Hoe de 'Saved By The Bell'-reboot screech kan eren

Inhoudsopgave:

Hoe de 'Saved By The Bell'-reboot screech kan eren
Hoe de 'Saved By The Bell'-reboot screech kan eren
Anonim

Toen bekend werd dat Saved By The Bell's Screech ziek was, hoopten we allemaal dat acteur Dustin Diamond zou herstellen. Helaas stierf hij, na korte tijd te hebben geleden aan stadium 4 kleincellig longcarcinoom, op 1 februari 2021. Diamond was 44.

Hoewel Diamonds dood een hartverscheurende ontwikkeling is, laat de stortvloed aan steun van zijn SBTB-cast en fans zien hoe geliefd hij werkelijk was. Ja, ondanks een controversieel verleden met veel ups en downs, bracht vrijwel iedereen die dicht bij hem stond hulde aan wijlen Screech. Acteurs, waaronder Mario Lopez en Mark-Paul Gosselaar, betuigden via sociale media hun condoleances. Nogmaals, herhalend hoeveel ze om hem gaven.

Ja, de gedenktekens voor Diamond waren goed en ze dienden als een passende manier om de overleden acteur te eren. Er is echter nog iets anders dat het vermelden waard is.

Krijs terug krijgen in de show

Of je nu de opnieuw ontworpen Saved By The Bell hebt bekeken of niet, spoiler, Screech (Diamond) zit er niet in. Zijn afwezigheid bleef een tijdje ongeadresseerd, maar een lijn van dialoog wees erop dat hij aan boord van het internationale ruimtestation woont.

Hoewel het personage van Diamond nooit verscheen en nu onmogelijk zou zijn, zouden zijn ideeën over hoe Screech in het nieuwe plot te schrijven nog steeds kunnen werken.

Tijdens een interview met TMZ vertelde Diamond over het zien van zijn personage in de show. Daarin beeldde hij Screech af die te maken had met ouderschap en de fijne kneepjes van zo'n leven. Nu weten we dat Screech het zelf niet meer kan, maar zijn kinderen kunnen hun debuut maken als nieuwe studenten op Bayside High. Ze hebben echter wel een moeder nodig en één SBTB-aluin lijkt perfect.

In de originele serie had Lisa Turtle (Lark Vorhees) een paar ontroerende momenten met Screech tijdens het afscheidsseizoen van de show. Ze werden nooit een stel of waren nooit romantisch betrokken, hoewel de stemming erop duidde dat er iets tussen hen zou ontstaan. Er is nooit iets van terechtgekomen, maar als de nieuwe schrijvers van de show een paar kinderen van Screech willen voorstellen, en zeggen dat hij en Lisa een paar kinderen hadden, biedt dat een handige verklaring voor de plotselinge komst van de studenten naar Bayside.

Erfenissen

Fans vragen zich misschien af hoe de kinderen van Screech kunnen werken zonder hun vader, maar de uitleg dat hij op het ISS woont, is de ideale oplossing. De kinderen kunnen Slater (Lopez) zelfs vertellen dat ze af en toe Zoom chatten met hun vader.

Als ze in de show zouden worden geschreven, zou Diamond's wens ook mogelijk zijn om zijn karakteropvoedende kinderen te zien spelen. De acteur kan het zelf niet, maar als zijn theoretische kinderen zoiets als Screech zijn, zouden ze net zo onstuimig zijn als hun vader. En Slater is de juiste man om de rol van mentor te spelen, de kinderen naar beneden te praten en hen uit te leggen hoezeer ze op hun vader lijken.

Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is, is het de moeite waard om een paar Screech-kinderen te introduceren. Omdat het niet alleen de erfenis van het personage uitbreidt, houdt het ook de herinnering aan Diamond levend in het licht van het vroegtijdig overlijden van de acteur.

Aanbevolen: