Palm Springs': Andy Samberg en Cristin Milioti praten over hun chemie

Inhoudsopgave:

Palm Springs': Andy Samberg en Cristin Milioti praten over hun chemie
Palm Springs': Andy Samberg en Cristin Milioti praten over hun chemie
Anonim

In première op het Sundance Film Festival in januari 2020, ziet de film van Max Barbakow hoe Sambergs Nyles en Milioti's Sarah gedwongen worden om dezelfde dag steeds opnieuw te beleven. En niet zomaar een dag. Ze zitten vast en herbeleven de trouwdag van Sarah's zusje Tala, gespeeld door Riverdale-acteur Camila Mendes.

Andy Samberg en Cristin Milioti spraken hun eerste ontmoeting voorafgaand aan 'Palm Springs'

In een interview met Rudolph voor IndieWire, onthulde Samberg dat hij al een tijdje met Milioti wilde werken nadat hij haar in Black Mirror en in het tweede seizoen van Fargo had gezien.

De twee acteurs ontmoetten elkaar bij Sambergs productiebedrijf, The Lonely Islands, ook achter Palm Springs.

“We hebben het fantastisch gehad, we zouden elkaar twintig minuten ontmoeten en we hebben drie uur gepraat”, zei Milioti.

“Ook, je kent Andy,” vertelde de How I Met Your Mother-ster aan Rudolph.

“Hij is een genot,” vervolgde ze.

"Dat is hij, maar hij kan ongelukkig zijn met mensen van wie hij niet geniet", zei Rudolph.

“Je wekt duidelijk de vreugde in hem op en je was zo sterk in je eigen recht”, zei de actrice van The Good Place.

Milioti en Samberg hebben een echte chemie op het scherm, ingekapseld in een van de meest meeslepende dansscènes in de recente filmgeschiedenis. In een bar in de woestijn voert het paar een epische dansroutine uit voor niet onder de indruk zijnde, mogelijk dronken klanten.

Het casten van de juiste mensen is de sleutel, zegt Andy Samberg

De acteurs onthulden ook dat het filmen slechts 21 dagen duurde, wat betekende dat bepaalde scènes een beperkt aantal takes zouden hebben.

“Ik vond dat heel, heel uitdagend, maar uiteindelijk, in veel opzichten, bevrijdend. Ik moet erop vertrouwen dat ik weet wat ik doe, ik heb het script 10.000 keer gelezen, we hebben al deze gesprekken gehad, 'zei Milioti.

Wat Samberg betreft, de Brooklyn 99-ster legde uit dat het allemaal neerkwam op het casten van de juiste mensen voor de film, degenen met wie hij een onmiddellijke connectie voelde.

“Met Cristin en ik hadden we het gevoel dat we goed samen zouden zijn, want we voelden ons meteen als vrienden,” zei hij.

"Je krijgt Meredith Hagner en je krijgt Conner O'Malley, je krijgt J. K. Simmons en Peter Gallagher daarbinnen, je krijgt al deze mensen waarvan je weet dat ze elke seconde dat ze voor de camera staan iets interessants zullen brengen en je weet gewoon dat je de beste momenten voor hen in de montage zult vinden."

Palm Springs streamt op Hulu

Aanbevolen: