De waarheid over de relatie van 'Cobra Kai'-ster Xolo Maridueña met Hannah Kepple

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van 'Cobra Kai'-ster Xolo Maridueña met Hannah Kepple
De waarheid over de relatie van 'Cobra Kai'-ster Xolo Maridueña met Hannah Kepple
Anonim

Xolo Maridueña, of zoals kijkers hem kennen, Miguel Diaz van Cobra Kai van Netflix, heeft een uitgebreide schare fans die blijft groeien. De acteur maakte zijn sporen in de industrie lang voordat hij in Cobra Kai werd gecast. Zijn bekendheid nam toe nadat hij in de hoofdrol speelde als karatekampioen van All Valley, maar er is nog zoveel dat mensen over hem willen weten. Bijvoorbeeld hoe hij zich voorbereidde om Miguel in de serie te spelen. Aan de show kunnen fans zien dat hij erg atletisch is. Maar de waarheid is dat Xolo al professioneel acteert sinds hij 10 jaar oud was. De acteur speelde basketbal en tennis, en hij deed zelfs een jaar Shotokan-karate toen hij jonger was. Hij trainde intensief voor de rol van Miguel. Als bewijs hiervan besteedde Xolo elke dag twee tot vier uur aan stunts, vechtsporten, boksen, kracht en yoga.

Wat zijn liefdesleven betreft, ging Xolo uit met een van zijn Cobra Kai-co-sterren. Maar het is niet het meisje dat iedereen denkt. Fans zagen hem graag met Mary Mouser, die zijn liefdesbelang, Samantha LaRusso, speelt. De actrice verbaasde iedereen met haar geweldige vertolking van Samantha. Niettemin ging Xolo uit met Hannah Kepple, de actrice die Moon speelt. Ze begonnen te daten in 2019 na het filmen van seizoen twee, en ze plaatsten samen een aantal schattige foto's en video's. Er zijn echter geen recente foto's van hen, en de acteur heeft in een interview gezegd dat hij single is. Hier is de waarheid over wat er is gebeurd tussen Xolo Maridueña en Hannah Kepple.

Wat is er gebeurd tussen Xolo Maridueña en zijn co-ster Hannah Kepple van 'Cobra Kai'?

Cobra Kai is een vechtsportdrama en heeft veel intense vechtscènes, maar er zijn ook veel epische romances en gebroken harten in de show. Het is geen verrassing dat fans nieuwsgierig zijn naar het liefdesleven van de cast buiten het scherm. Hoewel sommige fans Xolo Maridueña en Mary Mouser hebben verzonden, lijkt hun relatie platonisch. Xolo vindt het zelfs nog steeds leuk om Mouser te plagen met hun eerste kus op het scherm. In een interview met Netflix beschrijft Xolo hilarisch de kusscène tussen hem en Mouser: "Dus ik ben hier, pakjes kauwgom in mijn mond scheppen, Listerine-strips zijn constant in rotatie … dus ik leun naar de kus, alleen om hoor de beste woorden die je kunt horen als je op het punt staat je tegenspeler te kussen. Mary zegt heel stil en heel verlegen: 'Xolo, ik ben nerveus, je bent als een broer voor me.'" Het is duidelijk dat ze zijn beste vrienden. Het blijkt dat Xolo een andere tegenspeler op het oog had.

Nadat het eerste seizoen was ingepakt, begon Xolo met Hannah Kepple te daten. Kepple bevestigde hun romance na de première van seizoen twee. Ze zei: "Seizoen 1, we waren eigenlijk vrienden, een beetje flirterig, en toen begonnen we te praten na seizoen 1, en het klikte." Helaas lijkt het erop dat het paar ermee is gestopt. Zowel de sociale media-accounts van Maridueña als Kepple waren vroeger een verhalenboek van hun relatie. Maar ergens tegen het einde van 2021 werden al hun foto's samen verwijderd.

Xolo Maridueña's benadering van daten in het algemeen

Maridueña en zijn goede vriend Jacob Bertrand alias Hawk hebben onlangs een podcast gelanceerd. In één aflevering gaf Xolo toe dat hij niet denkt dat het sturen van een vreemd bericht op sociale media een geweldige manier is om een relatie te beginnen. De acteur zei: "Het lijkt alsof je al op een rare voet begint." Bovendien onthulde Maridueña dat hij tot nu toe drie serieuze vriendinnen had gehad. De jonge acteur zei ook dat een van hen online contact met hem had opgenomen. Fans moeten zich afvragen, hoe zit het met Xolo's echte vriend, Jacob Bertrand? Heeft hij meer geluk dan zijn karakter?

Het liefdesleven van Jacob Bertrand uit 'Cobra Kai'

Jacob Bertrand heeft een relatie met Serena Pullen. Het stel is bijna vijf jaar samen. Twee jaar geleden wenste hij haar een gelukkige verjaardag op zijn Instagram en schreef: "Bedankt dat je van me houdt. Elke versie, rood haar, blauw, roze, gebleekt en bruin. Ik hou van je." Hij postte vaak over haar, om uit te drukken hoeveel hij haar mist. Maar sommige fans zijn paranoïde en denken dat ze uit elkaar zijn gegaan. In reactie op Jacob's bericht met het onderschrift 'ik mis mijn liefde', wilden veel fans weten of ze nog steeds samen zijn. Een opmerking suggereert van niet en beschuldigde Serena van bedrog. Hier is echter absoluut geen bewijs voor.

Net als zijn vriend Xolo onthulde Jacob dat hij nooit dating-apps heeft gebruikt en dat ook niet van plan is. Hij vindt het leuk om in de Tinder van zijn vriend te springen om hen te helpen matches te vinden, maar de 21-jarige acteur gaf toe dat hij alleen met mensen is uitgegaan die hij persoonlijk heeft ontmoet. Bertrand houdt niet van de sms-fase van nieuwe relaties omdat hij de hele tijd geestig moet zijn, en het is vermoeiend. In plaats daarvan gelooft Jacob dat het opbouwen van een band met iemand het delen van ervaringen is, wat niet gemakkelijk is via tekst.

Met wie is 'Karate Kid'-ster Ralph Macchio getrouwd in het echte leven?

Het is 36 jaar geleden dat Ralph Macchio voor het eerst Daniel LaRusso speelde in Karate Kid, de voorganger van Cobra Kai. Hij is bijna net zo lang getrouwd: 34 jaar en sterk. De 60-jarige acteur heeft het meest gezonde liefdesverhaal dat mensen in tijden hebben gehoord. Hij zag zijn vrouw, Phyllis Fierro, voor het eerst toen hij 15 was. Ze trouwden toen ze achter in de twintig waren en hebben samen twee prachtige kinderen. Hun oudste, Julia, is een actrice, terwijl de jongste, Daniel, een acteur is.

Aanbevolen: