Wie is 'Cobra Kai'-ster Tanner Buchanan?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Cobra Kai'-ster Tanner Buchanan?
Wie is 'Cobra Kai'-ster Tanner Buchanan?
Anonim

Netflix's hitserie Cobra Kai's Tanner Buchanan is in verschillende grote tv-shows verschenen en het publiek is klaar om hem een hoofdrol te zien spelen op het grote scherm. De 22-jarige zal de hoofdrol spelen in The Hyperions, waarin hij Apollo zal spelen, hij zal ook de hoofdrol spelen in Painted Beauty - beide films zijn in post-productie.

Terwijl Tanner nu een superheld aan zijn cv kan toevoegen, kan hij ook tienerhartenbrekers toevoegen. Hij is momenteel bezig met het filmen van He's All That, een remake van het romantische tienerdrama She's All That uit 1999. Tot op de dag van vandaag blijft het een van de beste romcoms aller tijden.

De 22-jarige inwoner van Lima, Ohio, begon als tapdanser voordat hij acteren een kans gaf. Tanner was zo goed in tapdansen, dat hij zelfs tweede werd in een nationale tapwedstrijd.

Hij begon als tapdanser

Tanner Buchanan heeft een verborgen talent, hij is een tapdanser. Hij begon met tapdansen toen hij ongeveer vijf jaar oud was en ging naar de Center Stage Academy. Later stapte hij over op acteren nadat een aantal agenten en managers hem vroegen of hij ooit had geprobeerd te acteren. Tanner werd zelfs tweede in een nationale tapdanswedstrijd, tegenwoordig tikt hij rivalen met zijn vuist op Cobra Kai.

De eerste acteerrol van de 22-jarige was in Modern Family, hij verscheen in tal van films en tv-shows. Met name Grey's Anatomy, Fuller House, Designated Survivor en Sinister Seduction. Hij speelde ook in zowel Disney- als Nickelodeon-tv-shows. De acteur heeft bewezen dat hij het in zich heeft en Hollywood heeft er nota van genomen.

In een interview met Cryptic Rock onthulde Tanner: "Ik begon met tapdansen toen ik ongeveer 5 jaar oud was. Ik tapte op een conventie genaamd IMTA toen ik ongeveer 9 was en er waren agenten en managers daar die vroegen als ik ooit probeerde te acteren. Ik zei: "Nee", maar ik was een kind dat altijd nieuwe dingen wilde proberen."

Zijn ouders steunden zijn droom om acteur te worden en de rest is geschiedenis.

"Mijn moeder was niet gelukkig met haar werk en ze zei: "Misschien kunnen we dat." Mijn vader zei: "Ik kan jullie steunen, waarom gaan jullie niet 6 maanden uit om te kijken of hij het leuk vindt." Zes maanden werden tien jaar en we zijn nooit meer weggegaan."

Hij kan nu een superheld aan zijn cv toevoegen

Tanner is een ster in opkomst - waanzinnig getalenteerd en belachelijk knap. Cobra Kai heeft bewezen een geluksbrenger te zijn voor de ster. Hij heeft een aantal films in de maak, hij zal samen met Addison Rae schitteren in He's All That. Het is een remake van de tiener-rom-com uit 1999, She's All That.

De acteur zal ook de hoofdrol spelen in The Hyperions, die in postproductie is. Tanner zal een superheld spelen. Volgens IMDb is het uitgangspunt van The Hyperions: "In 1960 vond professor Ruckus Mandulbaum de Titan-badge uit - een apparaat waarmee mensen een bepaalde superkracht kunnen hebben. Hij nam drie ongelukkige jongeren in huis, waardoor een ongewone familie van superhelden ontstond en ze verwierven al snel roem en prestige…"

De Cobra Kai-ster heeft veel succes geboekt en toch heeft hij nog meer te bereiken. Hij heeft het potentieel om een van Hollywood's meest gewilde sterren te worden.

Tanner vertelde Wonderland Magazine: "Ik heb van die momenten waarop ik terugkijk en ik denk: 'Dit is nu echt meer dan de helft van mijn leven. Het lijkt niet zo. Het lijkt alsof het zo snel gegaan."

Hij erkent ook hoeveel geluk hij heeft dat hij ondersteunende ouders heeft die hem hebben geholpen zijn droom na te jagen.

"Het voelt als gisteren dat ik hier naar buiten kwam en begon. Dus soms is het een beetje onwerkelijk omdat ik me enorm veel geluk voel. De meeste mensen krijgen deze kans niet, en ik had het geluk ouders te hebben die me steunden en mijn dromen"

Aanbevolen: