Hoe dichtbij zijn 'Bridgerton'-acteurs, Phoebe Dynevor en Rege-Jean Page?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'Bridgerton'-acteurs, Phoebe Dynevor en Rege-Jean Page?
Hoe dichtbij zijn 'Bridgerton'-acteurs, Phoebe Dynevor en Rege-Jean Page?
Anonim

Als het gaat om Netflix-shows, doet het streamingplatform het behoorlijk goed als het gaat om hun nieuwste toevoegingen. Of het nu gaat om realityshows zoals Selling Sunset en Bling Empire of romantische drama's zoals Bridgerton, het kan niet fout gaan. Bridgerton, geproduceerd door de onvergelijkbare Shonda Rhimes, is een enorm succes geworden, en dat is allemaal te danken aan de hertog en hertogin van Hastings, gespeeld door Phoebe Dynevor, en Regé-Jean Page.

De twee delen nogal wat stomende scènes gedurende het eerste seizoen, wat volgens Page onthulde een beetje ongemakkelijk was voor zijn familie. Wat Phoebe betreft, de actrice maakte duidelijk dat ze Daphne Bridgerton echt wilde spelen, en gelukkig voor haar is het allemaal gelukt. Aangezien de twee een onberispelijke chemie op het scherm hadden, hoe dichtbij zijn ze dan buiten het scherm?

Hoe dichtbij zijn Phoebe en René-Jean?

Toen Netflix Bridgerton in december 2020 uitbracht, hadden we geen idee hoe parabolisch de show zou worden! Het was meteen een hit in 2021 en staat nu al ruim een maand in de Top 10. Toen fans steeds meer verliefd werden op de show zelf, begonnen ze hals over kop te vallen voor de favoriete personages, Simon Bassett en Daphne Bridgerton. De rollen werden gegeven aan niemand minder dan Jean-Regé Page en Phoebe Dynevor, die allebei gemakkelijk een iconisch duo op het scherm zijn geworden.

Na veel succes werd de show officieel verlengd voor een tweede seizoen, waardoor velen zich afvragen waar dit de hertog en hertogin van Hastings zal brengen. Naast dat ze zich afvragen wat er volgend seizoen gaat gebeuren, willen fans graag weten of René-Jean en Phoebe in het echt close zijn, of beter nog, daten! Nou, terwijl een echte romance tussen de twee de droom van een fan zou zijn die uitkomt, lachten ze allebei de geruchten weg. Ondanks dat ze niet romantisch betrokken zijn, is het duo nog steeds erg goede vrienden!

Tijdens een interview met The Guardian onthulde Dynevor dat zij en Regé-Jean tijdens het indienen van de show een goede band hadden, zo erg dat ze haar en Page als 'goede vrienden' noemde. Aangezien de twee de meeste van hun scènes samen hadden, waarvan vele HEEL stomend waren, is het geen verrassing dat ze erin geslaagd zijn om een vriendschap buiten het scherm op te bouwen.

Omdat de twee behoorlijk dichtbij zijn gekomen, lijkt het alsof ze misschien te dichtbij zijn! Phoebe Dynevor onthulde dat ze vaak zo dichtbij en persoonlijk met Regé-Jean kwam dat ze nota nam van hoe hij ruikt. 'Hij is op een goede manier geurloos,' zei ze. De actrice ging verder met de opmerking dat Page nooit op de set verscheen met een slechte adem, wat natuurlijk een positieve afhaalma altijd is als je bedenkt hoe vaak de twee lippen op elkaar sloten.

Aanbevolen: