Xolo Maridueña's grootste rollen (anders dan 'Cobra Kai')

Inhoudsopgave:

Xolo Maridueña's grootste rollen (anders dan 'Cobra Kai')
Xolo Maridueña's grootste rollen (anders dan 'Cobra Kai')
Anonim

In 2018 veroverde een bepaalde vechtsportserie Netflix stormenderhand. Met de release van Cobra Kai, zagen Netflix-gebruikers van over de hele wereld zich naar hun account haasten om voor het eerst sinds 1994 ondergedompeld te worden in de wereld van The Karate Kid, in deze voortzetting van de klassieke filmreeks. De serie kocht de iconische filmpersonages van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence terug, die beide worden gespeeld door de originele acteurs uit de klassieke films, Ralph Macchio en William Zabka. Niet alleen dit, maar Cobra Kai introduceerde gloednieuwe en frisse gezichten in de vechtsportwereld. Op basis van hun eigen woorden lijken zowel de originele als de nieuwe castleden nauw verbonden te zijn geweest bij het maken van de serie en de castleden hebben veel positieve dingen te zeggen over de show.

Een lid van de nieuwe generatie 'karatekinderen' is de 20-jarige Californische acteur Xolo Maridueña. Deze getalenteerde acteur had zijn sporen verdiend in de industrie lang voordat hij werd gecast als de vastberaden Miguel Diaz in de originele Netflix-serie. Laten we eens kijken naar enkele van Maridueña's meest memorabele rollen buiten de Cobra Kai-dojo.

6 Blue Beetle In DC's 'Blue Beetle'

Hoewel het nog moet worden uitgebracht, werd in december 2021 aangekondigd dat Maridueña deel zou uitmaken van de cast voor de aankomende DC-functie, Blue Beetle. Na zijn succes en indrukwekkende prestaties op Cobra Kai, is het gemakkelijk in te zien waarom Maridueña werd gekozen om de titulaire rol in de aankomende superheldenfilm te spelen. Tijdens een interview met USA Today onthulde Maridueña enkele behoorlijk opwindende details over hoe het project voor hem was verlopen. Hij benadrukte hoe opgewonden hij was nadat hij zijn superheldenkostuum voor de eerste keer had geprobeerd.

Maridueña verklaarde: We hebben twee kostuumaanpassingen gedaan. Ze hopen dat ik meer lenig ben tegen de tijd dat we echt gaan filmen. Maar ik heb het pak gezien en het ziet er geweldig uit.”

5 Victor Graham In 'Parenthood'

Vervolgens hebben we misschien een van Maridueña's meest opvallende rollen buiten Cobra Kai. In 2012 maakte het publiek kennis met de jonge acteur door zijn rol van Victor Graham in de NBC-komedie-dramaserie Parenthood. Maridueña verscheen voor het eerst in de serie tijdens het derde seizoen in een gastoptreden en werd een hoofdpersoon en serie regelmatig tijdens het vierde seizoen van de show tot en met het zesde. Op slechts 11-jarige leeftijd acteerde Maridueña samen met een mooie cast met alle sterren, waaronder Monica Potter. Tijdens een interview met Pop Trigger vertelde een jonge Maridueña hoe het voor hem was om samen met de cast te werken.

Hij zei: Het is absoluut een geweldige ervaring voor mijn eerste tv-show en waarschijnlijk de beste tv-show die ik ooit zal zien. Het is een geweldige cast en ik denk dat het te vergelijken is met niets dat je ooit voor de rest van je leven zult doen.'

4 Zaid Antonius In 'Cleopatra In Space'

De volgende keer hebben we een van Maridueña's vele rollen als voice-over-acteur. In 2020 speelde hij de rol van Zaid Antonius in de geanimeerde kinderkomedie Cleopatra In Space. Het uitgangspunt van de serie draait om de avonturen van een jonge Cleopatra (Lilimar Hernandez) die vecht om haar weg terug te vinden naar haar eigen planeet en tijdsperiode nadat ze duizenden jaren in de toekomst naar een vreemde planeet is getransporteerd. In de show portretteert Maridueña Cleopatra's bedrieglijke, vluchtige liefdesbelang.

3 Andres In 'Victor And Valentino'

Een andere geanimeerde voice-overrol van Maridueña was die in de kinderserie, Victor And Valentino. Deze Cartoon Network-animatie volgt de titelpersonages Victor Calavera en Valentino Calavera (met respect voor Diego Molano en Sean-Ryan Petersen), twee broers die elk het tegenovergestelde van elkaar zijn, die hun grootmoeder bezoeken in het mysterieuze stadje Monte Macabre. Latijns-Amerikaanse cultuur en thema's zijn erg belangrijk voor de show omdat het de folklore wil verkennen. In de serie speelde Maridueña de rol van Andres en verscheen in totaal in 6 afleveringen.

2 Steve In 'Goodnight America'

In 2021 speelde Maridueña de hoofdrol in de korte YouTube-film getiteld Goodnight America. Hoewel de film een laag budget had, waren de thematische boodschappen van de Amerikaanse regering over de manier waarop de Amerikaanse regering omging met de identiteit van immigranten en de deportatie niet alleen gangbaar, maar weerspiegelden ze ook de huidige sociale problemen in de Amerikaanse samenleving. In de film speelde Maridueña de rol van Steve.

1 Lucas In 'Fast & Furious Spy Racers'

Nog een andere voice-over-animatierol die Maridueña speelde, was die in de kinderkomedie Fast & Furious Spy Racers. Met in de hoofdrol Teen Wolf-ster, Tyler Posey, is de show gebaseerd op de iconische filmserie Fast & Furious, aangezien de hoofdpersoon van de serie Tony Toretto (Tyler Posey) de neef is van de Fast & Furious-legende, Dom Toretto (Vin Diesel). Diesel was zelfs een van de uitvoerende producenten van de show. In de serie speelde Maridueña de rol van Lucas en verscheen in totaal 3 afleveringen.

Aanbevolen: