Wat Sarah Jessica Parker onthulde over haar 'Footloose'-rol

Inhoudsopgave:

Wat Sarah Jessica Parker onthulde over haar 'Footloose'-rol
Wat Sarah Jessica Parker onthulde over haar 'Footloose'-rol
Anonim

Met het opwindende nieuws dat HBO Max een reboot van Sex and the City produceert, is dit het perfecte moment om de originele afleveringen opnieuw te bekijken. Sarah Jessica Parker zei dat Samantha niet in de revival te zien zal zijn, en hoewel dat jammer is, kunnen fans niet wachten om te zien wat Carrie, Miranda en Charlotte nu aan het doen zijn.

Hoewel SJP beroemd is vanwege het portretteren van de stijlvolle schrijfster Carrie Bradshaw, is het zeker waar dat de actrice vele andere interessante rollen heeft gehad. Een van hen was Rusty in de film Footloose uit 1984. Sarah Jessica Parker heeft een aantal interessante dingen over deze rol onthuld. Laten we eens kijken.

Een verhaal over haar

Tegenwoordig woont Sarah Jessica Parker met haar drie kinderen en Matthew Broderick in NYC, maar voordat ze zelfs maar Carrie speelde, speelde ze in een grote film in de jaren tachtig.

Sarah Jessica Parker deelde dat ze nee zei toen ze de rol van Rusty kreeg omdat ze haar haar rood moest verven. In een interview met People zei de actrice dat ze in de titelrol had gespeeld in een Broadway-productie van Annie en dat ze geïnteresseerd was in het houden van haar haar.

Parker zei: Ik kreeg het voor het eerst en wees het af. Ze wilden dat ik mijn haar afknipte en het rood verfde omdat de naam van het personage Rusty was, en ik dacht: 'Oh God, mijn haar is net terug gegroeid van Annie.' Ik kon me niet voorstellen dat ik mijn haar zou afknippen en het weer rood zou verven, en roodharige zijn paste niet echt bij me, dus ik slaagde en ze huurden Tracy Nelson in.”

Parker speelde uiteindelijk toch Rusty omdat Tracy Nelson niet door kon gaan met de rol. Het bleek dat Parker haar haar kon houden zoals ze het wilde, dus alles is gelukt.

Voor de film speelde Sarah Jessica Parker de rol van Patty Greene in de tv-serie Square Pegs, die werd uitgezonden van 1982 tot 1983. Footloose was zeker een grote filmrol voor haar. Ze werkte gestaag door de jaren tachtig, met in de film Girls Just Want To Have Fun, en in 1993 had ze nog een grote rol in Hocus Pocus.

Het was natuurlijk het winnen van de rol van Carrie Bradshaw in 1998 die SJP echt op de kaart zette.

Kevin Bacon verpletteren

Gewone mensen zijn verliefd op beroemdheden, en het is altijd leuk om te horen dat sterren ook andere beroemde mensen leuk vinden.

Parker onthulde ook dat ze Kevin Bacon erg leuk vond. Parker zei dat ze een grote fan was van zijn film Diner en dat ze eten voor hem uit de supermarkt wilde kopen. Dit is echt een schattig verhaal.

Volgens Cheat Sheet zei Parker: "Ik zou boodschappen doen en op de deur van iedereen in het motel kloppen. We logeerden in de Rodeway Inn in Provo, en dan klopte ik op de deur van Kevin Bacon en zei dan: 'Heb je boodschappen nodig? Ik ga naar Albertson's.' Ik zou alles doen, ik hield van hem."

SJP's carrière en gezinsleven

In een interview met The AV Club vertelde Sarah Jessica Parker hoe opwindend het was om Footloose te filmen. De actrice deelde dat vanwege kinderarbeidswetten, als ze in Californië zou filmen, haar moeder daar zou zijn. Ze was helemaal alleen tijdens deze film, en ze vond het geweldig.

Parker legde uit: "Maar daar was ik, eindelijk weer alleen, en dat was - ik voelde me heel onafhankelijk. En het was - nogmaals, niet om saai te klinken - maar het was echt een geweldige ervaring, en ik was op mijn eigen en woonachtig in een hotel - een motel - een Rodeway Inn aan de kant van de weg in Provo, Utah. Maar gelukkig, heel gelukkig. En leren hoe je een volwassene kunt zijn en verantwoordelijk kunt zijn."

Toen Sex and the City ten einde liep, werd Parker geïnterviewd door Oprah, en ze vertelde dat ze uitkeek naar een nieuw hoofdstuk in haar leven met tijd voor het gezin. Ze zei: "Zoveel van mijn leven de laatste tijd is Sex and the City geweest, en nu wil ik meer. Ik wil een betere ouder zijn, een betere actrice - om mezelf uitgedaagd en doodsbang te houden. En ik wil boeken lezen en met mijn vrienden praten over toneelstukken die we hebben gezien. Ik wil thuis een miljoen recepten verknoeien, zoals vroeger."

Het is leuk om meer te weten te komen over Sarah Jessica Parker's tijd tijdens het filmen van Footloose en het verhaal over hoe ze Rusty misschien toch niet speelde. Fans zijn blij dat ze toch voor de rol heeft gekozen, en het was geweldig om haar carrière te zien bloeien.

Aanbevolen: