WandaVision': een nieuw superheldenteam wordt samengesteld

Inhoudsopgave:

WandaVision': een nieuw superheldenteam wordt samengesteld
WandaVision': een nieuw superheldenteam wordt samengesteld
Anonim

De Disney+-serie WandaVision heeft langzaamaan opnieuw ondersteunende personages geïntroduceerd in de voorhoede van de MCU. Individuen als Agent Woo (Randall Park) en Darcy Lewis (Kat Dennings) zijn twee van de meest prominente, en ze zouden een cruciale rol kunnen spelen in SWORD.

Terwijl S. W. O. R. D. (Sentient Weapon Observation Response Division) lijkt alleen maar G-mannen in dienst te hebben die veel lijken op de eerste S. H. I. E. L. D. Agenten geïntroduceerd in Thor (2011), er zijn een paar afvalligen in het stel. Monica Rambeau (Teyonah Parris), bijvoorbeeld, volgt de orders van de regisseur op. Maar haar protest tegen de aanval op de Hex toonde aan dat ze bereid is ongehoorzaam te zijn om het juiste te doen.

De reden dat Rambeau van belang is, is dat ze misschien een off-the-books team gaat leiden, een team dat erg lijkt op de clan van Coulson uit Marvel's Agents of SHIELD. Als ze merkt dat ze in directe oppositie staat met regisseur Hayward, kan Rambeau van de grond komen. Maar ze zal waarschijnlijk niet alleen zijn.

S. W. O. R. D. Overlopers

SWORD-agenten; Monica Rambeau en agent Jimmy Woo
SWORD-agenten; Monica Rambeau en agent Jimmy Woo

Zowel Darcy als agent Woo aarzelden om de Hex binnen te vallen. Maar ondanks het feit dat hij Hayward had gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen, ging hij akkoord met het roekeloze plan. Woo en Lewis kunnen in hetzelfde schuitje terechtkomen als Rambeau als ze denken dat het bijbedoeling van SWORD is om Wanda (Elizabeth Olsen) te elimineren. Zoals Hayward over de Scarlet Witch heeft gesproken, heeft hij haar tot staatsvijand nummer één gemaakt. De met raketten uitgeruste drone die in Wanda's territorium is gedropt, ondersteunt die beweringen.

Dus, met Darcy, Agent Woo en Monica Rambeau die allemaal mogelijk overlopen om hun eigen uitloper van S. W. O. R. D., dit kan het begin zijn van een avontuur dat erg lijkt op dat van Coulson in Agents of SHIELD. Zijn groep begon in een verwante situatie, en het is goed voor te stellen dat Rambeau de aanval leidt met haar huidige kameraden aan haar zijde.

Wat de teamrollen betreft, heeft WandaVision dat al vastgesteld. Darcy is een technische expert met kennis van kosmische krachten, dus ze zou technische ondersteuning zijn, net zoals Jemma (Elizabeth Henstridge) en Fitz (Iain D Castecker). Agent Woo zou Phil Coulson van het SWORD zijn, terwijl Monica Rambeau hun Agent May (Ming-Na Wen) zou zijn. Dat gezegd hebbende, alle stukjes komen samen.

Agents Of S. W. O. R. D

Agents of SHIELD Seizoen 1 en WandaVision-poster
Agents of SHIELD Seizoen 1 en WandaVision-poster

Op zich klinkt het trio niet veel. Maar als Wanda en Vision (Paul Bettany) zich bij hen voegden, zou het een heel ander balspel zijn. De Scarlet Witch en de Android Avenger van de aarde zijn twee krachtpatsers die tot veel in staat zijn, en het paar heeft tegenhangers op Agents of SHIELD die ze nogal nauw spiegelen.

Wanda Maximoff, bijvoorbeeld, lijkt veel op Daisy Johnson (Chloe Bennett). Het zijn allebei mensen die begonnen als verschoppelingen die rebelleerden tegen het systeem. Hun doelen verschilden enigszins, maar ze hadden allebei de ambitie om regeringen te ontmantelen.

Het paar heeft nog iets gemeen; speciale vaardigheden. Geen van beide is op die manier geboren, maar ze werden doordrenkt met bovenmenselijke kracht na ontmoetingen met buitenaardse artefacten. De ene was onmenselijk en de andere kwam voort uit de schepping van het bestaan, hoewel beide vergelijkbare effecten hadden op hun gastheren.

Vision heeft ook een AoS-tegenhanger met wie hij meer dan een paar overeenkomsten deelt, Mike Peterson AKA Deathlok. Hoewel de laatste een cyborg is, uit hij dezelfde zorgen die Vision naar voren heeft gebracht, zaken als existentiële crises. Ze worden allebei geplaagd door gedachten dat ze machines zijn, wat als een tegenstrijdigheid voelt als hun bewustzijn hen anders vertelt. Natuurlijk kan het argument worden gemaakt dat ze hetzelfde zijn, omdat beide wezens met gevoel zijn.

Desalniettemin blijft het punt staan, en deze vijf personen zouden de stichtende leden kunnen worden van een nieuwe uitloper van S. W. O. R. D. Het is nog steeds onduidelijk hoe hun bogen zich afspelen op WandaVision, maar met de manier waarop de dingen gaan, zullen ze waarschijnlijk bekend worden als de Agents of S. W. O. R. D. in een mum van tijd.

Aanbevolen: