Dwayne Johnson sloeg per ongeluk een stuntdubbel uit tijdens de Scorpion King, hier is hoe hij ermee wegkwam

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson sloeg per ongeluk een stuntdubbel uit tijdens de Scorpion King, hier is hoe hij ermee wegkwam
Dwayne Johnson sloeg per ongeluk een stuntdubbel uit tijdens de Scorpion King, hier is hoe hij ermee wegkwam
Anonim

Dwayne Johnson behoort tot de elite in Hollywood. Hij heeft niet alleen een hitfilm in elk genre, maar ook buiten de set behoort hij tot de meest genereuze celebs, die altijd tijd vrijmaakt voor de mensen.

Op de set kunnen dingen een beetje ontrafelen, vooral per ongeluk tijdens stunts. We blikken terug op een moment dat plaatsvond tijdens The Scorpion King en hoe DJ besloot de situatie natuurlijk met de grootst mogelijke klasse aan te pakken.

Het leren van de vechtsequenties was een briesje voor Dwayne Johnson in Scorpion King

Ondanks dat hij relatief groen is voor de wereld van Hollywood, kon Dwayne Johnson $ 180 miljoen binnenhalen voor The Scorpion King. Zelfs toen was het duidelijk dat hij een groot succes zou worden in de wereld van entertainment en film.

Gezien zijn achtergrond in sport en entertainment, was het leren van de vechtscènes een koud kunstje voor DJ, hij onthulde dat het twee minuten kostte om een routine te begrijpen.

"Dit deel ervan is niet zo heel anders dan wat ik op tv doe", zei Johnson over de vechtscènes van de film. "Maar in plaats van mensen te verpletteren met metalen klapstoelen, gebruiken we zwaarden en messen en een breder scala aan rekwisieten. Ik kan het redelijk snel oppakken. Alles wat ik nodig heb is ongeveer 2 minuten om het tafereel te doorgronden.”

Terwijl DJ steeds hogerop zou komen, besloot hij zijn eigen dubbel te pakken tijdens de fysieke stunts. Hij is goed bekend met zijn dubbele Tanoai Reed, die ook zijn neef is. DJ staat bekend om zijn waardering voor iedereen, en dat geldt ook voor zijn dubbels.

Dwayne Johnson had een groot hart als het gaat om het correct behandelen van zijn stuntdubbels

"Ik herinner me dat ik zei: 'Als hij ooit films maakt, kan ik voor hem verdubbelen.' Nooit gedacht dat hij in films zou spelen ', herinnert Reed zich."Zijn moeder kende mijn vader en iedereen." Zo begon het allemaal voor Reed, die tijdens The Scorpion King in feite zijn droom tot leven liet komen. Hoewel DJ al een dubbel had voor de film, had hij iets meer nodig… voer Reed in, die niet alleen tussenbeide kwam, maar ook zijn vaste stuntman zou worden.

"Had ik het gevoel dat ik de komende decennia met hem zou doorbrengen? Dat was zo. We werden meteen close", zegt Johnson. "Het was alsof ik mijn lang verloren gewaande broer ontmoette die op keer verdubbelen als mijn tweeling, "vertelde Reed aan de Hollywood Reporter.

Dwayne toonde de liefde in 2016, schonk zijn oude dubbel een vrachtwagen en besprak zijn bijdragen gloeiend.

“Zeventien jaar dat hij zijn bloed, zijn zweet gaf. Ik bedoel, dit is een kleine blijk van waardering', zegt Johnson tegen de kijkers.

“In de loop van mijn carrière heeft mijn stuntdubbel (en neef) Tanoai Reed meerdere botten gebroken, pezen afgesneden, ligamenten gescheurd en was hij gewoon een overheersende badass die verschillende onderscheidingen voor 'Stuntman van het Jaar' behaalde."

“Alles gedaan met één doel voor ogen - de best mogelijke film aan de wereld leveren … Tanoai vertegenwoordigt niet alleen onze familie en mijn carrière met niet-aflatende toewijding en passie, hij vertegenwoordigt ook een hele Hollywood-stuntgemeenschap die echt is de ruggengraat van ons bedrijf.”

Hoewel dat geweldig was, had DJ niet altijd het meeste geluk met dubbelspel…

Dwayne Johnson versloeg een dubbel en schonk ze een Rolex tijdens Scorpion King

Tijdens zijn interview in The Graham Norton Show besprak Dwayne Johnson het werken met een dubbelganger tijdens een bepaalde vechtscène in The Scorpion King.

Volgens DJ ging het helemaal mis toen hij per ongeluk de oudere stuntman met een vuist schampte, hierdoor viel de stuntman helemaal naar beneden. Johnson herinnert zich dat hij zich vreselijk voelde over de beproeving, zozeer zelfs dat hij de man een Rolex kocht in een poging om het goed te maken… of in ieder geval beter.

Fans stemden in en prezen The Rock voor zijn vrijgevigheid, ondanks de ongelukkige gebeurtenis.

"Geklokt worden door de Rock kan nooit goed zijn. Cool, hij heeft een horloge voor hem gekregen. Ik heb een nieuwe abonnee. Was leuk om te zien. Geweldige video."

"Dwayne's schertsspel is net zo goed. Alles wat naar hem wordt gegooid, kan hij meteen teruggooien. Behalve stoten. Je gooit geen stoten naar de Rots."

DJ is er in ieder geval in geslaagd om een ongemakkelijk moment beter te maken.

Aanbevolen: