Waarom Ethan Hawke dit Marvel-personage speelt in 'Moon Knight

Inhoudsopgave:

Waarom Ethan Hawke dit Marvel-personage speelt in 'Moon Knight
Waarom Ethan Hawke dit Marvel-personage speelt in 'Moon Knight
Anonim

De casting voor Marvel's Moon Knight is momenteel aan de gang en er zijn tot nu toe ten minste twee bevestigde toevoegingen. Oscar Isaac voegt zich bij de MCU als de titulaire antiheld, Marc Spector. En Ethan Hawke zal de schurk spelen tegenover het personage van Isaac.

Wat interessant is, is dat Disney niet heeft onthuld wie Hawke speelt. De mediagigant heeft er niet veel aan om zijn identiteit geheim te houden, vooral wanneer het bronmateriaal veel aanwijzingen biedt over wie. Ten eerste zou Hawke de live-action-aanpassing van Randall Spector AKA The Shadowknight kunnen zijn. Sommige fans vermoedden dat Bushman - een van de belangrijkste vijanden van Spector in de strips - de centrale antagonist is, maar er is een klein probleem met die theorie.

In de strips is Bushman een Afrikaanse huurling uit Burundi. De meeste iteraties hebben zijn oorsprong intact gehouden, omdat hij erg op elkaar lijkt. Dus tenzij Disney van plan is zijn gevestigde geschiedenis te heroveren, speelt Hawke waarschijnlijk een ander personage.

Randall Spector is de meest logische optie

Randall Spector AKA Shadowknight van Marvel Comics
Randall Spector AKA Shadowknight van Marvel Comics

In elk geval zal de Training Day-acteur waarschijnlijk de broer van Marc Spector zijn in de Disney+-serie. Dit werkt op meerdere lagen, omdat de broederlijke dynamiek de deur opent voor een uitgebreide verkenning van hun oorsprong. Niet alleen dat, maar de geschiedenis van Randall en Marc in de strips is super intens.

In één boog vermoordde Randall de vriendin van zijn broer. In een andere ging hij op een moordpartij en werd hij bekend als de Hatchet-Man in het proces. Als klap op de vuurpijl viel Randall Marlene Alarune aan, waardoor ze een miskraam kreeg. Om het nog erger te maken, het was Marcs ongeboren kind.

Naast een gecompliceerd heen en weer tussen broers, zaten ze elkaar naar de keel toen Marc ontdekte dat Randall ook de superschurk was die bekend staat als Shadowknight. De laatste lokte Marc om hem achterna te gaan door een moordpartij te plegen en vervolgens Marlene aan te vallen. Hun resulterende botsing eindigde met de ontmaskering van Randall, samen met de twee Spectors die aartsvijanden werden.

Met zo'n lang en overvloedig achtergrondverhaal om inspiratie uit te putten, lijkt het logisch dat Hawke Randall Spector zou vertolken. Hij is de enige tegenstander die op dit moment zin heeft, met uitzondering van Raul Bushman. Maar we hebben er al op gewezen waarom de Afrikaanse huurling niet in deze context past.

Zou Hawke in plaats daarvan Black Spectre kunnen spelen?

Ethan Hawke in Black Spectre van Good Lord Bird en Marvel Comics
Ethan Hawke in Black Spectre van Good Lord Bird en Marvel Comics

Aan de andere kant kan Marvel in hun archief met personages graven om iemand anders de primaire tegenstander van Marc Spector te laten zijn. Niet veel vallen op, hoewel de antiheld, Black Spectre, behoorlijk potentieel heeft.

Voor iedereen die niet bekend is met Black Spectre AKA Carson Knowles, hij is een veteraan/aangespoelde burgemeester van Vietnam die zijn geluk niet op kan. Maar wanneer de heldhaftige acties van Spector zijn aandacht trekken, raakt hij geïnspireerd om ook een burgerwacht te worden, maar zijn ambities blijken veel corrupter te zijn.

In plaats van criminelen te bestrijden die op de loer liggen in steegjes, chanteert Black Spectre corrupte politieke figuren om zijn bevelen uit te voeren. Hij doet dit om zijn campagne om burgemeester van New York te worden, voort te zetten. Maar uiteindelijk ontrafelen zijn plannen als Moon Knight hem voor het gerecht brengt.

Het personage heeft een waardevol potentieel en zou het personage kunnen zijn dat Ethan Hawke speelt. Er is een kans dat we het mis hebben, en hij portretteert iemand anders volledig. Hoewel de kans groot is dat hij Randall Spector of Carson Knowles is.

Aanbevolen: