De echte reden waarom Zendaya nee blijft zeggen tegen filmrollen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Zendaya nee blijft zeggen tegen filmrollen
De echte reden waarom Zendaya nee blijft zeggen tegen filmrollen
Anonim

Zendaya is een multi-getalenteerde figuur. Natuurlijk, ze is een geweldige actrice, maar ze streeft er ook naar om achter de camera te werken. En ach, laten we niet vergeten dat ze ook zangreferenties heeft.

Wat fans het leukst vinden aan de actrice, is het feit dat ze niet bang is om haar mening te uiten, of het nu een probleem is om een bepaalde scène in Euphoria vast te leggen, of een gênant moment dat plaatsvond op de set naast Hugh Jackman.

De 'Euphoria'-ster was ook heel open over waarom ze verschillende filmrollen afwees. We zullen kijken waarom ze meerdere scripts zonder aarzeling afwees.

Daarnaast zullen we ook kijken hoe ze op dit punt is gekomen en wat de toekomst biedt voor de actrice zodra haar tijd op het scherm ten einde is.

Waarom bleef Zendaya filmrollen afwijzen?

Hoewel Zendaya op de top van de Hollywood-berg lijkt te staan, grotendeels dankzij 'Euphoria', heeft de actrice verklaard dat ze net als iedereen ook te maken heeft met stress en angst. Het begon al op jonge leeftijd voor de actrice: "Mijn angst begon toen ik jonger was en ik moest een test doen op school. Ik herinner me dat ik in paniek raakte en mijn leraar moest me de kamer uitlopen en zeggen: 'Rustig maar, haal diep adem.' Ik denk niet dat het echt weer opkwam tot ik ongeveer 16 was toen ik aan het werk was en er een project was dat ik had afgewezen, "zei ze.

Zendaya is sindsdien enorm gegroeid en dat heeft voor een groot deel te maken met haar ouders. “Ik denk dat mijn ouders me op zeer jonge leeftijd het vermogen hebben bijgebracht om voor mezelf op te komen. Als je iets niet leuk vindt, zeg je het. Als iets je ongemakkelijk maakt, vertel het dan aan iemand. Ik heb dat altijd goed onder de knie gehad.”

Ze heeft dat zeker gedaan tijdens haar acteercarrière, vooral als het om films gaat.

Zendaya verklaarde dat alle filmrollen één ding gemeen hadden

Zendaya had in de jaren 2020 veel scripts op haar pad. De actrice onthulde echter dat hoewel de scripts niet slecht waren, ze allemaal hetzelfde einddoel hadden, het mannelijke personage krijgen waar hij moet zijn, zonder veel plot voor haar eigen personage.

"Het is niet per se dat een van [de scripts] slecht waren of iets dergelijks," zei ze. "Ik had gewoon het gevoel dat veel van de rollen die ik aan het lezen was, met name vrouwelijke rollen, gewoon waren, ik had ze allemaal als dezelfde persoon kunnen spelen en het zou er niet toe hebben gedaan, als dat logisch was."

"De beste manier om het te beschrijven is dat ze normaal gesproken bedoeld zijn om het mannelijke personage te helpen om te komen waar ze moeten zijn, te doen wat ze moeten doen, " vervolgde ze.

Zendaya zou doorgaan en beweerde dat rollen eendimensionaal waren, in tegenstelling tot wat ze ziet op Euphoria."Ze hebben niet echt een eigen boog. En ze voelen meestal erg eendimensionaal aan in de zin dat er niet veel lagen voor hen zijn, wat betekent dat ze allemaal heel erg op dezelfde persoon lijken, keer op keer Het zou geweldig zijn geweest en het zou goed zijn geweest, maar ik zou helemaal niet zijn gegroeid."

De actrice lijkt in de toekomst meer tevreden te zijn met het werken achter de camera.

Zendaya heeft toekomstige doelen achter de camera

Achter de camera gaan staan is interessant voor Zendaya, vooral in de toekomst. Volgens de actrice heeft ze al een beeld van hoe dat eruit zou kunnen zien.

"Als ik ooit een filmmaker word, weet ik dat de hoofdrolspelers van mijn films altijd zwarte vrouwen zullen zijn," zei ze. 'Ik moet opschieten en bedenken hoe ik verdomme regisseur kan worden, man. Ik probeer, ik leer elke dag, echt waar. Er is zoveel dat ik wil doen.”

Voorlopig lijken haar projecten erg beperkt op het grote scherm. Zendaya werkt aan 'Challengers' samen met 'Dune: Part Two'. Ze heeft ook een enorme geruchtenrol in 'Megalopolis', geregisseerd en geschreven door Francis Ford Coppola. De cast zou ook Michelle Pfeiffer en Cate Blanchett bevatten.

Props voor Zendaya voor haar mentaliteit, terwijl ze haar geweldige werk aan 'Euphoria' voortzet.

Aanbevolen: