Hier zijn de eerste reacties op 'Zack Snyder's Justice League

Inhoudsopgave:

Hier zijn de eerste reacties op 'Zack Snyder's Justice League
Hier zijn de eerste reacties op 'Zack Snyder's Justice League
Anonim

DC-fans hebben Wonder Woman, The Flash en Aquaman geprezen in de Snyder Cut… maar hoe zit het met de film zelf?

Zack Snyder's director's cut van Justice League; er werd lang gewacht op een gewijzigde versie die zijn visie op de teleurstellende film uit 2017 weergeeft. Fans waren voorstander van de terugkeer van de regisseur naar de DCEU en moedigden hem aan om zijn liefdeswerk tot wasdom te brengen, maanden voordat het officiële nieuws bekend werd.

Zack Snyder's Justice League is een van de grootste films van het jaar en zal op 18 maart wereldwijd worden uitgebracht op HBO Max. De eerste reacties zijn binnen en sommige kijkers noemen het de beste DC film nog.

Het is Snyders beste film tot nu toe

Stripschrijver Grace Randolph noemde de Snyder Cut "een masterclass". Ze zei dat het "een echt Justice League-verhaal was en de beste film van Snyder tot nu toe."

Randolph gaf ook commentaar op zijn voorganger, de 2017-versie van Joss Whedon.

"Joss Whedon heeft de visie van Zack Snyder gehackt en het IS hartverscheurend - en fascinerend - om te zien."

Thomas Polito van Vulcan Reporter noemde de film zijn 'nieuwe favoriete stripboekfilm'.

De schrijver-redacteur legde ook uit hoe de Snyder Cut het ideale vervolg is op Batman V Superman: Dawn of Justice, en een "geweldige afsluiting van Zack's boog".

Hannah Saulic van Cinemablend zei dat de film haar versteld deed staan, waarbij ze één personage de naam gaf die het meest opviel.

"Elk personage krijgt zijn moment, maar Ray Fisher als Cyborg is de ultieme uitblinker."

Cyborg zelf deelde zijn reactie op het voor de tweede keer kijken van de film! Fisher informeerde fans over de reactie van zijn collega's en schreef: "De zaal barstte op dit moment in gejuich uit en ik sprong letterlijk op mijn stoel", verwijzend naar de scène waarin de Justice League strijdt tegen Steppenwolf.

Sommige fans deelden op Twitter dat de Snyder Cut de eerste film is van de regisseur in meer dan tien jaar, die ongewijzigd is gebleven behalve de studio. "Het is Snyder's visie op het scherm, in plaats van een studiohack."

De film heeft een goedkeuringsscore van 76% gekregen op Rotten Tomatoes, de website voor het verzamelen van recensies voor film en televisie. Hoewel fans verwachten dat dit aantal de komende dagen aanzienlijk zal stijgen, kijken ze ernaar uit om de film te ervaren wanneer deze aanstaande donderdag op HBO Max verschijnt.

Aanbevolen: