Wat is 'Brooklyn Nine-Nine' Star Chelsea Peretti's netto waarde?

Inhoudsopgave:

Wat is 'Brooklyn Nine-Nine' Star Chelsea Peretti's netto waarde?
Wat is 'Brooklyn Nine-Nine' Star Chelsea Peretti's netto waarde?
Anonim

De afgelopen jaren is Brooklyn Nine-Nine een van de meest geliefde shows op televisie geworden. Hoewel Brooklyn Nine-Nine binnenkort zal eindigen, hoeven fans niet al te verdrietig te zijn, want de serie zal de beste worden en de sterren zullen de komende jaren waarschijnlijk veel succes genieten. Bovendien heeft Brooklyn Nine-Nine de meeste van zijn sterren rijk gemaakt, waaronder Chelsea Peretti, die op het moment van schrijven $20 miljoen waard zou zijn.

Hoewel het fascinerend is om te horen dat Chelsea Peretti zoveel geld waard is, is dat cijfer verre van het meest interessante aspect van haar fortuin. Immers, als je denkt dat Peretti dat geld alleen verdiende tijdens haar ambtstermijn als een van de sterren van Brooklyn Nine-Nine, is dat helemaal niet het geval. In plaats daarvan is de carrière van Peretti veel diverser geweest dan veel mensen zich realiseren. Bovendien heeft een deel van Peretti's persoonlijke fortuin niets te maken met haar carrière, ook al heeft ze zoveel bereikt.

Belangrijkste claim op roem

Toen Brooklyn Nine-Nine in 2013 op televisie debuteerde, bestond er geen twijfel over dat de hoofdsterren van de show Andy Samberg, Terry Crews en Andre Braugher waren. Het duurde echter niet lang voordat Chelsea Peretti een van de doorbraaksterren van de show werd. Hoewel daar veel redenen voor zijn, speelde Peretti's geanimeerde vertolking van Gina Linetti een sleutelrol in het feit dat het personage een van de meest unieke op netwerktelevisie werd.

Hoewel het moeilijk te geloven leek dat een groot politiebureau iemand als Gina Linetti in dienst zou nemen, hadden Brooklyn Nine-Nine-fans nooit verwacht dat Chelsea Peretti de serie zou verlaten. Helaas, na de hoofdrol in de eerste zes seizoenen van Brooklyn Nine-Nine, werd Peretti's personage tijdens het zevende seizoen uit de show geschreven. Hoewel Peretti het podium verliet, lijdt het geen twijfel dat ze een enorme schaduw achterliet. Gezien hoe belangrijk Peretti is geweest voor de erfenis van Brooklyn Nine-Nine, is het leuk om te weten dat ze een aardige cent heeft verdiend tijdens haar ambtstermijn op de show.

Andere ondernemingen

Tijdens haar Brooklyn Nine-Nine ambtstermijn toonde Chelsea Peretti herhaaldelijk haar danskunsten. Desondanks heeft de reden waarom Peretti een drievoudige bedreiging is niets te maken met haar unieke en betoverende dansvaardigheden. In plaats daarvan is Peretti een getalenteerde acteur, komiek en schrijver. In termen van haar stand-upcomedycarrière heeft Peretti veel tijd besteed aan het verdienen van geld en het verbeteren van haar vak op het podium. Peretti is zelfs zo getalenteerd komiek dat ze haar eigen Netflix-komediespecial verdiende, Chelsea Peretti: One of the Greats uit 2014.

Om beroemd te worden, moet een schrijver meestal een succesniveau hebben dat voor de overgrote meerderheid van de mensen onbereikbaar is. Met dat in gedachten is het logisch dat de schrijfcarrière van Chelsea Peretti niet zoveel aandacht heeft gekregen. Dat gezegd hebbende, is het indrukwekkend dat ze in het verleden heeft geschreven voor shows als Parks and Recreation, WTF met Marc Maron en Saturday Night Live. Naast haar tv-schrijfcredits heeft Peretti ook stukken geschreven voor The Village Voice, Details, Playgirl, Jest, American Theatre Magazine en The Huffington Post

In deze tijd zijn podcasts een belangrijke factor geworden in de entertainmentindustrie. Peretti is zich duidelijk bewust van dat feit en heeft gedenkwaardige verschijningen gemaakt in een hele reeks podcasts, waaronder "Doug Loves Movies", "How Did This Get Made?", "You Made It Weird" en "Armchair Expert". Naast al die optredens is ze de presentator geworden van 'Call Chelsea Peretti', een podcast waarin ze telefoontjes van haar luisteraars afhandelt en wekelijkse thema's bespreekt. Is het, gezien alle banen die Peretti in de loop der jaren heeft gehad, een wonder dat ze zoveel geld heeft verzameld?

Wedded Bliss

Op het moment van schrijven is Chelsea Peretti $20 miljoen waard volgens celebritynetworth.com. Hoewel de website veel van de manieren vermeldt waarop Peretti in de loop der jaren geld heeft verdiend, beweert het dat een groot deel van haar fortuin gerelateerd is aan haar man Jordan Peele. "Haar vermogen dat op deze pagina wordt vermeld, is grotendeels toe te schrijven aan Jordan, die in 2019 een totale deal van $ 300-400 miljoen tekende met Universal Pictures".

Na een online ontmoeting werden Chelsea Peretti en Jordan Peele in 2013 een koppel, ook al hielden ze hun relatie een tijdje privé. Na een tijdje daten, verloofde het paar zich in 2015 en ging het jaar daarop weg. In 2017 voegden Peretti en Peele een nieuw lid toe aan hun gezin toen ze beviel van hun zoon Beaumont. Hoewel het paar de neiging heeft om de meeste details van hun persoonlijke leven privé te houden, vooral als het om hun zoon gaat, zijn ze heel openhartig over hoeveel ze van elkaar houden.

Aanbevolen: