Welke 'The Great Gatsby'-acteur heeft de hoogste huidige nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke 'The Great Gatsby'-acteur heeft de hoogste huidige nettowaarde?
Welke 'The Great Gatsby'-acteur heeft de hoogste huidige nettowaarde?
Anonim

Toen The Great Gatsby in 2013 werd uitgebracht, werd het aangekondigd als de ultieme bewerking van de klassieke roman van F. Scott Fitzgerald - de versie om alle versies te beëindigen, die echt zou proberen de unieke ziel van het verhaal vast te leggen. Hoewel de film visueel verblind was, vol met weelderige neo-jazzmuziek, elegante decors en zelfs meer gedenkwaardige kostuums, waren veel critici teleurgesteld over de visie van regisseur Baz Luhrman.

De nieuwe bewerking bleek niettemin een succes voor de eclectische cast van de film. Grote namen als Leonardo Dicaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire en Isla Fisher gaven uitstekende optredens op het scherm en droegen zeker bij aan de glamoureuze glamour van de productie. Dus welke van deze sterren heeft het hoogste individuele vermogen? Lees verder om erachter te komen.

6 Joel Edgerton heeft de laagste nettowaarde van de hoofdrolspelers

Joel Edgerton, die Daisy's optimistische echtgenoot Tom speelt in de film, heeft het laagste individuele vermogen van de hoofdcast. De acteur, die is verschenen in grote films zoals Zero Dark Thirty, Star Wars Episode II: Attack of the Clones en Star Wars Episode III: Revenge of the Sith, heeft een indrukwekkende lijst met acteercredits op zijn naam staan. Hij werkt al meer dan 25 jaar in de entertainmentindustrie en heeft in die tijd talloze prijzen gewonnen voor zijn inspanningen, waaronder een Academy Award-nominatie voor zijn stemacteur in The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello.

Edgerton heeft een geschat vermogen van rond de $ 3 miljoen, wat hem de minst welvarende van de cast maakt, maar naar normale maatstaven zeker erg rijk!

5 Carey Mulligan heeft een bescheiden vermogen

Je kent de Britse actrice Carey Mulligan misschien van haar sterrollen in Pride and Prejudice, Public Enemies en Inside Lllewyn Davis. De 36-jarige heeft een hele reeks grote credits op haar naam staan, maar The Great Gatsby is een van de grootste. Mulligan heeft een bescheiden nettowaarde van ongeveer $ 16 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, waardoor ze een van de minst rijke castleden in de film is.

In de film speelde Mulligan de gekwelde ziel Daisy Buchanan, Gatsby's verloren liefde, die hij met ingewikkelde middelen naar hem teruglokt. Mulligans optreden als Daisy werd geprezen omdat ze haar eigen unieke draai aan dit complexe personage gaf.

4 Een verrassende verschijning op de lijst is regisseur Baz Luhrmann

Het zal je misschien verbazen dat de regisseur van The Great Gatsby, Baz Lurhmann, verschijnt op de lijst van rijkste acteurs die in de film zullen verschijnen, maar de opname is geldig. De regisseur van Moulin Rouge heeft een niet-gecrediteerde cameo in de film en speelt een ober! Luhrmann heeft een groot aantal producties met een groot budget geregisseerd en heeft in de loop der jaren een behoorlijk eigen vermogen opgebouwd. Volgens Celebrity Net Worth heeft de regisseur ongeveer $ 20 miljoen op zijn bank staan. Niet slecht! Dit maakt hem een van de best betaalde 'acteurs' die in de film op het scherm verschenen.

3 Tobey Maguire heeft een indrukwekkend vermogen

www.youtube.com/watch?v=DusJt_WJkno

Een van de hoofdrolspelers van de film, Tobey Maguire, heeft ook een aantal indrukwekkende cijfers op zijn bankrekening. De Spider-Man-acteur staat bekend om het op zich nemen van spraakmakende rollen en probeerde zeker zijn eigen draai te geven aan het personage van Nick Carraway. Maguire heeft een geschat vermogen van $ 75 miljoen voor zijn jaren van grote filmoptredens.

Maguire's beurt als Nick Carraway stelde veel critici teleur, die vonden dat zijn interpretatie nogal onhandig en overdreven geniaal was, met weinig diepgang. Desalniettemin is de film een van zijn grootste acteerprestaties tot nu toe geworden en heeft hij zijn bereik aanzienlijk vergroot.

2 Isla Fisher is de best betaalde vrouw in de film

Isla Fisher, die Toms minnares Myrtle Wilson speelde in de film, heeft zowel een indrukwekkend cv als een nog indrukwekkender banksaldo op haar naam staan. De 45-jarige actrice speelde in films als Confessions of a Shopaholic, Now You See Me en Grimsby - en demonstreerde een ongelooflijke veelzijdigheid als acteur.

Fisher zou maar liefst 160 miljoen dollar waard zijn. Haar rijkdom is opgeblazen door de verkoop van haar eigen boeken en verschillende andere commerciële ondernemingen, die haar tot een van de meest welvarende Hollywood-acteurs van dit moment hebben gemaakt.

1 Leonardo DiCaprio's netto waarde dwergen zijn co-sterren'

Geen echte verrassingen hier. Het vermogen van Leonardo DiCaprio - opgebouwd in de loop van zijn decennialange carrière in de filmindustrie - overtreft die van zijn medesterren met orden van grootte. Volgens Celebrity Net Worth heeft DiCaprio - die speelde in films als Titanic, Romeo + Juliet en The Wolf of Wall Street, een fortuin van ongeveer $ 260 miljoen. Normaal gesproken verdient hij rond de $20 miljoen per filmrol, dus dit was waarschijnlijk zijn honorarium voor The Great Gatsby.

De acteur besteedt zijn inkomsten aan onroerend goed, zakelijke investeringen en zelfs zijn eigen privé-eiland in Belize.

Aanbevolen: