The Truth About 'Army Of The Dead' Star Ella Purnell's netto waarde

Inhoudsopgave:

The Truth About 'Army Of The Dead' Star Ella Purnell's netto waarde
The Truth About 'Army Of The Dead' Star Ella Purnell's netto waarde
Anonim

Je gaat de komende jaren veel meer van Ella Purnell zien. Met twee nieuwe shows in het verschiet, Yellowjackets en Army of the Dead: Lost Vegas, is de kans groot dat ze zich klaarmaakt voor een enorme Hollywood-carrière. Veel hiervan is natuurlijk te danken aan haar aanwezigheid in Zack Snyder's Army of the Dead.

Hoewel Army of the Dead veel pers kreeg voor het controversiële ontslag van Chris Delia en de keuze van Dave Bautista om de film te maken in plaats van The Suicide Squad, was het van groot belang voor veel van de sterren van het project. Misschien vooral voor Ella. Door de Netflix-film nam het aantal fans van Ella exponentieel toe. En zoals bij de meeste beroemdheden, vragen Ella's fans zich af over zowel haar persoonlijke leven als haar financiële leven…

Hoe Ella haar nettowaarde van $ 2,3 miljoen verdiende

Volgens Celebs Week is Ella Purnell een indrukwekkende 2,3 miljoen dollar waard. Dat is best verbazingwekkend gezien het feit dat ze pas 24 jaar oud is. Ella begon haar carrière op het Londense toneel en speelde in toneelstukken zoals Oliver!, waarvoor ze honderden andere jonge acteurs versloeg. Kort daarna kreeg de in Engeland geboren schoonheid een rol in de film Never Let Me Go, waar ze de jongere versie van het personage van Keira Knightley speelde. Kort na haar grote filmdebuut in 2010, werd Ella gecast in Gustavo Rob's Ways To Live, Intruders, Kick Ass 2, en in Maleficent, waar ze de jongere versie van Angelina Jolie's titulaire Disney-personage speelde.

Dit alles zorgde ervoor dat veel opmerkelijke Britse en Amerikaanse publicaties haar "een rijzende ster om naar te kijken" noemden.

In 2016 nam regisseur Tim Burton Ella aan voor een van de hoofdrollen in Miss Peregrine's Home For Peculiar Children. Hoewel deze film misschien niet tot de beste films van Tim behoort, opende het zeker de deur voor veel grotere projecten en stelde Ella in staat serieus geld binnen te halen voor haar rol als Emma.

Kort daarna werd Ella gecast als de secretaresse van Winston Churchill in Brain Cox' Churchill en won ze een rol in de veelgeprezen Britse miniserie Ordeal By Innocence. Rond dezelfde tijd deed Ella auditie voor de hoofdrol in de Starz-serie Sweetbitter. Deadline kondigde haar casting in 2017 aan. De show duurde twee seizoenen en zette de vele emoties en perspectieven die Ella te bieden heeft echt in de schijnwerpers. Ze kon niet alleen het mooie buurmeisje spelen, maar ook iemand met een ietwat meedogenloze ambitie en een oprecht hart. Ondanks dat de serie, die was gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephanie Danler, geliefd was bij de fans, kreeg het gewoon niet genoeg aandacht om een derde seizoen te rechtvaardigen.

Hoewel Ella het nieuws hard moet hebben opgevat, lijdt het geen twijfel dat ze snel haar pas weer vond toen ze werd gecast in Zack Synder en Netflix's Army of the Dead. Haar rol als eigenzinnige dochter van Dave Bautista's hoofdpersonage heeft haar naar geheel nieuwe niveaus van roem gekatapulteerd.

Ze is niet alleen toegetreden tot de cast van de met sterren bezaaide Yellowjackets, die momenteel aan het filmen is in Vancouver, British Columbia, maar ze zal haar Army of the Dead-personage opnieuw vertolken in een hoofdrol in de tv-spin-off, Army of the Dead: Lost Vegas.

Ella's persoonlijke leven

Er is nogal wat gepraat over het persoonlijke leven van Ella Purnell, ondanks haar relatief nieuwe opkomst in Hollywood. Dit gebeurt meestal met veel jonge, mooie sterren zoals Ella. De pers wordt extreem nieuwsgierig en begint zelfs verhalen over haar te maken. Natuurlijk kunnen sommige geruchten over Ella's romantische leven enige legitimiteit hebben. Dit omvat het wegsluipen van een BAFTA-feestje met Tom Holland en zelfs een korte romantische ontmoeting met de veel oudere Brad Pitt. De laatste lijkt echter niet zoveel foto's te hebben als de vorige.

Bovendien is Ella in verband gebracht met haar medester van Miss Peregrine's Home For Peculiar Children, Asa Butterfield, en met James Coates. Volgens haar Instagram was Ella aan het daten en woonde ze samen met Riverdale-ster Rob Raco en nieuwsbronnen beweren dat de twee nog steeds samen zijn. Een blik op hun beide Instagrams bewijst echter dat ze hun eigen weg zijn gegaan. Momenteel fotografeert Ella Yellowjackets met een sterrencast in Vancouver, terwijl Rob een nieuwe relatie lijkt te hebben.

Ondanks alle geruchten over een vriendje, lijkt Ella haar beste leven te leiden met haar vrienden, terwijl ze over de westkust van Canada reist. Ook al is ze druk met het fotograferen van Yellowjackets in Vancouver, Ella neemt haar vriendinnen mee op uitstapjes naar Vancouver Island, gaat wandelen, heeft dagen op het strand en gaat naar de chicste restaurants van de stad. Hoewel ze zeker bijdraagt aan haar vermogen met al deze nieuwe series, heeft haar indrukwekkende carrière tot nu toe haar duidelijk een behoorlijk leuke levensstijl opgeleverd.

Aanbevolen: