Wie was Xolo Maridueña voor 'Cobra Kai?

Inhoudsopgave:

Wie was Xolo Maridueña voor 'Cobra Kai?
Wie was Xolo Maridueña voor 'Cobra Kai?
Anonim

Je herkent de 19-jarige Xolo Maridueña misschien van NBC's Parenthood of Dealin' With Idiots. De acteur heeft andere opmerkelijke kleine rollen gehad in verschillende tv-shows, maar het is Netflix's Cobra Kai die hem in de schijnwerpers zette. Voordat hij in Parenthood speelde, werkte Xolo aan commercials en gedrukte advertenties. Zijn eerste acteeroptreden was een Sears-commercial die hij op negenjarige leeftijd belandde. Het is vrij duidelijk dat Mr. Maridueña bedoeld was om een ster te zijn.

Hij acteert professioneel sinds hij 10 jaar oud was en ondanks het feit dat hij het ambacht aanvankelijk zag als een bijbaantje dat mogelijk zou kunnen betalen voor de universiteit, liet een rol op Parenthood hem zien dat acteren veel meer kan zijn dan een bijzaak. De Thespian besloot zijn droom om acteur te worden na te jagen, hoewel hij eigenlijk scheikundige had willen worden - in ieder geval totdat hij AP scheikunde ging studeren. Voordat de roem aanklopte, had hij geflirt met het idee om een carrière in STEM na te streven.

Zijn eerste acteerbaan was een Sears-commercial

Op 19-jarige leeftijd heeft Xolo enorm veel bekendheid verworven, Cobra Kai is momenteel een van de grootste shows ter wereld. De Karate Kid-franchiseshow heeft de wereld stormenderhand veroverd en Maridueña staat in het middelpunt van dit alles. Nadat hij zijn carrière in commercials was begonnen, kreeg de acteur zijn eerste baan op negenjarige leeftijd. De Sears-commercial was zijn eerste auditie en hij heeft het gehaald.

Hij verscheen vervolgens in verschillende commercials en gedrukte advertenties voordat hij zijn doorbraakrol in Parenthood belandde. Xolo werkte samen met doorgewinterde grootheden uit de industrie en beschrijft de ervaring als een geweldige eerste start voor hem als acteur. Wat is een betere manier om de Hollywood-scene te betreden dan in Parenthood?

Tijdens de show realiseerde hij zich dat acteren een beroep was en dat hij er zijn brood mee kon verdienen.

In een interview met Cryptic Rock onthulde de ster: "Het was een zeer interessante ervaring, vooral om 11-12 jaar oud te zijn in een wereld waar iedereen in principe ouder is dan 30. Iedereen is zo ervaren, vooral tijdens een show zoals Parenthood. In de mix worden gegooid met al deze A-lijst acteurs/actrices was in het begin een beetje intimiderend, maar het was echt een geweldige eerste start voor mij als acteur. Het verstevigde echt voor mij, in mijn hoofd, dat dit is een beroep, en dit is iets waar je je brood mee kunt verdienen."

Voordat de roem kwam, wilde hij scheikundige worden

Xolo is geboren om te acteren, hij is een natuurlijke persoon op het scherm. Zijn soepele overgang naar volwassenheid en meer complexe rollen bewijzen dat de ster er een is om op te letten. Wat de meeste mensen misschien zal verbazen, is dat acteren niet zijn eerste optie was. De acteur wilde aanvankelijk scheikundige worden. Dankzij AP-chemie realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij de rest van zijn leven wilde doen. Hoewel hij ook onthulde dat als acteren niet op tafel lag, hij een STEM-carrière zou hebben nagestreefd.

In een interview met Looper onthulde Xolo: "Man, voor de langste tijd wilde ik scheikundige worden. Ik denk dat het pas was toen ik AP scheikunde nam dat ik dacht: "Ik kan dit niet, dit is niet wat ik wil dat de rest van mijn leven zal zijn." Zelfs tijdens de middelbare school volgde ik al mijn AP-lessen en deed ik er een groot deel van, maar ik denk dat als acteren er niet was, ik zeker iets zou hebben gedaan in het STEM-veld. Misschien een soort ingenieur of zo."

Hij houdt van acteren en was vastbesloten om het werk erin te stoppen. We durven te wedden dat zijn fans blij zijn dat Xolo zijn droom nastreefde om acteur te worden.

"Ik heb vrienden die naar de universiteit gaan en momenteel het proces doorlopen om ingenieur te worden en het is bewonderenswaardig. Maar ik denk dat het dezelfde soort aandrijving is. Ik hou echt van acteren en daarom heb ik het gevoel dat ik bereid ben om extra uren in te zetten en er echt de tijd voor te nemen. En ze zijn hetzelfde met hun vak, dus ik denk dat er voor iedereen wel een Cobra Kai is."

Omdat hij begon toen hij nog vrij jong was, waren er tijden dat zijn baan botste met zijn opleiding. Desalniettemin vertelde de ster aan Beyond The Spotlight: "Ik heb het geluk dat ik leraren en begeleiders op mijn school heb die me helpen als ik film. Het is zonder twijfel moeilijk om AP-klassen te beheren en in het hele land te filmen. ben erin geslaagd om het te laten werken en toch nog steeds boven een 4,0 te komen."

Xolo is gevuld met uitzonderlijk talent en ijver en heeft wat nodig is om een van Hollywood's meest gewilde leidende mannen te worden. Hij is er zeker een om naar te kijken.

Aanbevolen: