Welke originele 'Grey's Anatomy'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke originele 'Grey's Anatomy'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke originele 'Grey's Anatomy'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

De televisiewereld is de thuisbasis van een verscheidenheid aan shows die allemaal elke week hun plaats in de huiskamers van mensen zoeken. Of het nu een sitcom is zoals Friends of een realityshow zoals The Bachelor, er is plaats voor schijnbaar elk type show, maar de waarheid is dat alleen de beste en meest meeslepende een manier zullen vinden om langer dan een paar afleveringen te duren. bij hun vrijlating.

Grey's Anatomy is ongetwijfeld een van de grootste shows in de televisiegeschiedenis, en op dit moment komen maar weinigen in de buurt van zijn erfenis. De originele cast van de show was een integraal onderdeel van het feit dat het een hit werd, en door de jaren heen hebben deze artiesten allemaal een aardige cent verdiend in Hollywood.

Laten we eens kijken wie de originele cast met het hoogste vermogen overtreft!

Ellen Pompeo en Patrick Dempsey $80 miljoen

Derek en Meredith seizoen één
Derek en Meredith seizoen één

Ellen Pompeo en Patrick Dempsey blijven de twee grootste sterren in de geschiedenis van Grey's Anatomy, en hoewel er tal van andere geweldige artiesten aan de show deelnamen, waren deze twee al vroeg de belangrijkste krachten. Het zou dus niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat ze bovenaan de stapel staan bij het vergelijken van de vermogens van de originele leden van de cast.

Volgens Celebrity Net Worth zijn zowel Pompeo als Desmpey momenteel elk $ 80 miljoen waard. Ja, veel van hun geld is afkomstig van de hoofdrol in Grey's Anatomy en van roy alty's die ze verdienden met de show, maar er is veel meer aan de hand voor deze artiesten dan alleen een enkele show.

Voor Ellen Pompeo is het project waar ze het meest bekend om is Grey's, maar de artiest heeft door de jaren heen geld verdiend aan andere dingen. Ze was te zien in projecten op het grote en kleine scherm zoals Catch Me If You Can, Old School en Station 19. Ja, de laatste was als een crossover-evenement met Gray's, maar het was nog steeds iets dat niet beperkt was tot een typisch Gray's-script. Naast acteren heeft Pompeo ook geld verdiend door middel van aantekeningen.

Wat Dempsey betreft, de artiest trekt al jaren geld naar binnen. Dempsey is sinds de jaren tachtig regelmatig te zien in projecten en wordt dienovereenkomstig betaald. Hoewel Gray's erg aardig is geweest voor de artiest, heeft hij ook projecten gedaan zoals Enchanted, Transformers: Dark of the Moon en Bridget Jones's Baby. Dempsey heeft, net als Pompeo, ook opgeruimd met zijn goedkeuringen.

Katherine Heigl $30 miljoen

Izzie Stevens-promotie
Izzie Stevens-promotie

Dempsey en Pompeo staan beide aan de top met $ 80 miljoen, en andere artiesten bevinden zich behoorlijk ver verwijderd van dat aantal. Katherine Heigl is, ondanks dat ze al jaren niet meer in de show is geweest, eigenlijk het volgende castlid met een comfortabele nettowaarde van $ 30 miljoen.

Hoewel Heigl al jaren niet meer bij de show betrokken is geweest, moet worden opgemerkt dat ze de eerste zes seizoenen van de show een hoofdpersonage was. Dit betekent dat ze veel geld verdiende en nog steeds wat verdient met de uitzendingen van haar afleveringen. De ster had echter ook haar zinnen gezet op het grote scherm.

Er was eens een moment dat Katherine Heigl het goed deed op het grote scherm, maar de dingen zouden uiteindelijk afnemen nadat ze furore maakte met haar opmerkingen tegen de schrijvers van Grey's Anatomy. Heigl kreeg hoofdrollen in grote hits als Knocked Up, 27 Dresses, The Ugly Truth en New Year's Eve. Ja, ze was in die tijd het deeg aan het rollen en was een ster.

Dingen zijn in de loop van de tijd wat rustiger geworden, maar ze werkt nog steeds regelmatig en verdient geld met haar projecten. Haar nieuwste show, Firefly Lane, zal dit jaar zelfs op het kleine scherm debuteren.

Sandra Oh $25 miljoen

Cristina Yang seizoen 2
Cristina Yang seizoen 2

Katherine Heigl's nettowaarde van $ 30 miljoen is slechts een schaduw hoger dan die van Sandra Oh, die volgens Celebrity Net Worth een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft. Dit is te danken aan tal van succesvolle projecten onder haar riem.

Cristina Yang, het personage dat de Oh speelde op Grey's voor de eerste 10 seizoenen van de show, is net zo geliefd en populair als altijd, en Oh rekende op elke aflevering waarin ze in die tijd verscheen. De fans willen niets liever dan dat ze terugkeert, en als dat ooit gebeurt, zal ze een flinke vergoeding krijgen.

Sinds 2018 speelt Sandra Oh de hoofdrol in de hitserie Killing Eve, die voor een vierde seizoen groen licht heeft gekregen. De show heeft de artiest in staat gesteld haar acteercapaciteiten te laten zien en het is erg aardig geweest voor haar bankrekening. Oh is ook verschenen in hitprojecten zoals The Princess Diaries, Arliss en Sideways.

De originele Grey's cast heeft het financieel goed gedaan, en ze zullen in het deeg blijven rollen zolang ze blijven doen wat ze doen.

Aanbevolen: