Hoe de beste scène uit 'Borat 2' per ongeluk gebeurde

Inhoudsopgave:

Hoe de beste scène uit 'Borat 2' per ongeluk gebeurde
Hoe de beste scène uit 'Borat 2' per ongeluk gebeurde
Anonim

Inmiddels heeft iedereen de beruchte clip van Borat 2 gehoord of gezien waarin Rudy Giuliani in een nogal compromitterende positie stond. Het beeldde de voormalige burgemeester van New York af terwijl hij zijn shirt uittrok terwijl hij op een hotelkamerbed lag, met een minderjarige journalist in de kamer. Tutar (Maria Bakalova) leek te helpen totdat Borat (Sacha Baron Cohen) de kamer binnenstormde. Op dat moment beëindigde Giuliani het interview en de fictieve Kazachse journalisten verdwenen voordat het beveiligingsteam van de burgemeester kon reageren.

Het grappige aan Cohen die Giuliani betrapt met zijn broek naar beneden, is dat het per ongeluk gebeurde.

Tijdens een interview met Ben Affleck over Variety's Actors on Actors maakte Cohen duidelijk dat zijn signaal om het interview te onderbreken vertraging opliep. Blijkbaar wachtte de komiek op een bericht van zijn directeur om uit een geheim compartiment te springen, maar omdat zijn telefoon een bijna lege batterij had, zette hij hem steeds uit en aan om sap te besparen. Pas toen Bakalova met Giuliani in de aangrenzende kamer was, kreeg Cohen de oproep om in te grijpen. En toen hij dat deed, vond hij zijn partner en hun stempel op wat nog steeds het meest controversiële moment in de film is.

De gevaren

Tutar (Maria Bakalova) en Rudy Giuliani
Tutar (Maria Bakalova) en Rudy Giuliani

Terwijl het tafereel zich tot in de perfectie afspeelde, zijn er nog een paar andere relevante afhaalrestaurants die het vermelden waard zijn. Ten eerste had de situatie erg mis kunnen gaan. Cohen benadrukte tijdens hun gesprek tegen Affleck dat het zijn voornaamste zorg was om Bakalova veilig te houden. Hij had geen idee wat Giuliani zou doen bij een opstelling, vooral in een privékamer. Of als de advocaat van Trump ervaring had met het omgaan met soortgelijke situaties, zou het Bakalova in onnodig gevaar hebben gebracht. Natuurlijk was de grootste angst waarschijnlijk wat een man die betrapt werd op het seksueel blootstellen aan een jonge journalist, zou doen om hun ongepaste uitwisseling geheim te houden. Giuliani is tenslotte een machtige man met connecties.

Een andere factor die aandacht verdient, is het feit dat het beveiligingsteam van Giuliani de grap had kunnen betrappen. Als ze dat wel hadden gedaan, hadden Bakalova en Cohen het gebouw misschien niet ongeschonden achtergelaten. Het duo rende naar buiten en sleurde het door een lift uit angst voor een toevlucht, wat hun bezorgdheid over de veiligheid eer aandoet.

Houd er rekening mee dat hun gevangenneming kan hebben geleid tot onbedoelde gevolgen, zoals het in beslag nemen van hun apparatuur. Giuliani's veiligheidsdetail zou de grappenmakers ook kunnen hebben vastgehouden, alleen voor grove verdenking. Cohens productieteam stond klaar om te helpen, maar als Giuliani de nepreporters naar een andere kamer had gestuurd, wie weet wat er zou zijn gebeurd. Voor zover we weten, had iemand uit Rudy's kamp het duo kunnen beschuldigen van het ongepast voeren van een interview. In dat geval kan er een strafrechtelijke vervolging zijn voorgesteld, samen met een bevel om alle beelden te verwijderen die tijdens de nepvergadering zijn vastgelegd.

Verrassend genoeg is geen van die ongelukkige scenario's uitgekomen. En wat meer is, Giuliani tekende zelfs een release om zijn beeltenis in de film te gebruiken. Hij heeft waarschijnlijk de kleine lettertjes niet goed genoeg gelezen, omdat in de overeenkomst meer dan waarschijnlijk was bepaald dat de beelden in Borat: Subsequent Film zouden staan. Juridische contracten moeten direct zijn - zonder op de tenen te lopen om de ware betekenis - dus het was de schuld van de burgemeester van New York omdat hij niet goed oplette. Het team van Giuliani is ook gedeeltelijk verantwoordelijk, aangezien geen van hen Bakalova goed heeft doorgelicht om vast te stellen dat ze een bedrieger was.

Desalniettemin hebben de inspanningen van Cohen en Bakalova uiteindelijk hun vruchten afgeworpen. Ze legden een van de grappigste scènes vast in Borat 2 en werden niet gearresteerd. Betrapt worden was een van Cohens grootste angsten, zoals blijkt uit zijn haast om het hotel uit te komen, maar uiteindelijk kwam alles goed.

Aanbevolen: