Man beschuldigd van schieten op Lady Gaga's hondenuitlater per ongeluk vrijgelaten uit de gevangenis

Inhoudsopgave:

Man beschuldigd van schieten op Lady Gaga's hondenuitlater per ongeluk vrijgelaten uit de gevangenis
Man beschuldigd van schieten op Lady Gaga's hondenuitlater per ongeluk vrijgelaten uit de gevangenis
Anonim

Beroemde hondenuitlaters opgelet, de politie heeft per ongeluk een man vrijgelaten die werd beschuldigd van het neerschieten van Lady Gaga's hondenuitlater en ervandoor gaan met twee van haar buldoggen op woensdag. De 18-jarige James Jackson liep vrijuit uit een gevangenis in Los Angeles na zijn verschijning voor de rechtbank, naar verluidt als gevolg van een administratieve fout, volgens meerdere rechtshandhavingsbronnen die dicht bij de zaak staan.

Twee van Lady Gaga's Bulldogs werden gestolen nadat haar hondenuitlater vorig jaar werd aangevallen en neergeschoten in Hollywood

Voor het geval je het gemist hebt, Fischer was vorig jaar in Hollywood met Gaga's buldoggen toen Jackson hem naar verluidt neerschoot en verwondde tijdens een strijd om de honden te nemen. Hij en de andere twee aanvallers gingen er vandoor met twee van de drie pups, Koji en Gustav genaamd.

Het blijkt dat de dieven niet eens wisten dat ze Gaga's honden waren, en de bandieten richtten zich op Fischer omdat hij door Hollywood slenterde met drie buldoggen, een lucratief ras met een ongelooflijk hoge verkoopprijs. Hoera!

Na het verlies van twee van haar pups, werd Gaga getroffen door verdriet en bood ze onmiddellijk een beloning van $ 500.000 aan, "zonder vragen te stellen", voor de terugkeer van de straathonden. De boeven hebben naar verluidt kennis genomen van de prijs en iemand gerekruteerd om op het LAPD-station te verschijnen als een "held" voor het vinden van de honden. Ze kreeg de prijs echter nooit omdat de politie haar verhaal ging wantrouwen.

Gelukkig kon de politie Gaga herenigen met haar honden.

De puppy-piraten werden gearresteerd, maar een vergissing tijdens de hoorzitting van woensdag leidde ertoe dat de schutter werd vrijgelaten

Jackson en drie anderen werden gearresteerd, en openbare aanklagers beschuldigden de straatrovers van poging tot moord, tweedegraads diefstal en samenzwering om diefstal te plegen. Aanklagers beweerden dat Jackson de schutter was in het honden-voor-geld-schema.

Dus, wat is er gebeurd? Los Angeles County District Attorney's Office, werden de aanklachten afgewezen en werden ze vervangen door een vervangende aanklacht van de grand jury die woensdag tijdens de hoorzitting werd ontsloten. Door een fout werd de nieuwe zaak tegen Jackson echter niet meteen ingediend en liep de poochpiraat vrijuit.

Fischer, getraumatiseerd door de beproeving, klaagde dat het team van Gaga hem negeerde na de brute aanval, en fans beschuldigden de jachthond van het zoeken naar roem nadat hij een GoFundMe-pagina begon om weer op de been te komen. Uiteindelijk bleek dat de Rain On Me-zanger had afgesproken om de rekening te betalen voor de behandeling van haar "held" hondenuitlater.

Aanbevolen: