Waarom het idee van David Yost voor een 'Power Rangers'-revival serieuze overweging verdient

Inhoudsopgave:

Waarom het idee van David Yost voor een 'Power Rangers'-revival serieuze overweging verdient
Waarom het idee van David Yost voor een 'Power Rangers'-revival serieuze overweging verdient
Anonim

In de afgelopen jaren hebben nogal wat fans zich beziggehouden met een succesvolle reboot van de Power Rangers. Niet iedereen was precies tevreden met hoe de heruitvinding van 2017 bleek te zijn, en de aanstaande reboot heeft niet de fanfare die het geliefde eigendom verdient, dus er is weinig hoop voor. Gelukkig heeft een van de originele acteurs van Mighty Morphin' Power Rangers een geweldig idee om de serie nieuw leven in te blazen.

David Yost, de acteur die Billy Cranston/The Blue Ranger speelde op MMPR, heeft het al een tijdje over een revival. Er ontstonden discussies rond de tijd dat het 25-jarig jubileum van de serie naderde, maar er kwam niets van terecht. Yost is niet afgeschrikt en is nog steeds vastbesloten om een reünie te laten plaatsvinden.

Tijdens een gesprek met Zia Comics in de eerste maanden van 2020, zei Yost dat hij de originele cast weer bij elkaar zou krijgen voor een evenement met een beperkte reeks. De acteur noemde Netflix als een mogelijke bestemming, wat klinkt alsof het zou kunnen werken gezien de streaming-deal die al bestaat om MMPR te hosten.

Yost's plannen voor een reünie

Wat interessanter is, is het concept van Yost voor een opwekking. Hij vertelde hoe hij graag zou willen zien waar de Rangers nu zijn en hun dagelijkse leven als burgers willen verkennen. De enige uitzondering zou vermoedelijk Trini Kwan zijn sinds actrice Thuy Trang op tragische wijze overleed in 2001. Hoewel, als een jonge actrice Trini's dochter zou spelen, de producenten van de show Trang zouden kunnen eren.

Toch zou het voldoende zijn om bij te praten met veteranen als Jason (Austin St. John) en Kimberly (Amy Jo Johnson) om de interesse van fans te wekken. Ze waren de centrale sterren van MMPR en werden op een gegeven moment bijna een koppel. Dat is voordat Tommy (Jason David Frank) opdook en alles voor hen vernielde.

Over Tommy gesproken, hij is de enige Ranger die dit verhaal het beste kan opzetten. Hij is actief geweest in de afgelopen seizoenen van de show, waaronder Power Rangers: Dino Thunder, waarin hij mentor speelde voor een nieuw team van tieners met attitudes. En aangezien we weten dat de voormalige Groene Ranger nog steeds over dat superheldenleven gaat, is hij het ideale personage om een opwekking rond te leiden.

Een ander voordeel van het terugbrengen van JDF en de originele cast is de nostalgische factor. Power Rangers trekt niet zo'n groot publiek als MMPR, en de beste manier om dat te verhelpen is door elementen uit de show te lenen. Zoals de acteurs zelf.

De reboot van 2017 is het bewijs van de beweringen dat een revival succesvol zal zijn, zolang de centrale cast van MMPR terugkeert. Zowel Jason David Frank als Amy Jo Johnson maakten cameo's in de film, en het waren hun optredens die de hype voor de filmische functie veroorzaakten.

Waarom Power Rangers de MMPR-crew nodig heeft

Dat vertelt ons dat het publiek de cast wil zien die Power Rangers op de kaart heeft gezet. Het gaat niet om de kleurgecoördineerde kostuums, sci-fi-wapens of zelfs de toepasselijke achtergrondmuziek die anders goedkope actiescènes intensiveert. Het beste aan de show is de cast.

Wetende dat het de acteurs waren die ervoor zorgden dat de show door de gelederen steeg, is er een goede reden om ze hun rol opnieuw te laten spelen in een vervolgdeel. Saban Films werkt aan een nieuwe filmische onderneming met een jonge cast om de franchise opnieuw te rebooten. Maar dat betekent niet dat de eigenaren van de serie niet tegelijkertijd een reünie-special kunnen toestaan. Zo'n project zou zwaarder leunen op dialoog dan actie-zware sequenties, dus het concept is dramatisch anders dan alles wat nu in ontwikkeling is.

Desalniettemin zouden Saban en Netflix Yost moeten horen. Hij is niet de enige MMPR-aluin die bereid is terug te keren, en de eigenaars moeten profiteren zolang ze kunnen. De acteurs van de show zijn misschien niet zo geïnteresseerd als ze nog tien jaar moeten wachten om de reünie te krijgen die ze verdienen, wat betekent dat het beter is om de bal nu aan het rollen te krijgen in plaats van later.

Aanbevolen: