Word Anthony Mackie de nieuwe Captain America?

Word Anthony Mackie de nieuwe Captain America?
Word Anthony Mackie de nieuwe Captain America?
Anonim

Onlangs tijdens de Late Late Show ging Anthony Mackie zitten met James Corden en sprak hij over de geruchten dat hij de nieuwe Captain America zou worden.

Nadat fans voor het laatst afscheid hadden genomen van Chris Evans in Avengers: Endgame, gingen velen ervan uit dat Mackie, die de rol van Sam Wilson (ook bekend als Falco) in de serie speelde, de rol op zich zou nemen nadat Captain America hem de schild.

In het interview verduidelijkte Mackie de geruchten en vertelde Corden dat hij in feite niet de rol van Captain America op zich zal nemen.

"Het punt is dat als je naar [Endgame] kijkt, aan het einde van de film, Sam Wilson het schild nooit accepteert. Hij vertelt Cap eigenlijk dat het schild voor hem is en dat het niet goed voelt op zijn arm," zei hij.

"Als je kijkt naar, zoals, je weet wel, Marvel is geweldig in het bouwen van personages in de loop van vele films. En vanaf [2014's] Winter Soldier tot nu, was mijn hele doel in het Marvel Universum om Cap te helpen, zou Cap's vriend zijn, "zei hij.

"Dus, op geen enkel moment in Endgame accepteerde Sam Wilson het schild. In feite maakte het hem blij om terug te komen uit de tijd en weer aan Cap's zijde te staan."

Ondanks de verklaring van Mackie gelooft Corden nog steeds dat hij de nieuwe Captain American zal zijn tegen het einde van The Falcon and the Winter Soldier.

Mackie weerlegde zijn veronderstellingen door te zeggen: "Ik zal je deze vraag stellen, en ik zal heel oprecht zijn, oké? Ik zou in de problemen kunnen komen, ik krijg hier zeker een telefoontje over: in elke Marvel-film zijn er foto's gelekt van een personage of een evenement door paparazzi voordat de show of film uitkwam, toch."

Hij voegde eraan toe: "Dus als we fotograferen in Atlanta, Praag, wijd open gebieden, en ik ben Captain America - was er geen paparazzi om een foto van mij te maken?"

De onzekerheid dat Mackie's personage Captain America zou worden, waarvan ooit werd gedacht dat het bijna zeker was, kwam aan de oppervlakte toen geruchten over de terugkeer van Evans naar het MCU op sociale media begonnen te circuleren. Vorige week kwamen er berichten naar voren dat de Hollywood-hartbreker in gesprek was om terug te keren naar de franchise, hoewel er geen informatie was over in welk project hij zou spelen.

Evans ging op Twitter om de geruchten de kop in te drukken. "Nieuws voor mij", schreef hij schouderophalend emoji. Op dit moment heeft Marvel Studios nog geen verklaring afgegeven over de geruchten.

Mackie zal te zien zijn in de film The Falcon and the Winter Soldier, die in maart van dit jaar in première gaat op Disney+.

Aanbevolen: