Wat is 'Succession' Star Sarah Snook's netto waarde

Inhoudsopgave:

Wat is 'Succession' Star Sarah Snook's netto waarde
Wat is 'Succession' Star Sarah Snook's netto waarde
Anonim

Succession is gemakkelijk een van de beste shows die momenteel op televisie te zien zijn. En het is toevallig ook een van de meest onderschatte. Tenminste, dat was het tot voor kort. Toen het tweede seizoen vorig jaar werd uitgezonden, begonnen mensen er echt in te komen. Dit zorgde ervoor dat het vermogen van enkele van de sterren van de show exponentieel groeide. Jeremy Strong (Kendall Roy) heeft aardig wat geld verdiend aan Succession. Evenzo heeft Kieran Culkin, die een lieveling van awards is geweest vanwege de opvolging van HBO. Dan is er Nicholas Braun van neef Greg, die ook behoorlijk op een gezond vermogen zit.

Maar hoe zit het met Shiv Roy?

Natuurlijk zijn Shiv Roy en haar familie in Opvolging miljarden waard. Maar in werkelijkheid is ze dat niet waard. Toch heeft Celebrity Net Worth gemeld dat acteur Sarah Snook $ 3 miljoen waard is. En aangezien haar mainstream-succes relatief nieuw is, is dat een behoorlijk bedrag.

Laten we eens kijken hoe Sarah zoveel geld verdiende…

Sarah begon haar $ 3 miljoen fortuin te verdienen in Australië

Zoals veel mainstream Hollywood-sterren, werd Sarah Snook geboren in Australië. Adelaide, om precies te zijn. De winderige stad ligt op een flink aantal uur rijden van Sydney, de enige echte plek om een filmcarrière te starten in het afgelegen land.

Shiv Roy Sarah Snook
Shiv Roy Sarah Snook

Toch had Sarah een droom en niets zou haar ervan weerhouden. Sarah's vastberadenheid maakte haar waarschijnlijk meteen een uitstekende kandidaat voor haar personage in de HBO-serie.

Maar vóór de opvolging deed Sarah vooral theater.

Na het afronden van de middelbare school werd Sarah toegelaten tot het prestigieuze National Institute of the Dramatic Arts in Sydney. Op school nam ze deel aan een aantal toneelstukken zoals Macbeth van Shakespeare. Daar studeerde ze in 2008 af.

Kort daarna maakte Sarah haar debuut op het scherm in een Australische tv-show genaamd All Saints. Het was een kleine rol, maar dit was het begin van haar werk in de industrie. Van daaruit speelde ze de volgende jaren bijrollen in een aantal verschillende Australische televisieseries en tv-films. De lijst bevat werk in Sisters of War, Crystal Jam, Packed To The Rafters en de onafhankelijke film Sleeping Beauty, waarin Emily Browning, A Series Of Unfortunate Events van Lemony Snicket, de hoofdrol speelde.

In 2011 kreeg Sarah een terugkerende rol in een serie genaamd Spirited. Hoewel ze maar tien afleveringen deed, kreeg ze voor het eerst een kort maar stabiel salaris.

Sarah bleef onafhankelijke films maken zoals These Final Hours, Not Suitable For Children en Predestination totdat ze de hoofdrol verdiende in een kleine horrorfilm genaamd Jessebelle. De film zette Sarah op de kaart en zorgde ervoor dat ze in aanmerking kwam voor grotere Hollywood-films. Ze zat niet langer in Australië.

Betreed al haar werk in Hollywood

Steve Jobs van Danny Boyle was de eerste grote Amerikaanse film waar Sarah deel van uitmaakte. Hoewel haar rol als Andrea Cunningham klein was, opende het de deur voor zoveel meer werk aan de States.

Na Steve Jobs verdiende Sarah Snook rollen in Kate Winslet's The Dressmaker, een aflevering van Black Mirror, The Glass Castle met Woody Harrelson, de horrorfilm Winchester met Dame Helen Mirren en een paar veelgeprezen korte films.

Toen kwam Opvolging en de rol die haar leven veranderde.

Saran Snook Shiv volgt Jeremy Strong Kendall op
Saran Snook Shiv volgt Jeremy Strong Kendall op

In de eerste twee seizoenen kreeg Sarah volgens een artikel van Fortune ongeveer $ 100.000 per aflevering van de show. Gelukkig voor haar, en de rest van haar castmates, heeft iedereen een grote salarisverhoging gekregen voor het derde seizoen. We zijn er zeker van dat ze opnieuw over hun contracten zullen onderhandelen als de show nog een paar jaar doorgaat. Maar voorlopig krijgen Sarah en haar castmates tussen $ 300.000 - $ 350.000 per aflevering. Dit is met uitzondering van de patriarch van de serie, Brian Cox, die slechts een smidgen meer zal ontvangen dan de rest van de groep.

Sarah is behoorlijk teruggetrokken gebleven, dus we weten niet helemaal zeker wat haar een leidende rol op de HBO-show heeft opgeleverd, maar het zou haar indrukwekkende theaterwerk kunnen zijn.

Tussen het filmen door nam Sarah deel aan dramatische toneelstukken met Harry Potter's Ralph Fiennes. Veel van haar werk heeft haar een aantal prestigieuze theaterprijzen opgeleverd.

Sarah Snook in Een Amerikaanse augurk
Sarah Snook in Een Amerikaanse augurk

Tussen de filmseizoenen van Succession is Sarah ook uitgenodigd om een centrale rol te spelen in An American Pickle van Seth Rogan, Pieces Of A Woman met Shia LaBeouf en zelfs een aflevering van Robot Chicken.

Ze zal binnenkort ook de hoofdrol spelen in Mahilai Belo's Persuasion, een bewerking van het boek van Jane Austin.

Vanwege haar rol in Succession kunnen we ons voorstellen dat het vermogen van Sarah Snook nog meer groeit. En dit is vooral waarschijnlijk als de populaire HBO-show nog een paar seizoenen doorgaat.

Aanbevolen: