Wat heeft Dax Shepard gedaan sinds het ouderschap?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Dax Shepard gedaan sinds het ouderschap?
Wat heeft Dax Shepard gedaan sinds het ouderschap?
Anonim

Als je naar Hollywood kijkt, lijkt het alsof de overgrote meerderheid van beroemde acteurs een bepaalde reeks regels volgen die hen helpen sterren te blijven. Natuurlijk, sommige acteurs bubbelen een tijdje onder de oppervlakte voordat ze het maken, terwijl anderen van de ene op de andere dag sterren lijken te worden. Maar zodra die acteurs beroemd worden, doen ze hun best om het Hollywood-spel te spelen.

In het geval van Dax Shepard heeft hij een uniek pad gevonden door de jungle van Hollywood. Hoewel Dax Shepard genoeg succes heeft gehad om rijk en beroemd te worden, maakt het feit dat zijn carrière zo uniek is het voor sommige mensen moeilijk om hem bij te houden. Dat is ook heel jammer, want in veel opzichten is Shepard een van de meest lovenswaardige beroemdheden die er zijn. Met dat in gedachten zou het geweldig zijn als iedereen op de hoogte was van wat Dax Shepard heeft uitgespookt sinds het einde van Parenthood.

Televisie- en filmwerk

Helaas zijn er veel voorbeelden van tv-acteurs wiens carrière en zelfs hun leven op de helling kwamen toen hun beroemde serie ten einde liep. Gelukkig voor Dax Shepard heeft hij echter bewezen een overlevende te zijn sinds het einde van het ouderschap begin 2015.

Wat de acteercarrière van Dax Shepard betreft, is hij regelmatig blijven acteren. Sinds 2015 is Shepard bijvoorbeeld verschenen in een lange lijst met shows, waaronder It's Always Sunny in Philadelphia, The Good Place en Parks and Recreation. Meer in het bijzonder speelde Shepard in een aantal sitcoms, The Ranch en Bless This Mess. Als het op het grote scherm aankomt, speelde Shepard de afgelopen jaren in films als Buddy Games en CHiPS, waarvan de laatste ook schreef, regisseerde en produceerde.

Naast de acteercarrière van Dax Shepard, is hij de afgelopen jaren een ervaren presentator geworden. Shepard is bijvoorbeeld aangeboord om een aantal tv-programma's te hosten, Spin the Wheel en Top Gear America. Aangezien Top Gear America een spin-off is van een geliefde serie die algemeen wordt beschouwd als de beste autoshow in de geschiedenis, is het indrukwekkend dat Shepard werd ingeschakeld om deze te hosten.

Dax's persoonlijke leven

Tijdens Dax Shepards tijd als een van de sterren van Parenthood, trouwde hij met Kristen Bell en het paar verwelkomde hun twee dochters op de wereld. Gedurende dit alles waren Shepard en Bell heel open naar het publiek terwijl ze tijdens interviews over de ups en downs van hun leven spraken. Hoewel het paar bijvoorbeeld een van de meest geliefde beroemdhedenparen in de geschiedenis is, doen ze er alles aan om te praten over het feit dat hun relatie niet perfect is.

Tijdens een optreden op Sunday Today With Willie Geist, onthulde Shepard waarom het paar zo open is. “We willen niet dat iemand denkt dat we elkaar hebben ontmoet en dat het gemakkelijk is geweest. Want als dat iemands verwachting is van een relatie, en zeker van een huwelijk, is het een slechte verwachting om te hebben."

Aan de positieve kant, als Dax Shepard en Kristen Bell het niet hebben over de moeite die ze moeten doen om hun relatie op het goede spoor te houden, zijn ze schattig. Sterker nog, wanneer Bell en Shepard samen worden geïnterviewd, wordt hun wederzijdse bewondering en aanbidding volledig getoond.

Podcast Goud

Sinds begin 2018 hosten Dax Shepard en zijn goede persoonlijke vriend Monica Padman de populaire podcast Armchair Expert. Hoewel er veel redenen zijn voor de populariteit van de podcast, is een van de grootste het feit dat beide hosts zo open lijken. Tijdens een aflevering van de podcast nam Shepard bijvoorbeeld de moedige beslissing om te praten over een recente terugval die hij had gehad na vele, vele jaren van nuchterheid. Tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show sprak Shepard over de moeilijke beslissing om zijn terugval met het publiek te delen.

"Ik wilde helemaal niet [uitspreken]. Ik had allerlei bizarre angsten. Ik heb sponsors op mijn show - is dat iets dat me financieel geld kan kosten? "Maar het belangrijkste dat ik bang was te verliezen, was dat ik zoveel waardering krijg door iemand te zijn die vocaal nuchter is, en ik heb mensen die me schrijven: 'Ik ben op maand één' of 'Ik ben week twee,' en daar hou ik van', vervolgde hij. "Het is mijn favoriete ding om in het openbaar te zijn. Ik was doodsbang dat ik dat zou verliezen."

Uiteindelijk inspireerde een gesprek met een vriend Dax Shepard om zijn angsten over het praten over zijn terugval te overwinnen. "Ik heb een goede vriend die zei: 'Als je echte doel is om mensen te helpen, is het niet erg nuttig dat je 16 jaar nuchter bent en getrouwd bent met Kristen Bell. Dat helpt mensen niet. In feite maakt dat waarschijnlijk hun het leven erger.'"

Naast de bereidheid van Dax Shepards om zichzelf in verlegenheid te brengen om het goede voorbeeld te geven, zijn er nog andere redenen waarom hij zo'n geweldige podcast-host is. Shepard heeft bijvoorbeeld een fijne relatie met zijn co-host Monica Padman en het is heerlijk om naar hen te luisteren. Bovendien doet Shepard, wanneer hij met gasten praat, buitengewoon werk door zijn vragen te formuleren door middel van anekdotes uit zijn leven zonder het gesprek over zichzelf te voeren. Als gevolg hiervan zijn beroemdheden vaak zoveel opener tijdens optredens van Armchair Expert dan hun gemiddelde interviews, dat de podcast een must is om te luisteren.

Aanbevolen: