Ze heeft geen veel herkenbare shows of films op haar cv, want het was echt Schitt's Creek dat haar grote doorbraak was.

The Amazing 'Schitt's Creek'

Het is een verhaal dat klinkt als een droom, maar echt gebeurde met Annie Murphy: twee dagen nadat ze zo depressief was over de staat van haar carrière en zich afvroeg wat er ging gebeuren, werd ze benaderd om te schitteren in Schitt's Creek, volgens CNBC.com. Het is altijd inspirerend om deze verhalen te horen over hoe iemands geluk in een oogwenk verandert en hun dromen uitkomen.

Murphy vertelde Variety.com dat ze auditie deed voor Dan Levy, die het aan zijn vader Eugene liet zien, en ze wisten dat ze Alexis zou worden. Ze deelde dat Eugene wilde dat het personage blond haar had, geen bruin haar, zoals Murphy. Nadat ze de rollen van Alexis en Stevie had uitgeprobeerd, legt Murphy uit wat er op dat moment in haar leven aan de hand was: Ik was in L. A. voor het pilootseizoen, voor mijn derde of vierde op dit punt, in 2013. Toen wachtte ik bij de telefoon bijna drie weken lang

Murphy vertelde The Chicago Tribune dat hoewel ze wat vlinders had over het feit dat ze op de show was, het zo goed uitpakte en ze van de ervaring hield. Ze zei: "Eerlijk gezegd was ik zo nerveus om te beginnen, omdat ik me de avond ervoor realiseerde dat ik zou moeten acteren met mijn komische idolen. Maar na de eerste paar takes van de eerste scène, de vier van ons samen geschoten, het was toen Catherine O'Hara was als, 'Oké, wat dacht je ervan om het zo te proberen?' en het was zo duidelijk dat het een gezamenlijke, leuke, opwindende saamhorigheid was die plaatsvond. En dat zette de toon voor de komende zes jaar." Het is zo lief om te horen dat de cast de beste tijd had om de show te filmen.

Het is geweldig dat Annie Murphy werd gecast als Alexis Rose in Schitt's Creek. Fans vonden het geweldig om te zien hoe deze getalenteerde actrice dit interessante personage speelde, en het zal geweldig zijn om te zien waar haar carrière haar brengt.

Aanbevolen: