Fans maken zich zorgen dat Britney Spears seksueel wordt uitgebuit na een pittige nieuwe Instagram-post

Inhoudsopgave:

Fans maken zich zorgen dat Britney Spears seksueel wordt uitgebuit na een pittige nieuwe Instagram-post
Fans maken zich zorgen dat Britney Spears seksueel wordt uitgebuit na een pittige nieuwe Instagram-post
Anonim

Britney Spears' laatste bericht maakt fans ernstig bezorgd over haar veiligheid, en ze beginnen nu te speculeren dat ze niet alleen tegen haar wil wordt vastgehouden, maar dat ze ook seksueel wordt uitgebuit.

De beelden in haar laatste bericht suggereren dat er iets heel, heel erg mis is, en ze tuimelt naar beneden in een heel gevaarlijke spiraal.

Dit komt slechts een paar dagen nadat ze eindeloos ronddraaide op de melodie van Skylar Grey's vertolking van Addicted To Love, en niet lang nadat fans begonnen te speculeren dat er een dubbelganger in veel van haar berichten te zien was.

De huidige fixatie is op een zeer verleidelijk, suggestief beeld waardoor fans zich angstig en angstig voelden.

Britney's verleidelijke foto

Zeggen dat dit een verleidelijke foto is, is een understatement. Britney Spears is te zien in een nauwelijks zichtbare rode crop-top die heel anders is dan de repetitieve crop-tops die ze gewoonlijk siert. Het onthult ook een string en volle visnetten, waar ze in het beeld verleidelijk aan trekt. Ze staat klaar op wat lijkt op een pianobank, en er is absoluut niets natuurlijks aan deze foto.

Het is heel duidelijk dat ze er ongemakkelijk, geforceerd en helemaal niet in haar element uitziet. Dit is niet de stijl van Britney, noch is de aard van dit bericht iets dat ook maar in de buurt komt van haar gebruikelijke gedrag.

Er is al lang gesuggereerd dat Britney's leven door iemand anders wordt gecontroleerd, en dit escaleert nu, omdat fans zich zorgen maken dat ze seksueel wordt uitgebuit.

Fans freak out

Fans maken zich al heel lang zorgen om haar. Nu worden ze helemaal gek. Er zijn eerdere berichten geweest over het "rode rozenproject" dat wordt gekoppeld aan een ondersteuningslijn voor seksueel uitgebuite vrouwen. Dat is al op de radar gezet. Nu fans dit verontrustende beeld zien, dat volgde kort na een post met een close-up van een rode roos, lijkt het verband met seksuele uitbuiting zeer waarschijnlijk.

Fans hebben opmerkingen geschreven zoals; "het gaat niet goed met haar", en "Omg Britney, pas goed op jezelf ??." Andere fans hebben bezorgde berichten geschreven, zoals; "Ik wil haar een knuffel geven. Ik haat het om haar zo te zien. Ik hou van je Britney. Het spijt me wat er ook gebeurt. Dit voelt niet goed om naar te kijken."

Sommige fans hebben gevraagd; "Wie dwingt je om die foto's te maken?" en "Wat doen ze met je??? Je verdient een gelukkig leven ?❤️."

Andere fans beweren blauwe plekken op haar buik te zien bij het inzoomen.

Aanbevolen: