Wat is 'Catfished' gastheer Nev Schulman's netto waarde?

Inhoudsopgave:

Wat is 'Catfished' gastheer Nev Schulman's netto waarde?
Wat is 'Catfished' gastheer Nev Schulman's netto waarde?
Anonim

Sinds de eerste uitzending in 2012 is MTV's Catfish een van de meest geliefde reality-tv-series aller tijden geworden. Uit analyses blijkt dat de serie bijna tien keer meer vraag heeft dan het gemiddelde tv-programma in de Verenigde Staten, en dit zijn cijfers van de afgelopen 30 dagen (op het moment van schrijven) in 2022. Het is duidelijk dat, ondanks dat de show tien jaar oud is, het is nog steeds populair bij fans.

Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, waren Nev Schulman en Max Joseph de twee belangrijkste presentatoren van de show en vormden ze een geliefd duo dat de komende zeven seizoenen zou blijven bestaan. Het paar ging heinde en verre op avontuur om de meest schokkende meervalverhalen te vinden, waar het Catfish-publiek ongetwijfeld van is gaan houden en aanbidden, en regelmatig afstemmen om het zich ontvouwende drama op te nemen.

Na het vertrek van Max aan het einde van seizoen 7, ging Nev een partnerschap aan met de nieuwe en huidige co-host, de in Amerika geboren Kamie Crawford.

Hoeveel heeft Nev Schulman verdiend met het hosten van MTV's Catfish?

Catfish-presentator Nev Schulman is alle 8 seizoenen in de show geweest, en de opnames begonnen toen Nev slechts 26 jaar oud was. Aangezien de serie bloeide sinds de eerste keer dat ze op het scherm verschenen, zijn fans benieuwd hoeveel de Amerikaanse tv-ster heeft verdiend.

Nev Schulman verdient naar schatting $ 100.000 dollar voor elke aflevering van Catfish die hij doet, wat naar schatting $ 1,6 miljoen dollar oplevert aan het einde van een stint van 16 afleveringen. Niet te armoedig!

Nev heeft eerder op Reddit verklaard dat hij wil dat de show een goede boodschap uitdraagt, en laat zien en benadrukte 'het belang van de verhalen van de mensen, en de keuzes die ze maken, en de problemen waarmee ze te maken hebben '. Dit is misschien een van de redenen waarom fans zo verliefd zijn geworden op de show - afgezien van het sappige drama dat hen verslaafd houdt!

In welke andere shows is Nev Schulman geweest?

Naast een fulltime meervaljager te zijn, speelde Nev ook in een aantal andere rollen als onderdeel van zijn carrière. Hij verscheen in Nobody's Fool, een romantische komedie uit 2018, waarin hij zichzelf speelde met Max. Hij nam ook deel aan het 19e seizoen van Dancing With The Stars, waar hij samen met zijn danspartner Jenna Johnson op de tweede plaats wist te eindigen.

In 2010 maakte Schulman ook deel uit van de documentaire Catfish. De film toonde zijn eigen zeer persoonlijke meervalverhaal, waarin Nev verliefd werd op een vrouw die hij online ontmoette, om later te beseffen dat ze niet was wie ze zei dat ze was. Ironisch genoeg was hij in feite gecatfished. Deze ervaring is een van de redenen waarom Nev zich zo kan identificeren met de mensen die in de MTV-show schitteren, omdat hij de emotionele onrust kent die ze hebben gevoeld. Het was echter dankzij deze ervaring dat hij nu in staat is om zijn hand op roem uit te oefenen.

Wat is 'Catfished' gastheer Nev Schulman's netto waarde?

Nev Schulman heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen US dollar, volgens Celebrity Net Worth. Veel hiervan wordt natuurlijk bijgedragen aan zijn werk aan MTV's Catfish, dat ongeveer $ 100.000 per aflevering beta alt. Maar aangezien de show in populariteit is gegroeid, kan dit aantal in de loop van de tijd zijn toegenomen.

Dit is echter niet zijn enige bron van inkomsten, Schulman brengt ook kosten in rekening voor openbare optredens en toespraken. Volgens The List rekent hij ongeveer $ 50.000 tot $ 100.000 voor elk van deze opties. Dit is een aanzienlijk inkomen in combinatie met zijn inkomsten uit Catfish.

Bovendien kunnen we ook zijn winst toevoegen van zijn overwinning op de tweede plaats op Dancing With The Stars. Variety meldde dat hij $ 125.000 verdiende voor de repetitieperiode en voor elke extra week dat de deelnemers blijven, wordt extra geld verdiend. Nogmaals, dit voegt een flink bedrag toe aan Nev's geldpot.

Schulman waagde zich ook in andere gebieden en schreef in 2014 een boek met de naam 'In Real Life: Love, Lies & Identity in the Digital Age' dat voor $ 16 per exemplaar op Amazon wordt verkocht. Het boek duikt in een van Nev's meest deskundige onderwerpen - catfishing. Hij bespreekt openlijk zijn persoonlijke verhalen over relaties en daten, terwijl hij ook veel aandacht schenkt aan online daten en catfishing.

Aangezien hij veel ervaring op dit gebied heeft gehad, is het zeer waarschijnlijk dat het boek vol staat met deskundige informatie en misschien zelfs herkenbaar advies. Zijn inkomsten uit het boek, die momenteel niet bekend zijn gemaakt, zullen opnieuw bijdragen aan zijn nettowaarde van $ 2 miljoen.

Hoeveel verdient zijn co-ster Kamie Crawford van Catfish?

Volgens The List verdient Catfish-presentator en co-ster Kamie Crawford ongeveer $ 100.000 per aflevering.

Daarom kunnen we aannemen dat Kamie elk seizoen meer dan een miljoen mee naar huis neemt, aangezien elk seizoen in totaal 16 afleveringen bevat. Haar geschatte vermogen wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen, dankzij Catfish en het winnen van Miss Teen USA in 2010. De MTV-presentator modelleerde ook toen ze jonger was.

Aanbevolen: